Cryptic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 18 χρόνια και ακόμα να βουλώσει η λεκάνη... καλαθάκι είχαμε στην αρχή και το βγάλαμε. Και με ρωτάνε διάφοροι γιατί δεν έχει καλαθάκι. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ. Εγώ τα ρίχνω με την καφέ πλευρά προς τα κάτω, για να μη φαίνονται.
chill Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 H αλήθεια βέβαια είναι οτι υπάρχει στο θριάσειο ολοκαινούργια μονάδα ετοιμη να λειτουργήσει αλλα σχεδόν κανένας δεν εχει συνδεθεί... Γιατι αραγε; Γιατι θα πεινάσουν οι βοθρατζήδες της περιοχής or whatever? Όχι δεν είναι γί'αυτό. Στην πόλη εξακολουθούν να σκάβουν (και την εχουν κάνει ένα απέραντο μπουρδελο), δεν εχει ολοκληρωθεί ακόμα το έργο. Στην περίπτωση μου (μονοκατοικία) το κόστος σύνδεσης με το δίκτυο είναι τραγικά υψηλό και αντιστοιχεί σε περίπου μια 5ετια χρήσης βοθρατζή (εχω μεγάλο χωνευτικό ). Διαμέρισματα που έχουμε σε πολυκατοικίες είναι ήδη συνδεδεμένα (επιμερισμός δαπάνης, μικρό κοςτος) Επειδή λοιπόν αυτήν την περίοδο δεν υπάρχει cash και επειδή δεν θέλω να χρεωθώ θα μείνω με το προγενέστερο status. 1
paylidis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Όχι δεν είναι γί'αυτό. Στην πόλη εξακολουθούν να σκάβουν (και την εχουν κάνει ένα απέραντο μπουρδελο), δεν εχει ολοκληρωθεί ακόμα το έργο. Στην περίπτωση μου (μονοκατοικία) το κόστος σύνδεσης με το δίκτυο είναι τραγικά υψηλό και αντιστοιχεί σε περίπου μια 5ετια χρήσης βοθρατζή (εχω μεγάλο χωνευτικό ). Διαμέρισματα που έχουμε σε πολυκατοικίες είναι ήδη συνδεδεμένα (επιμερισμός δαπάνης, μικρό κοςτος) Επειδή λοιπόν αυτήν την περίοδο δεν υπάρχει cash και επειδή δεν θέλω να χρεωθώ θα μείνω με το προγενέστερο status. σωστη και αυτή η προοπτική αλλα ξέρω οτι μέχρι και την αυλή σου στα καλύπτει ο δήμος/ευδαπ... εσυ απλα εχεις να κανεις εκτροπη απο το βοθρο προς την αποχέτευση... Τωρα τι σκατα εχει γινει στο θριάσειο ειναι πονεμένη ιστορία... Και θα τρώμε πρόστιμα για πολλά χρονια ακόμα!
Cossutius. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 εχω απιστευτη διάθεση να σας γράψω για το αποχετευτικο συστημα του Μυστρα το οποίο ναι...ήταν ανωτερο απ το δικό μας αν το καλοσκεφτεί κανεις 1
mary Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δε πεταω ποτέ μα ποτέ χαρτια στο καλαθακι. Δε μαθαμε ετσι σαν οικογενεια. Ολα στη χεστρα. Οταν πηγα μαλιστα στο σπίτι του δικού μου και πηρε χαμπαρι οτι τα πεταω μεσα επαθε σοκ. Μεχρι και απαραδεκτη με ειπε! Περα απο τα χαρτια ομως, τις σερβιετες τις πεταω στο καλαθακι. Στο εξωτερικο δλδ, αφου δεν εχουν καλαθακι, που πεταν τις σερβιετες και τα ταμπον τους οι άλλες;
The_Colonel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό το πόστ για κάποιο λόγο μου ξύπνησε παρόμοια συναισθήματα με αυτα που ειχα οταν πρώτη φορά έμαθα πως και τα κορίτσια αερίζονται με τον άσχημο τρόπο... στο δημοτικό Στον σκουπιδοτενεκέ τα πετάνε...
Cossutius. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Τι να κλά ο Κατακουζινός ρε...Αμα σας πω εγω οτι ο δεσπότης του Μυστρά είχε προσωπικό καμπινέ με αγωγό που οδηγούσε τα κακάκια του εκτός της οικίας του στην άνω πόλη...Το κακό βεβαια ήταν οτι ο αγωγός αυτός, οδηγουσε στην πλαγιά του βράχου όπου μετά ο καθένας μπορει να φανταστεί που θα οδηγηθούν τα κακάκια, μια που κάτω απ την πλαγιά βρισκόταν η κάτω πόλη και οι...δρόμοι της. Φυσικά αυτό δε λέει τιποτε, αν σκεφτεί κανεις πως οι αποχετεύσεις μας (μαζι με τα χαρτιά σας), οδηγουν στη θάλασσα. Αυτό μου δίνει την αφορμή να θυμηθώ ένα παλαιό άρθρο που ειχα διαβασει κάποτε και αφορουσε τον τροπο που χέζουν οι ψαράδες. Αντιγράφω. Το χέσιμο θα γίνει στην πρύμνη του σκάφους και εν κινήσει. Εάν υπάρχουν και άλλοι στο σκάφος θα τους ενημερώσει με δυνατή φωνή ΕΕΕΕΕΕεεεεε ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟΟΟοοο. Αφού κατεβάσει νιτσεράδες - παντελόνια - μάλλινα σώβρακα και το μαύρο σλιπάκι του θα δεθεί στην μέση με ένα σχοινί από την κουπαστή και θα κρεμάσει τον κώλο του έξω από το σκάφος όπου και θα απολαύσει ένα γρήγορο και ξαλαφρωτικό χιέσιμο 30 δευτερολέπτων. Αυτόματα θα χαμηλώσει επιδέξια τον κώλο του προς την θάλασσα και λόγω της ταχύτητας του σκάφους θα γίνει ένα πλύσιμο υπό πίεση με απόλυτα εγγυημένα αποτελέσματα. Είναι γνωστό ότι στους 15 -19 κόμβους ταχύτητα σκάφους έχουμε το καλύτερο πλύσιμο χωρίς ερεθισμούς στην ευαίσθητη περιοχή. Αυτό ήτανε και κανένας δεν πρόκειται να ξαναδεί πια την κουράδα του. Με την φαντασία του ο καθένας μπορεί να δει την κουράδα να βυθίζεται διαλυόμενη στην μεγάλη Γαλάζια για να φτάσει στον βυθό όπου χιλιάδες οργανισμοί όπως ασκέλμινθες, πολύχετοι, δεκάποδα, γαστερόποδα και μαλάκια πρόκειται να την υποδεχθούν και να την εντάξουν στον κύκλο της θαλάσσιας ζωής και οι οποίοι στην σειρά τους θα γίνουν τροφή των ψαριών. 3
mindtrapper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Στο εξωτερικο δλδ, αφου δεν εχουν καλαθακι, που πεταν τις σερβιετες και τα ταμπον τους οι άλλες; Γερμανία, όλα λεκάνη, ja klar.
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Και μένεις με το αλάτι στο κώλο; Καλή φάση
Gtr34 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αν ειναι να πνιγουμε για ενα χεσιμο καλυτερα να παμε απο πεσιμο . 2
sphinxgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Αχμ! Μα γιατί να χρησιμοποιεις χαρτι και να μην πλένεσαι!!?
zynif Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Οι Γάλλοι στις Βερσαλλίες χέζανε σε τρύπες Στην αρχαία ελλάδα είχαμε αποχέτευση. Από τότε τους έμεινε. Μια γνωστή έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια. Και μου έχει πει ότι όταν έρχονται οι άγγλοι το καλοκαίρι πλαίνουν τα βρακιά τους μέσα στις κατσαρόλες.
V for Vagelis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μια γνωστή έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια. Και μου έχει πει ότι όταν έρχονται οι άγγλοι το καλοκαίρι πλαίνουν τα βρακιά τους μέσα στις κατσαρόλες. Μετά μήπως τα βάζουν και στο φούρνο για στέγνωμα;
evabb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δε πεταω ποτέ μα ποτέ χαρτια στο καλαθακι. Δε μαθαμε ετσι σαν οικογενεια. Ολα στη χεστρα. Οταν πηγα μαλιστα στο σπίτι του δικού μου και πηρε χαμπαρι οτι τα πεταω μεσα επαθε σοκ. Μεχρι και απαραδεκτη με ειπε! Περα απο τα χαρτια ομως, τις σερβιετες τις πεταω στο καλαθακι. Στο εξωτερικο δλδ, αφου δεν εχουν καλαθακι, που πεταν τις σερβιετες και τα ταμπον τους οι άλλες; σε καλαθακι κανονικα. οι σερβιετες εχουν πλαστικο και δεν διαλυονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα