Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 αυτά δεν έχουν γίνει κάρτα πλέον που φορτώνει σαν prepaid? Σε καποιες περιπτωσεις οπως εμας στη ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ/ΑΔΜΗΕ ναι και εχει να κανει με ημερες παγματικης παρουσιας στην εργασια. Στα παιδια μου που ειναι bomus ειναι σε χαρτακια .
Dark_son20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 σήμερα μετά απο 3 χρόνια χρήσης με ενημέρωσαν στο ταμείο του Βασιλοπούλου και το επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος καταστήματος αλλά και τηλεφωνικά η εταιρία οτι μπορούν να δεχτούν τα κουπόνια μόνο για τα τρόφιμα του καλαθιού μου, και οτι τα υπόλοιπα θα πρέπει να πληρωθούν αλλιώς. Στο καπάκι πήγα Σκλαβενίτη που τα δέχτηκαν κανονικά. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Στο καπάκι πήγα Σκλαβενίτη που τα δέχτηκαν κανονικά. Το ιδιο και σε μενα σε Σκλαβενιτη και σε Market in που χρησιμοποιω του γιου μου και της κορης μου .Για Βασιλοπουλο δεν πηγαινω ετσι κι αλοιως . Σε Lidl δεν δεχονται τα χαρτινα αλλα δεχοντε καρτα Ticket restaurant (σαν χρεωστικη μοιαζει αλλα χωρις τσιπακι) της ιδιας εταιριας που μας δινει η ΔΕΗ με προπιστωση καθε μηνα αναλογα με τις ημερες εργασιας.
girologos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Επιδη έχω κουπόνια αξίας 1100 ευρώ και είναι όλα σε 6ευρα ξέρεις αν γίνεται να τα μετατρέψω σε κάρτα Για να μην τα κουβαλάω όλη την ώρα μαζί μου
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Επιδη έχω κουπόνια αξίας 1100 ευρώ και είναι όλα σε 6ευρα ξέρεις αν γίνεται να τα μετατρέψω σε κάρτα Για να μην τα κουβαλάω όλη την ώρα μαζί μου Οχι δεν γινεται .Περυσι πηρε bonus 1000 ευρω η κορη μου και δεν γινοταν .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Παρακαλώ να μην εμφανιστούν ξανά εδώ αγγελίες πώλησης κουπονιών...
jimakos1981 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πήρα tickets restaurant από την εταιρία που δουλεύω και ρώτησα τον Σκλαβενίτη, τον Γαλαξία, το κρεατάδικο Ανδριόπουλο στο Περιστέρι και το διαδικτυακό σουπερ μάρκετ e-fresh.gr, αν δέχονται tickets restaurant και μου είπανε ναι. Στα Lidl που έστειλα email χθές, μου είπανε οτι δε δέχονται tickets restaurant και ούτε πρόκειται να αλλάξει κάτι στο μέλλον για να τα δέχονται. Για τον Σκλαβενίτη μου έκανε εντύπωση γιατί μου είπε η ταμίας οτι μπορώ να αγοράσω και ηλεκτρονικά και είδη σπιτιού κανονικά (που τα έχουνε στον 1ο όροφο) !!! Επίσης η διαφορά με τα σούπερ μάρκετ και τα φαγάδικα είναι οτι στα φαγάδικα αν το προϊόν που πήρες κάνει 9,50 ευρώ και δώσεις 10 σε κουπόνια δε τρέχει κάτι, όμως στο σουπερ μάρκετ (συγκεκριμένα στον Σκλαβενίτη που ρώτησα), όταν αγοράσεις κάτι π.χ. 49,50 ευρώ πρέπει να πάρεις και κάτι ακόμα αξίας 0,50 ευρώ για να συμπληρωθεί το 50ρικο γιατί έχουν θέμα αν σου ''κλέψουν'' τα 0,50 ευρώ γιατί διασταυρώνεται από το σύστημα και δεν κάνει να φαίνεται αυτή η διαφορά των κουπονιών, με τη τιμή των προϊόντων που αγόρασες. Πάντως το site της edenred.gr θέλει ενημέρωση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι στο Lidl δεν τα δεχοντε ...Αντιθετα παιρνουν tickets restaurant σε μορφη καρτας (σαν χρεωστικη είναι ) που εχει πιστωθει από εργοδοτη καποιο ποσο . Κρεοπωλειο δεν εχω βρει να δεχεται Παιρνουν τα παιδια μου και τους τα ...εξαργυρωνω.... Αυτό με την διαφορα αξιας κουπονιού και προίοντος λογικο το βλεπω.Πρεπει η αγορα να καλυπτει τουλαχιστον το ποσο του κουπονιου.
Predatorkill Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω δινω λιγοτερα κουπονια κατα 5€ και συμπληρωνω με μετρητα τη διαφορα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω δινω λιγοτερα κουπονια κατα 5€ και συμπληρωνω με μετρητα τη διαφορα. Κι εγω το ιδιο...
vairass Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 είχα πετύχει ένα φεγγάτι εναν τύπο που του τα εδινε η εταιρεία του και δε τα ηθελε και τα πουλαγε... που να ναι τώρα γμτ; καλη φάση ήταν κακως δεν ειχα παρει... Μια εταιρία στην Καλλιθέα Τ έδινε... Σχεδόν στη μισή τιμή αυτός, άξιζε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μια εταιρία στην Καλλιθέα Τ έδινε... Σχεδόν στη μισή τιμή αυτός, άξιζε. Την ξερω στην Θησεως χαμηλα ...Νομιζω τα εδινε με εκπτωση 10% ομως.
vairass Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Την ξερω στην Θησεως χαμηλα ...Νομιζω τα εδινε με εκπτωση 10% ομως. Δεν το θυμάμαι έχει 3-4 χρόνια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις