cthulhucarbide Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μα τι καλαθάκια διαβάζω και ιστορίες... Όλα μέσα. Από πάντα. Για πάντα. 3
Adon1s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καταρχάς είναι αντιαισθητικό το θέαμα . Και σακουλα να έχει , ολο κ καποιο χαρτι δεν θα είναι διπλωμένο και θα φαίνεται υπόλειμμα απο το σπατουλάρισμα του προηγούμενου. Εγω γιατί να αναγκάζομαι να το βλέπω ;; Ολα μέσα . Sent from my iPhone using Insomnia
Cryptic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Γουγλάροντας "why can't we flush toilet paper" βρήκα μπόλικη ενημέρωση. Π.χ. Greece: Plumbing in Greece
Cossutius. Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δε ξέρω τι ειβαι πιο αντιαισθητικο... Το γεμάτο καλαθακι με χαρτιά η το σκατο να επιπλέει στη βουλωμενη λεκάνη; Ειναι must ότι όλων οι λεκάνες καποια στιγμή θα βουλωσουν. Το θέμα βέβαια δεν ειβαι αυτό, αλλα που καταλήγει το σκατο και το χαρτί.
LongTom Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 +1 για το πόσο καλό είναι να μπορείς να ρίχνεις τα χαρτιά στην τουαλέτα. Πραγματικά βελτιώνει την υγιεινή του μπάνιου κάθετα(ιδίως όταν είναι μικρό σαν το δικό μου). 2
HALF EVIL Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Πε παιδιά τι κοπρολαγνία έπεσε στο insomnia ? :X Έλεος. 3
gavros10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Το επομενο θεμα θα εχει τιτλο "2 girls 1 cup" 1
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Το επομενο θεμα θα εχει τιτλο "2 girls 1 cup" dont
Anorymous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Τι μου κανεις τωρα μια εποχη ειχα πραγματικα σκαλωσει με το τι τα κανει, any ideas ?
damian1977 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εχω πετυχει σε διαφορα ελληνικα καταστηματα (σε 'τουριστικα' μερη) πινακιδα στις τουαλετες,για να μην πεταμε τα χαρτια μεσα στην λεκανη ,γιατι κατι τετοιο θα δημιουργησει' σοβαρο προβλημα στον βιολογικο της περιοχης!!' Τωρα γιατι στο εξωτερικο δεν εχουν προβλημα με δαυτους και τους τονους χαρτιου που θα μαζευονται στην επεξεργασια των οικιακων λυματων...δεν εχω ιδεα!!
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εχω πετυχει σε διαφορα ελληνικα καταστηματα (σε 'τουριστικα' μερη) πινακιδα στις τουαλετες,για να μην πεταμε τα χαρτια μεσα στην λεκανη ,γιατι κατι τετοιο θα δημιουργησει' σοβαρο προβλημα στον βιολογικο της περιοχης!!' Τωρα γιατι στο εξωτερικο δεν εχουν προβλημα με δαυτους και τους τονους χαρτιου που θα μαζευονται στην επεξεργασια των οικιακων λυματων...δεν εχω ιδεα!! πραγματικά δε θες να ξέρεις ποσο μεγάλο πρόβλημα δημιουργουν... ειδικά τα πολύφυλλα χαρτιά... Αν το εχεις απορία πμ
Adon1s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μετά το "one guy one jar" το άλλο με τα κορίτσια είναι κατεμε , πταίσμα .. Sent from my iPhone using Insomnia 1
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μετά το "one guy one jar" το άλλο με τα κορίτσια είναι κατεμε , πταίσμα .. Sent from my iPhone using Insomnia Το γκούγκλαρα βραδιάτικα γαμώ.Κανότ μπι ανσίν 2
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως θα έπρεπε να αλλάζουν τμηματικά τις σωληνώσεις αν δεν εχει γινει ήδη σε μεγάλες πόλεις.
Anorymous Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως θα έπρεπε να αλλάζουν τμηματικά τις σωληνώσεις αν δεν εχει γινει ήδη σε μεγάλες πόλεις. Πολλα θες, εδω υπαρχουν ακομα σπιτια που εχουν την χεστρα απεξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα