Προς το περιεχόμενο

Φήμες για νέο Nexus 10 tablet κατασκευασμένο από την HTC


zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί η HTC να μην έχει συναντήσει κάποια εμπορική επιτυχία στην αγορά των tablets - με την τελευταία της απόπειρα στην Ευρώπη να είναι πριν από περίπου τρία χρόνια το HTC Flyer - όμως χάρη σε κάποια πρόσφατα δημοσιεύματα μια δυναμική επιστροφή στην κατηγορία αυτή ίσως να μην πρέπει να θεωρείται απίθανη.Πιο συγκεκριμένα, μπορεί οι δύο βασικοί υποψήφιοι για την κατασκευή του επόμενου Nexus tablet να είναι και η Asus και η LG, όμως σύμφωνα με τις (ελάχιστες έως τώρα) πληροφορίες υποψηφιότητα φαίνεται πως έχει θέσει και η HTC. Ενδεχομένως μάλιστα το συγκεκριμένο tablet να είναι και το τελευταίο με αυτή την ονομασία, καθώς πιθανολογείται η αλλαγή της ονομασίας της σειράς Nexus σε Google Play Edition.

 

Αν και φυσικά ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε κάτι πιο συγκεκριμένο, η εφημερίδα Commercial Times από την Ταϊβάν, ανέφερε πως ένα high-end Nexus tablet θα κυκλοφορήσει από την HTC κάποια στιγμή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους, δηλαδή στην περίοδο μεταξύ του Ιουλίου και Σεπτεμβρίου.

 

Ωστόσο στελέχη της εταιρεία αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο, διατηρώντας έτσι θολό το τοπίο γύρω από αυτές τις πληροφορίες.

 

Link.png Site: PhoneArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ήδη σκέφτομαι την τιμή του όντας HTC. Θα γίνει μεγάλο φλοπ εκτός και αν καποιος αλλάξει μυαλα, γιατι ως τώρα η HTC χτυπάει τις τιμές αρκετα πάνω απο τον ανταγωνισμο. Αλλωστε και η πρωτη της προσπάθεια που έγινε πριν 1-2 χρονια με ταμπλέτα στην Αμερικη... γι αυτό τον λογο απέτυχε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιλαμε πεφτει πολυ δουλεμα με το επερχομενο 10 nexus.

Ο αλλος ειχε βγαλει φωτος απο τυν lg οτι αυτο ειναι το επομενο nexus και στις 10δεκεμβριου θα παρουσιαζοταν ο αλλος λεει ερχεται απο την asus και τωρα αυτο ,το επομενο nexus απο την htc

 

Αυτοι πανε να ξεπερασουν το Λεφτα ΥΠΑΡΧΟΥΝ απο τον ΓΑΠ και το ΠΡΟΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ απο τον ΣΑΜΑΡΑ

 

ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η τρολια της τρολιας...απο που κ ως που να βγαλει tablet και μαλιστα γ τη γοογλε η htc?

 

νομιζω ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα ακολουθησει τις γνωστες λυσεις η google(samsung asus lg)...κατι απο αυτα τα τρια θα ειναι...

 

το ερωτημα νομιζω ειναι ομως σε τι διασταση θα το βγαλει...αν ο αντικαταστατης του 7 ειναι στις 8(8,3 οπως λανσαρε η lg) το να βγαλει 10αρι δεν θα εχει και πολυ νοημα...οποτε μενει να δουμε ποσο θα το μεγαλωσει (11, 12, 12+???)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...