Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα B) ποσοι-ες απο εδω εχετε παει στα πενταμηνα του οαεδ?ειστε ευχαριστημενοι?εμενα παρολο που λεγανε σε πολλες σελιδες οτι αργουν με τις πληρωμες..με πληρωσαν την παρασκευη κανονικα ( και τις αργιες..) χωρις καθυστερηση.επισης ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον δημο στον οποιο δουλευω..αν και να πω την αληθεια ολοι ξερουμε ποσο ελεεινα προγραμματα ειναι,εχουν παει πολλοι ..εσεις τι εμπειριες εχετε?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως ακόμα περιμένω για την πληρωμή του γενάρη και δεν το βλέπω σύντομα μιας και ο δήμος δεν εχει στείλει ακομα τις καταστάσεις στον οαεδ.

Απο εκει και πέρα εμπειρίες τιποτα το ιδιαίτερο οπου και οταν χρειαστεί βοηθάω (σε γραφείο) να γίνουν οι δουλειές , η αλήθεια ειναι οτι στην συγκεκριμένη υπηρεσία που ειμαι δεν υπάρχει ιδιαίτερος φόρτος εργασίας , αντίθετα φαντάζομαι σε καποιο κεπ η καποιες αλλες υπηρεσίες θα  εχει πολυ περισσότερη δουλειά.

Το θέμα με αυτα τα προγράμματα ειναι να μπαίνει κόσμος σε υπηρεσίες που οντως χρειάζονται να γίνουν πολλα πράγματα και υπάρχει ανάγκη , σίγουρα το δημόσιο δεν λειτουργεί οπως πρέπει στο σύνολο του αλλα ορισμένες υπηρεσίες οντως λειτουργούν σωστά , ελάχιστες ισως αλλα υπάρχουν , αυτη ειναι η άποψη μου.

Edit : Επιπλέον θα ήθελα να πω οτι υπάρχει κόσμος που τα χρήματα τα εχει ανάγκη και τα  χρειάζεται άμεσα καθε μήνα  οποτε καλο θα ηταν να φτιάξουν οποια γραφειοκρατεία και προχειρότητα υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα κι απο μενα... ουτε κι εγω εχω πληρωθει ακομα.. ξεκινησα 2-1-14 .. και στειλαμε τα παρουσιολογια πριν μια βδομαδα.  ευχαριστημενη ειμαι στο δημο που βρισκομαι,, ενταξει... οπως καταλαβαινετε αυτα που βαριουνται εκεινοι να κανουν τα δινουν στους 5μινητες.  

εσυ peggyp ποτε ξεκινησες και πληρωθηκες τοσο γρηγορα??τυχερη!!

Δημοσ.

Καλημερα κι απο μενα... ουτε κι εγω εχω πληρωθει ακομα.. ξεκινησα 2-1-14 .. και στειλαμε τα παρουσιολογια πριν μια βδομαδα.  ευχαριστημενη ειμαι στο δημο που βρισκομαι,, ενταξει... οπως καταλαβαινετε αυτα που βαριουνται εκεινοι να κανουν τα δινουν στους 5μινητες.  

εσυ peggyp ποτε ξεκινησες και πληρωθηκες τοσο γρηγορα??τυχερη!!

Ξεκίνησα 2-1-14 και πληρωθηκα την παρασκευη!! αφου ειναι αστερια και τα στειλανε τα χαρτια μας την δευτερα δηλ στις 3 φλεβαρη....

απο οτι διαβαζω με το προγραμμα των 28.000 δεν υπαρχουν τρομερες καθυστερησεις εχει σημασια ομως και ο καθε δημος ποτε στελνει τα παρουσιολογια..στην αρχη ειχα τρομαξει και στεναχωρηθει με αυτα που διαβαζα..υπομονη και για τους αλλους.μα τα στειλαν πριν μια βδομαδα και ακομα τπτ ?

Δημοσ.

Αα μαζι ξεκινησαμε δηλαδη!!

Ε τοτε εισαι απο τους τυχερους καλα λεω!! Χιχιχι

Υπαρχουν παιδια που ξεκινησαν αρχες

δεκεμβρη κι ακομα δεν εχουν παρει τιποτα!!

Εισαι σε δημο της αθηνας η επαρχια???

Δημοσ.

Καλημέρα!τυχερή ειμαι...λοιπον..αθηνα ειμαι βορεια προαστεια...

για να δουμε πως θα παει γενικα το προγραμμα αν και  σκεφτομαι και το μετα....

Δημοσ.

Και εγω αθηνα προς τα δυτικα.. :Ρ εχετε καλο οαεδ παντως . Γρηγορος στις πληρωμες.. μια κοπελα απο μας που πηγε κ ρωτησε προχθες

δεν ηξεραν να της απαντησουν ποτε θα πληρωθουμε. Καλα το μετα ειναι μια πικρη ιστορια..τουλαχιστον θα κανουμε διακοπες με καποια χρηματα

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι εχει σχεση και ο οαεδ που συνεργαζονται σε αυτο το θεμα...Μαιο τελειωνει το προγραμμα σχεδον καλοκαιρακι ,αν κρατησουμε και κανενα φραγκο θα ειναι ωραια :-D

Δημοσ.

το καλύτερο ειναι να εχετε επικοινωνια και με τον οαεδ και τα τηλ.που σας εχουν δωσει...εγω παντως οπως μου τα ελεγαν ετσι εγιναν και δεν τους πιστευα κιολας.τι να πω! μακαρι να πανε ολα καλα με ολους μας.

Δημοσ.

Σε εμενα παντως σε επικοινωνία που ειχα με τον οαέδ χτες μου ειπαν οτι για τον γενάρη οι πληρωμές θα γίνουν τελος αυτου του μήνα ή αρχές του αλλου (άρχισα στις 3/1)

Δημοσ.

Παντως σε αλλα φορουμ που κοιταω καποιοι πληρωθηκαν τον ιανουαριο χθες και σημερα... τι να πω.. δε μπορω να καταλαβω γιατι διαφερουν τοσο πολυ οι ημερομηνιες πληρωμης.

Δημοσ.

πριν λιγο που μπηκα στο λογαριασμο μου ειδα οτι πληρωθηκα απο ΟΑΕΔ για τις τεσσερεις μερες του Δεκεμβριου που δουλεψα.Αντε να ερθουν και του Γεναρη τα λεφτα.

Δημοσ.

Μια χαρα σε καλη μερια. Εγω δε ξερω αλλα στο δικο μας δημο φοβαμαι οτι θα καθυστερησουν.εχω αυτο το προαισθημα. Οπως ειπε κ ο spank η δικη τους πληρωμη θα αργησει. Ειδωμεν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...