Porg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Σαυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω και τον βαθύτερο συμβολισμό του να σκοτώνεις έναν αφρικανό μετανάστη για να τον δώσεις τροφή σε έναν άλλο αφρικανό μετανάστη
Alchemist` Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Απαντώ στην παράθεση και όχι στον Φώτη.Το είπαμε ξανά τουλάχιστον εγώ το έχω ξανά πει. Άλλο η θανάτωση ενός ζώου που το εκτρέφουμε για να μας παρέχει τροφή και άλλο να θανατώνεις ένα ζώο το οποίο προορίζεται να είναι στην φύση άγριο και αν πέσει σε αγέλη με λιοντάρια θα έχει τουλάχιστον την δυνατότητα να υπερασπιστεί την ζωή του με μεγάλες πιθανότητες επιβίωσης(δεν είναι τόσο εύκολο να ρίξουν κάτω ένα τέτοιο ζώο)Να συμφωνήσω στην θανάτωση των ζώου για βρώση γιατί αν δεν τα αναπαράγαγαμε για αυτόν τον σκοπό δεν θα είχαν θα είχαν γεννηθεί ούτως ή άλλως, αλλά υπάρχει καμία σύγκριση σε αυτό με την καμηλοπάρδαλη;Δεν υπάρχει κατά την άποψη μου κανένα σοβαρό επιχείρημα γιατί έπρεπε να γίνει έτσι ,είπαμε την ήθελαν αλλού!Κόστος σου λέει να την μεταφέρουν αλλού!Όταν μετέφεραν τους γονείς της από τη Αφρική στην Δανία δεν υπήρχε κόστος;.Αμάν ρε παιδιά δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε εδώ μέσα όταν συγκρίνουμε την σφαγή ενός ζώου προς βρώση που ο λόγος που γεννήθηκε π.χ σε μία μονάδα βοοειδών ήταν ακριβώς αυτός, με την σφαγή ενός άγριου ζωντανού που ο προορισμός του είναι να τρέχει στο Σερεγκέτι;Αν είμαι τόσο παράλογος ρε Φώτη(τώρα απευθύνομαι σε σένα )πες μου που έχω λάθος Μάλιστα, εν ολίγης καταλήγουμε δηλαδή στο ότι άλλο σύστημα και μονάδα μέτρησης ακολουθούμε για την αξία της ζωής της αγελάδας και άλλο για της καμηλοπάρδαλης. Οσο για τον φασισμο,που μπηκε αναμεσα σε συνομωσιες και εξωγηινους , προφανως σαν κατι που δεν συμβαινει γυρω μας αλλα αφορα ''φαντασιοπληκτους'' και ''ψεκασμενους'' ... Το θέμα τώρα είναι το ποιος είναι φασίστας? Ο φασίστας ή αυτός που κοτσάρει λέξεις ταμπού όπως "ναζισμός" και "φασισμός" στην άποψη του, ασχέτος θέματος, ώστε έμμεσα να την επιβάλλει. Είναι της μόδας αυτό τελευταία ξέρεις... Παράδειγμα: Σαυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω και τον βαθύτερο συμβολισμό του να σκοτώνεις έναν αφρικανό μετανάστη για να τον δώσεις τροφή σε έναν άλλο αφρικανό μετανάστη Ας κοτσάρουμε στην κουβέντα και τους μετανάστες τώρα... Κάπου κολλάνε και αυτοί και προκαλεί συγκίνηση το δράμα τους. Αυτό είναι κίνηση checkmate στην συζήτηση. Ότι και να πεις στην συνέχεια σε κάνει αυτόματα Χίτλερ. Βλέπω πως μία βδομάδα μετά την αποτρόπαια δολοφονία η μια σελίδα μετά την άλλη επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια. Κανείς δεν θα πείσει τον άλλο δεν το καταλάβατε ακόμα;Το θέμα έπρεπε να έχει κλειδωθεί. Και αντί να κλειδώνουν θέματα σαν κι αυτό, κλείδωσαν πριν κάτι μέρες αυτό με τον μποντυμπιλντερά που ήθελε να μονάσει στο Άγιο Όρος πριν προλάβουμε καλά καλά να σπάσουμε πλάκα. Αν κλειδωνόταν τα θέματα με βάση το κριτήριο της δυνατότητας εξαγωγής ενός τελικού συμπεράσματος, προσωπικά θα κλείδωνα όλα τα θέματα του μπλα-μπλα μόλις άνοιγαν. Στο ότι ο διάλογος είναι ανούσιος θα συμφωνήσω φυσικά... Αυτά τα notification είναι που σε παρασύρουν σε απάντηση και συνεχίζεται το τσίρκο.
bluesattack Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το θέμα τώρα είναι το ποιος είναι φασίστας? Ο φασίστας ή αυτός που κοτσάρει λέξεις ταμπού όπως "ναζισμός" και "φασισμός" στην άποψη του, ασχέτος θέματος, ώστε έμμεσα να την επιβάλλει. Είναι της μόδας αυτό τελευταία ξέρεις... Ας μην καταφευγανε σε ευγονικη οι του ζωολογικου κηπου. .Αλλα εχεις δικιο , μπορει να ειμαστε υπερβολικοι.Ειναι και της μοδας να εισαι κουλ και οχι λαικιστης, ειναι και θεμα ευρωζωνης βλεπεις..Που κολλαει η ευρωζωνη θα μου πεις.Οπου κολλανε και οι εξωγηινοι που ανεφερες, Αυτο δεν σημαινει ομως οτι το θεμα ειναι τοσο απλο.. http://news247.gr/eidiseis/epistimi/genetikos_elegxos_gia_hthika_kalutera_paidia.1898344.html Βεβαια εβαλα και αυτο, αρα δεν ειναι τοσο εκτος θεματος .Εσυ αν θελεις να το βλεπεις εκτος θεματος δικαιωμα σου.
man of steel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μάλιστα, εν ολίγης καταλήγουμε δηλαδή στο ότι άλλο σύστημα και μονάδα μέτρησης ακολουθούμε για την αξία της ζωής της αγελάδας και άλλο για της καμηλοπάρδαλης. Το θέμα τώρα είναι το ποιος είναι φασίστας? Ο φασίστας ή αυτός που κοτσάρει λέξεις ταμπού όπως "ναζισμός" και "φασισμός" στην άποψη του, ασχέτος θέματος, ώστε έμμεσα να την επιβάλλει. Είναι της μόδας αυτό τελευταία ξέρεις... Παράδειγμα: Ας κοτσάρουμε στην κουβέντα και τους μετανάστες τώρα... Κάπου κολλάνε και αυτοί και προκαλεί συγκίνηση το δράμα τους. Αυτό είναι κίνηση checkmate στην συζήτηση. Ότι και να πεις στην συνέχεια σε κάνει αυτόματα Χίτλερ. Αν κλειδωνόταν τα θέματα με βάση το κριτήριο της δυνατότητας εξαγωγής ενός τελικού συμπεράσματος, προσωπικά θα κλείδωνα όλα τα θέματα του μπλα-μπλα μόλις άνοιγαν. Στο ότι ο διάλογος είναι ανούσιος θα συμφωνήσω φυσικά... Αυτά τα notification είναι που σε παρασύρουν σε απάντηση και συνεχίζεται το τσίρκο. Πιστεύω να καταλαβαίνεις τα αυτονόητα...Ίδια αξία ζωής για μένα και η γελάδα και η καμηλοπάρδαλη μόνο που η πρώτη βρίσκεται στο διαιτολόγιο μου και την αναπαραγάγω δηλαδή φέρνω μεγάλο ποσοστό από αυτό το είδος στην ζωή για αυτόν τον σκοπό.Σιγά να μην νιώσω ενοχές γιατί αλωνίζω στάρι η γιατί κόβω φρούτα (μορφή ζωής και αυτά)αλλά σίγουρα νιώθω αποτροπιασμό για την σφαγή ενός ζώου από το οποίο δεν εξαρτάται η διατροφή μου από αυτό και από τη ώρα που υπήρχαν και άλλες λύσεις για το ζωντανό!Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά της σφαγής ενός ζώου που παρέχει τροφή σε μένα από ένα ον άγριο που δεν θα έπρεπε εξ αρχής να βρίσκεται σε αυτήν την θέση(αιχμαλωτισμένο)τότε δεν μπορώ να πω ή να κάνω κάτι να σου αλλάξω σκεπτικό
Cryptic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζω οτι ειναι μαλλον απογοητευτικος ο επιφανειακος τροπος με τον οποιο αντιμετωπιζουν κάποιοι το θεμα με κυριαρχο επιχειρημα οτι ετσι κι αλλιως εκατομμύρια ζωα θανατωνονται καθε μερα για να γίνουν τροφη. Μα ο θάνατος του ενος ζωου για την επιβίωση του αλλου ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο και ενας απο τους βασικούς κανόνες της φυσης. Ομοιως και η φυσικη επιλογη αλλα και η επιβιωση οχι κατα αναγκη του δυνατότερου αλλα αυτου που μπορει να προσαρμοστεί καλύτερα στο περιβαλλον του. Νομιζω οτι τα παραπάνω δεν τα αμφισβητεί κανεις. Αυτο που ομως εχει εξοργισει πολλους είναι οτι τίποτα απο τα παραπάνω δεν ισχυει στην περιπτωση του ζωολογικου και της καμηλοπαρδαλης. Εδω δεν μιλαμε ουτε για φυσικη επιλογη, ουτε για εκτροφη και θανατωση ενος ζωου με σκοπο την τροφη και επιβιωση των αλλων. Στη συγκεκριμένη περιπτωση ολα ειναι μερος ενος προγράμματος ελεγχομενης αναπαραγωγής στι οποίο όποιος περισσεύει ή δεν ειναι αρκετά καλος συμφωνα οχι με τα κριτήρια της φυσης αλλα με τα κριτήρια των επιστημονων απλα θανατωνεται καθως δεν εχει θεση οχι απλα στο συγκεκριμένο ζωολογικο αλλα πουθενα στον κόσμο οπως αποδείχθηκε. Αν λοιπον αυτη η ψυχρη αντιμετώπιση ενος "προβληματος" που δημιουργησαμε εμεις και οχι η φυση δεν ανησυχεί κάποιους τοτε εμενα προσωπικα με τρομαζει ακομα περισσότερο. Γιατι μπορει καποιοι να μιλανε για φαντασιοπληκτους και ψεκασμενους αλλα αντιστοιχα παραδείγματα "καθαροτητας" της φυλης υπηρχαν και κατα τον 2ο Παγκοσμιο πολεμο αλλα και αργοτερα με αρκετές γενοκτονίες ανα τον κοσμο. Εκτος βεβαια αν αμφισβητουμε την υπαρξη τους. Αρα οταν ηδη υπάρχει οχι μονο η ιδεα αλλα και η εφαρμογη της στα ζωα και μαλιστα παρουσιαζεται και καλλιεργειται σαν κατι φυσικο και επωφελες για το συνολο, τότε αρχιζω και νιωθω αβολα για το μελλον. Γιατι ηδη πχ σε χωρες οπως η Κινα με τον περιορισμό των γεννησεων τα κορίτσια αντιμετωπιζονται σαν ανθρωποι β διαλογης με τις εκτρωσεις ή τα φαινομενα εγκαταλειψης τους να ειναι παρα πολυ συχνα. Ή ακομα βλέπουμε σε πιο ανεπτυγμένες κοινωνιες προσπαθειες να ελεχθει το φυλο ή καποια σωματικα χαρακτηριστικα ενω με την χαρτογράφηση των γονιδιων ηδη έχει αρχισει η συζήτηση για τη συσχέτιση κακων γονιδιων με παραβατικες συμπεριφορες και τον τρόπο πιθανης αντιμετωπισης τους κτλ. Τελοσπαντων οπως εγραψα και παραπάνω η προσπάθεια να πεισεις καποιον που δεν θέλει να ακουσει ειναι ματαια. Οποτε παμε ξανα με τα ιδια επιχειρηματα του τυπου "τα μπριζολακια τα τρως, σε ψεκαζουν κτλ". Αυτό εδώ το μαργαριτάρι δείχνει ακριβώς γιατί εσείς αρνείστε να καταλάβετε κάποια πράγματα. Ο θάνατος στη φύση δεν συμβαίνει μόνο για να φάει κάποιο ζώο. Τα ζώα σκοτώνουν και για να "προστατέψουν" την περιοχή τους, και για να κατακτήσουν την περιοχή άλλων, και απλά επειδή επειδή μπορούν, και χωρίς λόγο, και μερικές φορές βασανίζουν το θήραμα πριν πεθάνει. Στα μάτια σας η φύση σταματάει στα ματάκια μιας καμηλοπάρδαλης, ενώ οι επιστήμονες βλέπουν και τα σκουλίκια, και τα βακτήρια και όλη την τροφική αλυσίδα. Με κάθε βήμα σκοτώνεις μυρμήγκια κάθε μέρα, με κάθε χάπι και κάθε φορά που τραβάς το καζανάκι σκοτώνεις βακτήρια κτλ. χωρίς να απειλούν την επιβίωσή σου. Θα δώσεις δικαιώματα και σ'αυτά; Αλλά οοοοοόχι, εσείς κάνετε ένα αυθαίρετο διαχωρισμό, ότι και καλά αυτή η καμηλοπάρδαλη πρέπει να ζήσει. Αποφασίζετε επιλεκτικά και αυθαίρετα το ποιός αξίζει να ζήσει, και μετά καμαρώνετε που κάνατε το ιερό καθήκον σας να σώσετε μια καμηλοπάρδαλη που δεν χρειαζόταν διάσωση. Μα ναι, οι κακοί επιστήμονες είναι αυτοί που κάνουν τις βαρβαρότητες, πως τολμάνε να θανατώνουν ένα ζώο με βάση σοβαρά επιχειρήματα, όταν αυτό έχει τόσο γλυκά μάτια; 1
gpgalanis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Cryptic έχεις δίκιο. Οτιδηποτε αλλο και να σου πω θα ειναι μάταιο και ανόητο εκ μερους μου.
man of steel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό εδώ το μαργαριτάρι δείχνει ακριβώς γιατί εσείς αρνείστε να καταλάβετε κάποια πράγματα. Ο θάνατος στη φύση δεν συμβαίνει μόνο για να φάει κάποιο ζώο. Τα ζώα σκοτώνουν και για να "προστατέψουν" την περιοχή τους, και για να κατακτήσουν την περιοχή άλλων, και απλά επειδή επειδή μπορούν, και χωρίς λόγο, και μερικές φορές βασανίζουν το θήραμα πριν πεθάνει. Στα μάτια σας η φύση σταματάει στα ματάκια μιας καμηλοπάρδαλης, ενώ οι επιστήμονες βλέπουν και τα σκουλίκια, και τα βακτήρια και όλη την τροφική αλυσίδα. Με κάθε βήμα σκοτώνεις μυρμήγκια κάθε μέρα, με κάθε χάπι και κάθε φορά που τραβάς το καζανάκι σκοτώνεις βακτήρια κτλ. χωρίς να απειλούν την επιβίωσή σου. Θα δώσεις δικαιώματα και σ'αυτά; Αλλά οοοοοόχι, εσείς κάνετε ένα αυθαίρετο διαχωρισμό, ότι και καλά αυτή η καμηλοπάρδαλη πρέπει να ζήσει. Αποφασίζετε επιλεκτικά και αυθαίρετα το ποιός αξίζει να ζήσει, και μετά καμαρώνετε που κάνατε το ιερό καθήκον σας να σώσετε μια καμηλοπάρδαλη που δεν χρειαζόταν διάσωση. Μα ναι, οι κακοί επιστήμονες είναι αυτοί που κάνουν τις βαρβαρότητες, πως τολμάνε να θανατώνουν ένα ζώο με βάση σοβαρά επιχειρήματα, όταν αυτό έχει τόσο γλυκά μάτια; Περνάει κάπως από το χέρι μου να μην σκοτώσω το βακτήριο όταν τραβάω το καζανάκι;Ακόμα και στην φύση να τα έκανα όλο και κάποιο άτυχο μυρμήγκι θα περνάει από το σημείο που θα καθόμουν να τα κάνω με αποτέλεσμα να το πατήσω. Συγκρίνεις το ακούσιο ξεπάστρεμα ενός ζωντανού με το εκούσιο;Εκεί θα πάμε την κουβέντα;Η ακούσια δολοφονία ενός μυρμηγκιού που δεν το βλέπω καν ότι το πατάω είναι το ίδιο με την εκούσια σφαγή της καμηλοπάρδαλης;Ακόμα και ο τερματισμός της ζωής κάποιου όντος από την μητέρα θηρευτή μπρος τα παιδιά της γίνεται με σκοπό την επιβίωση και την διαιώνιση του είδους ακόμα και όταν ένα αρσενικό του ίδιου είδος σκοτώνει ένα άλλο και αυτό γίνεται για την προάσπιση των συμφερόντων του άρα και της επιβίωσης του και συγκρίνεις αυτά που παραθέτω παραπάνω με ότι έγινε στην Κοπεγχάγη;Έχεις χάσει την μπάλα....
Cryptic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Περνάει κάπως από το χέρι μου να μην σκοτώσω το βακτήριο όταν τραβάω το καζανάκι;Ακόμα και στην φύση να τα έκανα όλο και κάποιο άτυχο μυρμήγκι θα περνάει από το σημείο που θα καθόμουν να τα κάνω με αποτέλεσμα να το πατήσω. Συγκρίνεις το ακούσιο ξεπάστρεμα ενός ζωντανού με το εκούσιο;Εκεί θα πάμε την κουβέντα;Η ακούσια δολοφονία ενός μυρμηγκιού που δεν το βλέπω καν ότι το πατάω είναι το ίδιο με την εκούσια σφαγή της καμηλοπάρδαλης;Ακόμα και ο τερματισμός της ζωής κάποιου όντος από την μητέρα θηρευτή μπρος τα παιδιά της γίνεται με σκοπό την επιβίωση και την διαιώνιση του είδους ακόμα και όταν ένα αρσενικό του ίδιου είδος σκοτώνει ένα άλλο και αυτό γίνεται για την προάσπιση των συμφερόντων του άρα και της επιβίωσης του και συγκρίνεις αυτά που παραθέτω παραπάνω με ότι έγινε στην Κοπεγχάγη;Έχεις χάσει την μπάλα.... Θα πάμε την κουβέντα στην επιλεκτική ευαισθησία που έχετε εσείς όταν αυθαίρετα αποφασίζετε να "σώσετε" κάτι, σε αντίθεση με την σφαιρική αντίληψη που έχουν οι επιστήμονες που καταλαβαίνουν το ρόλο του κάθε ζώου στη φύση και τι αποφάσεις πρέπει να πάρουν για να τη διαφυλάξουν. "Δεν" περνάει από το χέρι σου να σκοτώσεις κάτι μικρό γιατί πολύ απλά δεν σ'ενδιαφέρει, η καμηλοπάρδαλη όμως σ'ενδιαφέρει. Ο επιστήμονας ξέρει ότι θα σκοτώσει και τα μικρόβια, και την καμηλοπάρδαλη όταν αυτό δικαιολογείται. Δεν βάζει αυθαίρετους περιορισμούς, αλλά οδηγείται από τις γνώσεις του.
Porg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Στην Ουκρανία που έχει βιώσει τον Ναζισμό έχουμε νεκρούς προλεταρίους στη προσπάθεια να απομακρυνθεί η χώρα απο τα Ευρωπαϊκά/ κρυφόφιλοναζιστικά πρότυπα που θέλουν να ταΐζουν λιοντάρια με κρέας: http://www.reuters.com/article/2014/02/18/us-ukraine-idUSBREA1G0OU20140218 Στη μνημονιακή Ελλάδα ούτε ένας δρόμος δεν έκλεισε για την νεκρή καμηλοπάρδαλη, ούτε μια μέρα απεργίας και ταξικού αγώνα. Εκεί μας κατάντησαν κύριοι 1
man of steel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Θα πάμε την κουβέντα στην επιλεκτική ευαισθησία που έχετε εσείς όταν αυθαίρετα αποφασίζετε να "σώσετε" κάτι, σε αντίθεση με την σφαιρική αντίληψη που έχουν οι επιστήμονες που καταλαβαίνουν το ρόλο του κάθε ζώου στη φύση και τι αποφάσεις πρέπει να πάρουν για να τη διαφυλάξουν. "Δεν" περνάει από το χέρι σου να σκοτώσεις κάτι μικρό γιατί πολύ απλά δεν σ'ενδιαφέρει, η καμηλοπάρδαλη όμως σ'ενδιαφέρει. Ο επιστήμονας ξέρει ότι θα σκοτώσει και τα μικρόβια, και την καμηλοπάρδαλη όταν αυτό δικαιολογείται. Δεν βάζει αυθαίρετους περιορισμούς, αλλά οδηγείται από τις γνώσεις του. Τι λες τώρα ρε άνθρωπε;Το μυρμήγκι δεν το βλέπω καν ότι το πατώ αν μου ισχυρισθείς ότι οι επιστήμονες δεν είδαν την καμηλοπάρδαλη και την πάτησαν πάω πάσο.Ας σου το πω αλλιώς.Αν στην Κοπεγχάγη ξέφευγαν τα λιοντάρια από του κλουβί και έμπαιναν στο κλουβί της καμηλοπάρδαλης και την ξεπάστρευαν θα λέγαμε ok it's nature deal with that.Συνέβει κάτι τέτοιο;Γιατί παραθέτεις σενάρια από τα μικρόβια μέχρι και τον εποικισμό του Άρη για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα;Δεν υπήρχε λόγος να πεθάνει το ζωντανό.Όποιος και να το ζήτησε από τον Πάπα μέχρι και έναν εκτροφέα χάρη του δικαιώματος της ζωής του έπρεπε να το δώσουν εκεί!Αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά της ακούσιας αφαίρεσης της ζωής ενός όντος με την εκούσια δεν μπορώ να σε κάνω εγώ να κατλάβεις
Cryptic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Τι λες τώρα ρε άνθρωπε;Το μυρμήγκι δεν το βλέπω καν ότι το πατώ αν μου ισχυρισθείς ότι οι επιστήμονες δεν είδαν την καμηλοπάρδαλη και την πάτησαν πάω πάσο.Ας σου το πω αλλιώς.Αν στην Κοπεγχάγη ξέφευγαν τα λιοντάρια από του κλουβί και έμπαιναν στο κλουβί της καμηλοπάρδαλης και την ξεπάστρευαν θα λέγαμε ok it's nature deal with that.Συνέβει κάτι τέτοιο;Γιατί παραθέτεις σενάρια από τα μικρόβια μέχρι και τον εποικισμό του Άρη για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα;Δεν υπήρχε λόγος να πεθάνει το ζωντανό.Όποιος και να το ζήτησε από τον Πάπα μέχρι και έναν εκτροφέα χάρη του δικαιώματος της ζωής του έπρεπε να το δώσουν εκεί!Αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά της ακούσιας αφαίρεσης της ζωής ενός όντος με την εκούσια δεν μπορώ να σε κάνω εγώ να κατλάβεις Το μυρμήγκι δεν το βλέπεις γιατί δεν μπαίνεις στον κόπο να κοιτάξεις. Ούτε την καμηλοπάρδαλη θα έβλεπες αν ο άλλος δεν ανέβαζε ένα κακογραμμένο άρθρο στο insomnia. Δηλαδή η επιβίωση ενός μυρμηγκιού δεν είναι σημαντική υπόθεση για σένα, αρκεί να κλείσεις τα ματάκια σου και να μη το βλέπεις. Κάθεσαι κάτω, ακούς ένα κρατς, ωπ μια πανέμορφη πεταλούδα. Πετάγεται ο Cossutius και αρχίζει τα δικά του, μα πόσο κτήνος είσαι, παγκοσμιοποίηση, Χίτλερ, εξωγήινοι... Εσύ απαντάς, μα δεν την είδα άρα δεν πειράζει. Εντωμεταξύ στο Copenhagen, μια ομάδα επιστημόνων βλέπει τα αποτελέσματα μιας έρευνας και θανατώνει ένα ζώο όχι στα τυφλά, και όχι χωρίς να νοιάζεται για αυτό, αλλά για πολύ σοβαρούς λόγους. ΑΥΤΟ FUCKING ΣΥΝΕΒΗ!!!! 1
man of steel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το μυρμήγκι δεν το βλέπεις γιατί δεν μπαίνεις στον κόπο να κοιτάξεις. Ούτε την καμηλοπάρδαλη θα έβλεπες αν ο άλλος δεν ανέβαζε ένα κακογραμμένο άρθρο στο insomnia. Δηλαδή η επιβίωση ενός μυρμηγκιού δεν είναι σημαντική υπόθεση για σένα, αρκεί να κλείσεις τα ματάκια σου και να μη το βλέπεις. Κάθεσαι κάτω, ακούς ένα κρατς, ωπ μια πανέμορφη πεταλούδα. Πετάγεται ο Cossutius και αρχίζει τα δικά του, μα πόσο κτήνος είσαι, παγκοσμιοποίηση, Χίτλερ, εξωγήινοι... Εσύ απαντάς, μα δεν την είδα άρα δεν πειράζει. Εντωμεταξύ στο Copenhagen, μια ομάδα επιστημόνων βλέπει τα αποτελέσματα μιας έρευνας και θανατώνει ένα ζώο όχι στα τυφλά, και όχι χωρίς να νοιάζεται για αυτό, αλλά για πολύ σοβαρούς λόγους. ΑΥΤΟ FUCKING ΣΥΝΕΒΗ!!!! Δεν μπορώ να κάνω κάτι για να μην πατήσω το μυρμήγκι τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;Με νοιάζει η όποια ζωή εδώ στον πλανήτη εκτός και αν αυτήν θέτει σε κίνδυνο την ζωή μου η την υγεία μου.Ερώτηση αν και μάταιος κόπος .Ποια είναι η πρακτική λύση να αποφύγω να πατήσω το μυρμήγκι αφού με ενδιαφέρει η ζωή του;Ουσιαστικά καμία.Τώρα με βάση αυτό μπορείς να μου πεις ότι δεν υπήρχε καμία άλλη λύση για την καμηλοπάρδαλη;Να σου πω εγώ μία.Αφού είχε κοινά γονίδια ας την στείρωναν να μην αναπαραχθεί.Γιατί να την σκοτώσουν;
Cryptic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορώ να κάνω κάτι για να μην πατήσω το μυρμήγκι τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;Με νοιάζει η όποια ζωή εδώ στον πλανήτη εκτός και αν αυτήν θέτει σε κίνδυνο την ζωή μου η την υγεία μου.Ερώτηση αν και μάταιος κόπος .Ποια είναι η πρακτική λύση να αποφύγω να πατήσω το μυρμήγκι αφού με ενδιαφέρει η ζωή του;Ουσιαστικά καμία.Τώρα με βάση αυτό μπορείς να μου πεις ότι δεν υπήρχε καμία άλλη λύση για την καμηλοπάρδαλη;Να σου πω εγώ μία.Αφού είχε κοινά γονίδια ας την στείρωναν να μην αναπαραχθεί.Γιατί να την σκοτώσουν; Οκ, ας δεχτούμε πως για το μυρμήγκι θεωριτικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Με το κουνούπι που θα σκοτώσεις το βράδυ τι γίνεται; Θα το φας μετά; Ή μήπως απειλεί τη ζωή σου; (μικρό κουνούπι, όχι μεταλλαγμένο σε μέγεθος ελέφαντα) Και πάλι επανέρχεσαι με "λύσεις" που εσύ αυθαίρετα χαρακτιρίζεις ως ανθρώπινες και καλύτερες, ενώ οι επιστήμονες των 300ων ζωολογικών κήπων διαφωνούν.
man of steel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Οκ, ας δεχτούμε πως για το μυρμήγκι θεωριτικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Με το κουνούπι που θα σκοτώσεις το βράδυ τι γίνεται; Θα το φας μετά; Ή μήπως απειλεί τη ζωή σου; (μικρό κουνούπι, όχι μεταλλαγμένο σε μέγεθος ελέφαντα) Και πάλι επανέρχεσαι με "λύσεις" που εσύ αυθαίρετα χαρακτιρίζεις ως ανθρώπινες και καλύτερες, ενώ οι επιστήμονες των 300ων ζωολογικών κήπων διαφωνούν. όταν θα ρθει η καμηλοπάρδαλη στον ύπνο σου να σε δαγκώσει στον πισινό όπως το κουνούπι με μεγάλη πιθανότητα να σου μεταδώσει καμία ασθένεια τότε είμαι ανοιχτός να συζητήσω μαζί σου μέτρα περιορισμού της.Καλά τι γράφεις;Ειλικρινά παραιτούμαι δεν υπάρχει ελπίς..... 1
bluesattack Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Οκ, ας δεχτούμε πως για το μυρμήγκι θεωριτικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Με το κουνούπι που θα σκοτώσεις το βράδυ τι γίνεται; Θα το φας μετά; Ή μήπως απειλεί τη ζωή σου; (μικρό κουνούπι, όχι μεταλλαγμένο σε μέγεθος ελέφαντα) Και πάλι επανέρχεσαι με "λύσεις" που εσύ αυθαίρετα χαρακτιρίζεις ως ανθρώπινες και καλύτερες, ενώ οι επιστήμονες των 300ων ζωολογικών κήπων διαφωνούν. Και αφου ειναι το ιδιο πως εξηγεις οτι υπαρχει νομοθεσια για την προστασια των ζωων αλλα οχι για το κουνουπι ? Νομικο κενο ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα