Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη το σκεφτομαι για δωρο, μπορω να αγορασω τετοια κουπονια εγω και να τα εξαργυρωσουν οπου θελουν; π.χ καρφουρ.

Δημοσ.

Υποθέτω πως μιλάς για ticket compliments γιατί τα restaurants είναι μόνο για restaurants (και γενικά φαγάδικα). Η λίστα συμβεβλημένων καταστημάτων είναι αρκετά μικρότερη από παλιότερα. Μπορείς να δεις εδώ.

Δημοσ.

είχα πετύχει ένα φεγγάτι εναν τύπο που του τα εδινε η εταιρεία του και δε τα ηθελε και τα πουλαγε... που να ναι τώρα γμτ;

καλη φάση ήταν κακως δεν ειχα παρει...

Δημοσ.

Έχω φίλο που η εταιρεία του δίνει τα bonus σε tickets. Καλύπτει βενζίνες φαγητά και market. είναι σαν χρήμα. Δλδ δύσκολο να σου δώσει κάποιος 100 ευρώ tickets για 80 ευρώ μετρητά γιατί χάνει 20 ευρώ ενώ μπορεί να τα καλύψει από αλλού αυτός. Δε ξέρω αν κατάλαβες. Απλά συμφέρει την εταιρεία γιατί από τη μία έχει κέρδος αντί να τους δώσει μετρητά από την άλλη είναι αφορολόγητα. Έχει καμιά 10αρια γεμάτα μπλοκάκια. Αν θες να την ρωτήσω κάτι πμ me

Δημοσ.

Έχω φίλο που η εταιρεία του δίνει τα bonus σε tickets. Καλύπτει βενζίνες φαγητά και market. είναι σαν χρήμα. Δλδ δύσκολο να σου δώσει κάποιος 100 ευρώ tickets για 80 ευρώ μετρητά γιατί χάνει 20 ευρώ ενώ μπορεί να τα καλύψει από αλλού αυτός. Δε ξέρω αν κατάλαβες. Απλά συμφέρει την εταιρεία γιατί από τη μία έχει κέρδος αντί να τους δώσει μετρητά από την άλλη είναι αφορολόγητα. Έχει καμιά 10αρια γεμάτα μπλοκάκια. Αν θες να την ρωτήσω κάτι πμ me

ο τυπος που ειχα γνωρίσει και τα εδινε επαιζε χαρτι και τα σκότωνε... εδινε 150€ για ένα πενηντάρικο... κακως δε τα πήρα, 1.5 χρονο μετα ειχαν ληξη :P

Δημοσ.

τα restaurants τα παίρνουν κανονικά όλα τα super market 

Όχι, σίγουρα όχι όλα. Βερόπουλος x 2, Γαλαξίας, carrefour/Μαρινόπουλος, my market που δοκίμασα στην γειτονία μου, δεν τα δέχτηκαν. Τελικά τα δωσα σε μάνα/φίλη να τα επενδύσουν στο Hondos Center.

Πριν 2-3 χρόνια τα δέχονταν στον ίδιο Γαλαξία.

Δημοσ.

Όχι, σίγουρα όχι όλα. Βερόπουλος x 2, Γαλαξίας, carrefour/Μαρινόπουλος, my market που δοκίμασα στην γειτονία μου, δεν τα δέχτηκαν. Τελικά τα δωσα σε μάνα/φίλη να τα επενδύσουν στο Hondos Center.

Ο μαρινόπουλος τα επαιρνε πριν 6 μήνες, ειχα και εγώ κάποια ενα φεγγαρι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει καποια νεα λιστα ποιοι παιρνουν ??? Σημερα εδωσαν στον γιο μου αξιας 110 ευρω για αμοιβη υπερωριων.

Ειναι της www.edenred.gr

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ήταν έγκυρα και στο εξωτερικό, να προμηθευόμουν! Στη δεύτερη/τρίτη βδομάδα είχαν φύγει αυτά που έπαιρνα!

(ξέρω, είμαι χαμερπές σκουλήκι που εκμεταλλεύεται την ανάγκη του συνανθρώπου του :X )

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Carrefour, Βασιλόπουλος, My Market, Γαλαξίας Ναι σίγουρα Ναι ... εχτές δεχθήκανε και τα χρησιμοποιώ κάθε εβδομάδα 

• 1 χρόνο αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...