Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχάς είναι αντιαισθητικό το θέαμα . Και σακουλα να έχει , ολο κ καποιο χαρτι δεν θα είναι διπλωμένο και θα φαίνεται υπόλειμμα απο το σπατουλάρισμα του προηγούμενου. Εγω γιατί να αναγκάζομαι να το βλέπω ;;

Ολα μέσα .

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δε ξέρω τι ειβαι πιο αντιαισθητικο...

Το γεμάτο καλαθακι με χαρτιά η το σκατο να επιπλέει στη βουλωμενη λεκάνη;

Ειναι must ότι όλων οι λεκάνες καποια στιγμή θα βουλωσουν.

Το θέμα βέβαια δεν ειβαι αυτό, αλλα που καταλήγει το σκατο και το χαρτί.

Δημοσ.

+1 για το πόσο καλό είναι να μπορείς να ρίχνεις τα χαρτιά στην τουαλέτα.

Πραγματικά βελτιώνει την υγιεινή του μπάνιου κάθετα(ιδίως όταν είναι μικρό σαν το δικό μου).

• Like 2
Δημοσ.

Εχω πετυχει σε διαφορα ελληνικα καταστηματα (σε 'τουριστικα' μερη) πινακιδα στις τουαλετες,για να μην πεταμε τα χαρτια μεσα στην λεκανη ,γιατι κατι τετοιο θα δημιουργησει' σοβαρο προβλημα στον βιολογικο της περιοχης!!'

Τωρα γιατι στο εξωτερικο δεν εχουν προβλημα με δαυτους και τους τονους χαρτιου που θα μαζευονται στην επεξεργασια των οικιακων λυματων...δεν εχω ιδεα!!

Δημοσ.

Εχω πετυχει σε διαφορα ελληνικα καταστηματα (σε 'τουριστικα' μερη) πινακιδα στις τουαλετες,για να μην πεταμε τα χαρτια μεσα στην λεκανη ,γιατι κατι τετοιο θα δημιουργησει' σοβαρο προβλημα στον βιολογικο της περιοχης!!'

Τωρα γιατι στο εξωτερικο δεν εχουν προβλημα με δαυτους και τους τονους χαρτιου που θα μαζευονται στην επεξεργασια των οικιακων λυματων...δεν εχω ιδεα!!

πραγματικά δε θες να ξέρεις ποσο μεγάλο πρόβλημα δημιουργουν... ειδικά τα πολύφυλλα χαρτιά...

Αν το εχεις απορία πμ

Δημοσ.

Μετά το "one guy one jar" το άλλο με τα κορίτσια είναι κατεμε , πταίσμα ..

Sent from my iPhone using Insomnia

Το γκούγκλαρα βραδιάτικα γαμώ.

Κανότ μπι ανσίν

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως θα έπρεπε να αλλάζουν τμηματικά τις σωληνώσεις αν δεν εχει γινει ήδη σε μεγάλες πόλεις.

Πολλα θες, εδω υπαρχουν ακομα σπιτια που εχουν την χεστρα απεξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...