Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ενα φιλαρακι μου θελει να παρει το lg που λεω,ξερετε αν αξιζει δηλαδη αναβαθμιζεται;ή αν υπαρχει κατι αλλο στα 270 ευρο που κανει τωρα να παρει;περιμενω γνωμες και αυτων που το εχουν.

Δημοσ.

Σαν τηλέφωνο έχει περάσει από τα χέρια μου. Προσωπικά το βρήκα πολύ καλό. Αν θα αναβαθμιστεί ; μάλλον όχι. Αυτή είναι η πολιτική δυστυχώς των εταιριών. Αν χρειάζεται αναβάθμιση; Μάλλον όχι στο φινάλε. Καινούργιο στα 270 € ίσως είναι λίγο τσιμπημένο. Σίγουρα θα υπάρχει μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση και σε καλύτερη τιμή.

Ρίξε μια ματιά στο φόρουμ για άλλες επιλογές. Υπάρχουν πολλές.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος το λεει οτι δεν αξιζει? Κατ'αρχας εχει λιγοτερο λαγκ απο το G2 (βασικα το G δεν εχει λαγκ), καλυτερο gps και ειναι κινηταρα! Για 270 ευρω δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο.

Δημοσ.

Εγώ το λέω, προσωπική άποψη εξέφρασα

Συμφωνώ ότι είναι καλή επιλογή για τα λεφτά του, αλλά το timing είναι λάθος

Το G2 πριν ένα μήνα το έβρισκες στο skroutz στα 420+, τώρα στα 370 και θα πέσει κι άλλο

Γιατί να μην περιμένει λίγο, να μαζέψει κάνα 50ρικο ακόμη και να πάρει G2 από αγγελία σαν το παραπάνω που πόσταρα(καινούριο ουσιαστικά)

Ακόμη και αγγελίες να μη γουστάρει ο φίλος, καλύτερα να μαζέψει μερικά ακόμη και να δώσει ~350 για το G2 παρά 270 για το προηγούμενο μοντέλο

Οι διαφορά μεταξύ τους είναι χαώδης, πολύ μεγαλύτερη από τη διαφορά τους σε €, αξίζει η μικρή υπέρβαση για μεγαλύτερη οθόνη full hd, πιο γρήγορο επεξεργαστή, καλύτερη κάμερα, πολύ καλύτερη αυτονομία και επίσημη υποστήριξη για περισσότερο καιρό αφού είναι πιο καινούριο

Το optimus g δεν θα πάρει καν αναβάθμιση σε kit kat(τελευταία φορά που τσέκαρα-απαράδεκτη LG)

Δημοσ.

Λογικά θα παρει αναβαθμιση. Αλλά δεν ειναι εκει το θεμα. Εγω π.χ. πρωην κατοχος lg optimus g, δισταζω να παω στο G2 χωρις να το σκεφτω γιατι θα εχω αρκετα αρνητικα: Μεγαλυτερο μεγεθος συσκευης, τη μιση μνημη, μικρο λαγκακια και απαραδεκτο gps. Aν υπολογισεις και τα 100 ευρω που εχουν διαφορα, ε δε πιστευω πως αξιζει να περιμένει να πεσει η τιμη του G2. (ασε που μολις πεσει η τιμη του, θα πεσει και η τιμη του ταδε κινητου κ αυτο θα διαιωνιζεται).

Εχεις 270 ευρω για κινητο? Θελεις το καλυτερο δυνατο σ αυτα τα λεφτα? Παρε το G.

Και για να μην παρεξηγηθω - εννοειται πως ειναι καλυτερο κινητο το G2. Αλλα εννοειται πως και το G να πάρει, ουσιαστικά χανει μονο στην αυτονομία, και αντε να το δεχτω, στην αναβαθμιση σε Κιτ κατ. Δεν υπαρχει περιπτωση να μετανιωσει την αγορα του (οπως ευθεως ειπες λεγοντας "δεν αξιζει")

Υ.Γ.1 Μεταχειρισμενο κινητο δεν θα επαιρνα ποτε. Δεν υπαρχει απολυτως κανενας τροπος να ξερεις τι χρηση του εχει κανει ο προηγουμενος κατοχος.

Υ.Γ.2 Η ρομ που φοραει το κινητο ειναι εξαιρετικη, απολυτως αλαγκαριστη και χωρις bugs. Γι αυτο αν δεις σε custom roms πολλοι εχουν δοκιμασει, αλλά ελάχιστοι τις κρατανε καθως αναφερουν πως "μαμα" το κινητο δεν παιζεται. Αν διαβασεις σε σχετικο φορουμ οι κατοχοι του λενε πως και να δωσει η lg αναβαθμιση δεν προκειται να την κανουν, αν δε σιγουρευτουν πως εχει γινει η ιδια δουλεια και στην καινουρια ρομ.

• Like 1
Δημοσ.

εχω περασει παρα πολλα κινητα τετοιου επιπεδου.(lg g2,s4,note3 κλπ)

εχω να πω οτι στην τιμη που μπορεις να το βρεις ειναι σιως το καλυτερο.270 ευρω με τετοια χαρακτηριστικα και 2gb ram καινουριο ειναι παρα πολυ καλα.

δεν εχει την ταχυτητα του g2 ουτε τη καμερα του s4 αλλα και ταχυτητα εχει και καμερα τελεια.

πολυ καλη επιλογη πιστεψε με

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με τόσα χρήματα παίρνεις σε τέλεια κατάσταση ένα μεταχειρισμένο xperia z1 sony με τετραπύρηνο επεξεργαστή σφαιράτο 21mp camera με τρομερους φακους κι ετσι κι αλλιώς έχει και εγγυηση γιατι είναι για 2 χρόνια

Δημοσ.

Με τόσα χρήματα παίρνεις σε τέλεια κατάσταση ένα μεταχειρισμένο xperia z1 sony με τετραπύρηνο επεξεργαστή σφαιράτο 21mp camera με τρομερους φακους κι ετσι κι αλλιώς έχει και εγγυηση γιατι είναι για 2 χρόνια

η αν θες να περιμένεις λίγο να πάρεις το Ζ1 COMPACT μεταχειρισμένο...αν δεις τα χαρακτηριστικά του θα καταλάβεις οτι αξίζει

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις γνωμες σας το θεμα εκλεισε πηρε nexus 5 :X :X :X :X

Την καλύτερη δουλειά έκανε

Δημοσ.

Την καλύτερη δουλειά έκανε

μπα,του ειπα να παρει το ιδιο με εμενα g2 διαφορα 10 ευρο  και πηγε και πηρε το αδειο,τι λειτουργικο ειναι τουτο καμια σχεση με android,πολυ μαπα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...