margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ναι θα προκαλλουσε προβληματα αν ζευγαρωνε ξερω γω στο παρκο στην Αγγλια ή σε καποιο αλλο παρκο τελοσπαντων.. Επισησ...θα μπορουσαν και να μη το αφησουν να ζευγαρωσει. Το θεμα ειναι οτι δε σκοτωνεις ενα υγειεστατο ζωο , ποσο μαλλον μπορστα σε μικα παιδακια, τραυματιζοντασ τη ψυχη τους. καλοι μαλακες και οι γονεις βεβαια που τα πηγαν να δουν το "θεαμα" 1
silverado Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δε λέτε πάλι καλά που δε κατέληξε σε τίποτα κεφτεδάκια ... όχι ότι θα με χάλαγε Εισαι της τακτικης παν κινουμενον. Θελω να σε δω κουταλιανο να τρως αυτοκινητο.
BadBoy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ναι τα παιδάκια από την καμηλοπάρδαλη θα τραυματιστούν ψυχολογικά, όχι από τις άπειρες ταινίες και τα παιχνίδια που δείχνουν σφαγές ανθρώπων και στα οποία έχουν πρόσβαση ανενόχλητα τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου. Σα να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος μου φαίνεται. 1
firewalker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχουν και χειρότερα. http://www.enikos.gr/international/213434,Sok-Taise_pitmpoyl_me_to_paidi_toy.html
De@th L0rd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχουν και χειρότερα. http://www.enikos.gr/international/213434,Sok-Taise_pitmpoyl_me_to_paidi_toy.html Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν φιλόζωοι που το συγκεκριμένο δε τους αγγίζει όσο τα αδέσποτα γατόσκυλα και οι φόλες. 1
nicoc89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Θες να σώσεις και τα γουρουνάκια που σφάζουν κάθε μέρα για να ταίσουν τα λιοντάρια; Ή περιμένεις να γίνουν χορτοφάγα τα λιονταράκια; Σου λένε πως η συγκεκριμένη καμηλοπάρδαλη δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο, ούτε είδος υπό εξαφάνηση, ούτε σπάνιο είδος. Ένα γουρουνάκι ήταν. Επίσης σου λένε πως υπάρχουν κανονισμοί που περιορίζουν τις δυνατότητες πώλησης αυτού του ζώου. Δεν ήταν σίγουρο πως οι αγοραστές θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες συνθήκες (ξέρουμε τους "φιλόζωους"). Επίσης υπήρχε κίνδυνος να αναπαραχθεί έξω από το ζωολογικό κήπο, αφού δεν θα υπήρχε αυστηρός έλεγχος. Εφόσον λοιπόν δεν ήταν ιδιαίτερα σηματικό ζώο, ενώ ήταν πιθανό να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο μέλλον, πήραν αυτή την απόφαση. πας και βλέπεις γουρούνια στον ζωολογικό κήπο ? υπάρχουν γυράδικα που φτιάχνουν σουβλάκια και γύρο καμηλοπάρδαλης? υπάρχουν παντού καμηλοπαρδάλης ? τι πάει να πει "δεν ειναι σίγουρο οτι θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν συνθήκες" ? οτι θα κακοπαιρνούσε ? (ας του κόψουμε το κεφάλι να το γλυτώσουμε απ την κακοπέραση ) ή οτι θα γινόταν επικίνδυνο, μη φάει κανέναν ξερω γω ? εκτός αν εννοείς πρόκληση τροχαίου (δε νομίζω οτι θα το άφηναν στην πίσω αυλή του σπιτιού τους , υπάρχουν νόμοι για τα εξωτικά κατοικίδια , μπορούσαν αρχικά να ελέγξουν αν πληρεί τις προϋποθέσεις . Αν δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις ας γινόταν ότι έπρεπε να γίνει (όχι με αυτό τον ηλίθιο τρόπο μπροστά στα μάτια παιδιών ). , δηλαδή αν είχαν παρατείνει το λεπίδιασμα μια μέρα τι θα άλλαζε ? και τι πάει να πει "υπήρχε κίνδυνος να αναπαραχθεί έξω από το ζωολογικό κήπο" ? σκύλο ειναι ? θα λεγε ο ιδιοκτήτης στο φιλαράκι του να φέρει το Σάββατο τη δικιά του καμηλοπάρδαλη να τα βάλουν μαζι να πάρει. Ναι , τόσο ευκολα θα έβρισκε να αναπαραχθεί... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ο άλλος λέει για video games κ ταινίες έχετε δει να σκοτώνουν ζώο ? Οχι τώρα που είστε μεγάλοι , σε μικρότερη ηλικία. Ειναι λάθος να θανατώνονται ζώα μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών , μη μπλέκουμε τα pixel με την πραγματικότητα μπορεί να νομίζουμε οτι βλέποντας χιλιάδες θανάτους και ξαντεριάσματα στην οθόνη έχουμε πάρει το κολάι αλλα η πραγματικότητα απέχει. 1
nicoc89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν φιλόζωοι που το συγκεκριμένο δε τους αγγίζει όσο τα αδέσποτα γατόσκυλα και οι φόλες. τέτοιοι φιλόζωοι ειναι μισάνθρωποι
zeniath Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 έχετε δει να σκοτώνουν ζώο ? Οχι τώρα που είστε μεγάλοι , σε μικρότερη ηλικία. Έχω δει να σφάζουν καμια 10αριά κατσίκια/αρνιά μπροστά μου όταν ήμουν 10 χρονών και πήγα γιατί το ζήτησα εγώ από τον πατέρα μου. Δεν έπαθα τίποτα, απλά από τότε κατάλαβα για τα καλά ότι κάποια ζώα πεθαίνουν για να ζήσουμε εμείς και το δέχτηκα. Btw προτείνω σε όσους φωνάζουν για κτηνωδίες να τσεκάρουν το παρακάτω λινκ και να δω πόσα thread να βγουν μετά. http://www.liveleak.com/c/syria
Cossutius. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Να πως γίνεται η καθημερινή ιδεολογική (βλ. φασιστική) διαπαιδαγώγηση στον "προηγμένο" Βορά. Τα παιδάκια μαθαίνουν ότι η πολιτεία έχει υποχρέωση να "αποσύρει" την αποκλίνουσα από το γονιδιακό πλάνο υγιή καμηλοπάρδαλη και να της δώσει το μόνο χρήσιμο ρόλο για τους γονιδιακά αποκλίνοντες: τροφή για τα λιοντάρια. Η νοοτροπία αρχαίας Ρώμης επιστρέφει με πολύ πιο άρρωστο, δήθεν politically correct τρόπο! Has Hitler suggested a different way? Το νέο δόγμα. Οποιος περισσεύει τον πετάμε για τροφή. 9
nicoc89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Έχω δει να σφάζουν καμια 10αριά κατσίκια/αρνιά μπροστά μου όταν ήμουν 10 χρονών και πήγα γιατί το ζήτησα εγώ από τον πατέρα μου. Δεν έπαθα τίποτα, απλά από τότε κατάλαβα για τα καλά ότι κάποια ζώα πεθαίνουν για να ζήσουμε εμείς και το δέχτηκα. Btw προτείνω σε όσους φωνάζουν για κτηνωδίες να τσεκάρουν το παρακάτω λινκ και να δω πόσα thread να βγουν μετά. http://www.liveleak.com/c/syria Το είπα γιατι ειναι χαζό να συγκρίνουμε pixels με real life όχι οτι θα πάθουν κάτι απαραιτήτως. το οτι δεν έπαθες κάτι εσύ δεν σημαίνει οτι θα ισχιεί και για τον άλλο. το ξέρεις πως όποιος κακοποιεί/σκοτώνει ζώα για διασκέδαση και μόνο , επειδή τον ικανοποιεί μπορεί να το κάνει και σε ανθρώπους με μεγαλύτερη ευκολία μελλοντικά σε σχέση με τους υπολοίπους? οι ψυχολόγοι τα λένε όχι εγώ. Υπάρχει προδιάθεση τα παιδάκια που σκοτώνουν και βασανίζουν γάτες/σκύλους κλπ απο που το είδαν ? πως τους την βάρεσε? οταν ήμουν μικρός ένιωθα άσχημα οταν πατούσα ενα μυρμήγκι και το καταλάβαινα την ίδια στιγμή που το γειτονόπουλο έλιωσε το κεφάλι του κουταβιού που της πήραν με μια πέτρα . καταλαβαίνεις που το πάω? οι σκοτωμοί ειναι ΒΙΑ ναι , τα σκοτώνουμε και τα τρώμε αλλα δεν ειναι ανάγκη να το βλέπει κάποιος άνθρωπος σε τόσο μικρή ηλικία που ακόμα δεν έχει σχηματίσει κρίση και λογική και τέτοια ερεθίσματα μπορούν να διαταράξουν την εξέλιξη του . και στα χωριά μάθαιναν απο μικροί να σφάζουν αλλα πρώτα είχαν μάθει να σέβονται τα ζώα και τη φύση , γιατι απο αυτά ζούσαν. 3
zeniath Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Για να τα φάμε τα έσφαξαν (πάσχα ήταν) και αφού το ένα το είχαμε στην αυλή 4 μέρες και το ταΐζαμε το πήγαμε να το σφάξουν (ήταν άλλα 9 πριν από το δικό μας) και μέχρι να το σφάξουμε του δίναμε περισσότερο φαΐ από όσο είχε φάει ποτέ του σαν τα γεύματα των μελλοθάνατων, δε το κάναμε επειδή είχε πλάκα να σφάξουμε ένα ζώο. Το ότι είδα όμως ότι είδα, με έκανε τα σεβαστώ τα ζώα πολύ περισσότερο απ'όσο μπόρεσαν τα βιβλιαράκια και τα παιδικά μέχρι την ηλικία των 10 χρονών. Όσο για τον καμηλοπάρδαλη, αν δείτε το βίντεο εξηγεί γιατί δεν την έδωσαν αλλού ο τύπος. Ούτε φασιστικό ήταν ούτε τπτ, όλα είναι μέρος ενός προγράμματος. Btw δεν την σκότωσαν μπροστά σε όλους, αφού την σκότωσαν έφεραν τον κόσμο να δει πως είναι μια "νεκροτομή" ενός ζώου. Άσχετο το ότι υπάρχει εκπομπή στο Nat Geo Wild (νομίζω) που κάνουν ακριβώς το ίδιο. μπροστά σε κόσμο, με λιοντάρια, ιπποπόταμους, κροκόδειλους κλπ. Το ότι ήταν μπροστά παιδιά είναι το μόνο που άντε να δεχτώ ότι ήταν λάθος αλλά και τα παιδιά κανένα δεν ούρλιαξε, δεν έκλαψε, ίσα ίσα τα ενδιέφερε το όλο θέμα γιατί μάθαιναν πως είναι η πραγματική ζωή. "That's life, deal with it" ένα πράγμα. Πάντως εγώ θα ήθελα να το δω από κοντά και από όταν ήμουν μικρός κακό σε ζώο δεν έχω κάνει. Εκτός από περιστέρια/δεκαοχτούρες που τα ΜΙΣΩ (ιπτάμενοι αρουραίοι) και έχω καταφέρει, και το λέω με καμάρι. να πατήσω ένα με το αμάξι. Να πως γίνεται η καθημερινή ιδεολογική (βλ. φασιστική) διαπαιδαγώγηση στον "προηγμένο" Βορά. Τα παιδάκια μαθαίνουν ότι η πολιτεία έχει υποχρέωση να "αποσύρει" την αποκλίνουσα από το γονιδιακό πλάνο υγιή καμηλοπάρδαλη και να της δώσει το μόνο χρήσιμο ρόλο για τους γονιδιακά αποκλίνοντες: τροφή για τα λιοντάρια. Η νοοτροπία αρχαίας Ρώμης επιστρέφει με πολύ πιο άρρωστο, δήθεν politically correct τρόπο! Has Hitler suggested a different way? Το νέο δόγμα. Οποιος περισσεύει τον πετάμε για τροφή. Όταν το κάνουν ακριβώς το ίδιο με την εκτροφή σκύλων κανείς δε νοιάζεται, ίσα ίσα που θέλουν "καθαρόαιμο λαμπραντορ/yorkshire/κλπ" uncensored για όποιον ενδιαφέρεται να δει την "κτηνωδία" http://www.liveleak.com/view?i=53b_1391963475
Cossutius. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Όταν το κάνουν ακριβώς το ίδιο με την εκτροφή σκύλων κανείς δε νοιάζεται, ίσα ίσα που θέλουν "καθαρόαιμο λαμπραντορ/yorkshire/κλπ" Βγάζουν σκυλιά και τα τεμαχίζουν μπροστά σε ολο το κόσμο, υπο τις επευφημίες μανάδων και παιδιών και μετα τα δινουν στα λιοντάρια να τα φάνε (ή στα άλλα σκυλιά?) και μάλιστα νόμιμα? H καμηλοπάρδαλη τεμαχίστηκε και ταΐστηκε στα λιοντάρια υπό το βλέμμα επισκεπτών, ανάμεσα τους και παιδιά ( Πηγή: REUTERS)
saya Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το ζωο από ότι καταλαβα ειχε σχεση συγγενειας με όλα τα θυληκα του παρκου. Το πρόβλημα που μπορουσε να δημιουργηθεί ηταν να ζευγαρωσει με καποια από αυτά , λογω ελλειψης αλλου θηλυκου. Και να δημιουργηθουν μωρα με προβλήματα λογω αιμομιξίας. Επρεπε απλως να το στειρωσουν. Αλλα δεν ηθελαν να επεμβουν στειρωνοντας το γιατι είναι πολιτικη του ζωολογικου κηπου να μην αναμιγνύονται στις γεννες. Δεν ξερω για ποιο λογο δεν το εδωσαν καπου αλλου.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 H υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Τα "παιδάκια" αυτά εκτίθενται σε πολύ πιο σκληρές σκηνές βίας, αίματος, σέξ απο όλα τα μεγάλα ΜΜΕ καθημερινά, και ένα τέτοιο θέαμα είναι πολύ πιο φυσιολογικό απ' οτιδήποτε εκτίθεται ένα σύγχρονο παιδί σε ένα 24ωρο μπροστά σε TV-Internet.Θανάτωση μέσω ένεσης ΔΕΝ μπορούσε να γίνει γιατί θα γινόταν τοξικό το κρέας για τα λιοντάρια. Προφανώς δεν την έριξαν κατευθείαν γιατί λογικά τα λιοντάρια δεν θα είχαν αναπτύξει το ένστικτο του κυνηγιού, όντας έγκλειστα σε συνθήκες αιχμαλωσίας.Μακάρι όλα τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να έβλεπαν καθημερινά τέτοια "σκληρά" θεάματα, απ' οτι βλέπουν καθημερινά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα