mphxths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ώπ εδώ έφαγε μία σφαίρα και τέλος εκεί θα την τρώγανε ζωντανή τα λιοντάρια ξεκινώντας από το πιο μαλακό σημείο (σούφρα) και δεν θα είχε πεθάνει πριν φτάσουν στο στέρνο. Which is better? Το να σε φάνε ζωντανό, ναι. Yeah right. Nαι ειμαι σιγουρος οτι για αυτο το κανανε....για να μην ταλαιπωρηθει εκει στην αγρια φυση...ΝΟΤ. Προφανως και ηταν καλυτερος θανατος αυτος..αν μπορει ενας θανατος ναναι καλος ή κακος δηλ...αλλα σιγουρα δεν σκεφτηκανε το ζωο εκεινη την στιγμη. Σκεφτηκανε οτι μπορει να γλυτωσουν το φαι των λιονταριων για μια δυο μερες...οτι θα βγαλουν κανα φραγκο απο την "εκπαιδευτικη εκδρομη" των πιτσιρικιων και αλλα πολλα... Τεσπα το παρακουρασαμε...φευγω με το πρωτο αεροπλανο για σαφαρι ...οταν βλεπω ζωο να το χουν αρπαξει αρπακτικα θα το πυροβολαω για να το γλυτωσω απο την οδυνη του Ελα μην ειμαστε υποκριτες...αν σκεφτοντουσαν τα ζωα..δεν θα τα ειχανε καν σε ζωολογικους κηπους....και σιγουρα δεν ειναι για διαφυλαξη τους και λοιπες μαλακιες...
Cryptic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ώπ εδώ έφαγε μία σφαίρα και τέλος εκεί θα την τρώγανε ζωντανή τα λιοντάρια ξεκινώντας από το πιο μαλακό σημείο (σούφρα) και δεν θα είχε πεθάνει πριν φτάσουν στο στέρνο. Which is better? Το να σε φάνε ζωντανό, ναι. Yeah right. Ε όχι και ζωντανή. Αν δείς εδώ πχ. Σίγουρα θα ήταν πιο επίπονη διαδικασία.
N3k21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Η ολη φαση ειναι λιγο υποκριτικη απο ολους. Απο τον ζωολογικο κηπο που "απομακρυνε" με τον τροπο που εκρινε αυτος σωστο το προβληματικο μελος μιας ομαδας που ο ιδιος ο "κηπος" δημιουργησε (και την ομαδα και τις συνθηκες η εν λογω καμηλοπαρδαλη να αποτελει προβληματικο μελος). Απο τους παρευρισκομενους που "εκπαιδευτηκαν" απο την ολη διαδικασια αλλα αμα τους πεις ελα να ανοιξουμε τον σκυλο σου να δουμε την ανατομια του θα σε κοιτανε με σοκ....η καμηλοπαρδαλη ομως ειναι λογικο να την ανοιγουμε και να κοιταμε τα αντερα της. Απο μας που το καναμε μεσοανατολικο για μια καμηλοπαρδαλη (δεν το λεω υποτιμητικα , ειμαι φιλοζωος) , ενω για αλλα εγκληματα σε πιο ευρεια κλιμακα κατα ζωων που σφαζονται για φαι , γουνες και δεν ξερωγω τι αλλο δεν κανουμε ετσι. ^ QFE. 1
Pankar95 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Πω ρε φίλε, αμφιβάλω ότι σκέφτονταν την μόρφωση των παιδιών τους όταν το κόβανε κομμάτια το ζώο και δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει σε κάποιο άρθρο ότι το είπαν αυτό σαν δικαιολογία. Για αυτό σταματίστε και με αυτή τη μ@@κία. Αυτό είναι για να το λέμε μεταξύ μας. Εκεί απλώς το σκότωσαν και με συνοπτικές διαδικασίες το σέρβιραν στα λιοντάρια. Ξέρετε το κρέας μετά από λίγη ώρα συνήθως χαλάει και ίσως δεν είχαν ελεύθερο ψυγείο για μεγάλη ποσότητα κρέατος, οπότε δεν είχαν χρόνο να ζητήσουν να εκκενωθεί πρώτα ο κήπος και μετά να το ταϊσουν. Ή μήπως θα θέλατε να χαλάσει το κρέας και να πάει τζάμπα πεταμένο.
zeniath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 While some American zoo officials have said this is not standard practice for their facilities, Dickie said that this can be chalked up to a misunderstanding about what is "normal in Danish culture" and that zoological experts could do a better job of communicating. As for the public necropsy, Holst said Monday that the zoo staff saw it as a learning opportunity because zoos have an obligation "not to make nature into a Disney World," but rather show those interested in "the real thing." He further pointed out that most of the children in attendance brought their parents to the necropsy, not vice versa. "It's not by accident that people came by here," he said. This may speak to the cultural gap Dickie referenced. At the Copenhagen Zoo, she said, all euthanized animals are autopsied, with some parts used for research and the rest of the animal fed to the zoo's carnivores. "They strongly believe that the public should know how autopsies are done, what is the work of a vet in the zoo," she said. Ορίστε που το έκαναν για να ενημερωθεί ο κόσμος του τι γίνεται. Αυτή είναι η κουλτούρα τους, αυτό είναι το νορμάλ τους. Μακάρι να ήταν και εδώ αυτό το νορμάλ και να μη μεγαλώνουν τα παιδιά με λάθος εντυπώσεις του τι σημαίνει να είσαι στον κόσμο. /leaving_thead
Pankar95 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή το είπαν αυτό χωρίς να το πολυσκεφτούν όταν έπεσαν όλοι να τους φάνε δεν σημαίνει ότι είναι και ο κύριος λόγος γι' αυτό που έκαναν. Το να μην είχαν αποθηκευτικό χώρο για το κρέας και γι' αυτό έπρεπε να το ταϊσουν στα λιοντάρια σύντομα μου φαίνεται και πολύ πιο πιθανό και πιο λογικό.
pournaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Σορρυ φιλε μου αλλά τα περι δικαιωμάτων ζώων και η ασέβεια προς το άγριο ζωο ειναι 2 από τα βασικότερα ζητήματα της κουβέντας. Δεν ειναι κάτι άσχετο. Για λιντσάρισμα δε ξέρω ποιος έγραψε αλλά εντάξει. Ειπαμε. Σιγά μη τους σφάξουμε κιόλας και τους ταΐσουμε στο λιοντάρι Κατα τα άλλα σεβαστό το οτι διαφωνεις αλλά είσαι μειοψηφία...ίσως να σε δώσουμε στο λιοντάρι :P (πλακίτσα για να πέσουν οι τόνοι) Τα καναρινια, οι μαινες, τα παπαγαλακια, τα καθε λογης ερπετα και φιδια, προφανως δεν κατατασσονται στα αγρια ζωα... οποτε ας μην τα βαλουμε στην κουβεντα... ή μηπως παιζει ρολο το μεγεθος, επειδη δεν ειναι τοσο μεγαλα οσο η καμηλοπαρδαλη. 1
Crash_Batic Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 <p>Ναι ρε δώσε ζώο που μεγάλωσε σε ζωολογικό κήπο πίσω στην σαβάνα και αν ζήσει μια μέρα θα έχει κάνει ρεκόρ.</p> Γιατί εδω έζησε και δεν το ξέρουμε? Αλλα ας μην πήγαινε και τσαμπα το γευμα των λιονταριων αφου ειχαμε τον μεζέ... Τουλάχιστον ας πέθαινε στο φυσικο του περιβάλλον, εκει που ανηκει. Και εστω άφησε το να παλέψει για τη ζωη του, που ξερεις μπορεί να γλειτωνε... Και οχι να χρησιμοποιηθει για ανατομια και καλα για εκπαιδευτικους λογους... Το κερδος πάνω απο ολα..
Cossutius. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Τα καναρινια, οι μαινες, τα παπαγαλακια, τα καθε λογης ερπετα και φιδια, προφανως δεν κατατασσονται στα αγρια ζωα... οποτε ας μην τα βαλουμε στην κουβεντα... ή μηπως παιζει ρολο το μεγεθος, επειδη δεν ειναι τοσο μεγαλα οσο η καμηλοπαρδαλη. Kαλά θα κάνεις να διαβάσεις μερικές σελίδες νωρίτερα. Η απορία σου έχει ήδη απαντηθεί και η κουβέντα έχει ηδη γίνει. Φανταζομαι οτι δεν έχεις προβλημα να σκοτώσεις ένα καναρίνι, να του κάνεις τεμαχισμό μπροστά στο παιδί σου εφόσον έχεις και Ύστερα να το δωσεις στη γάτα να το φάει λέγοντας σε όλους σου τους φίλους οτι το έκανες για εκπαιδευτικους λόγους. 1
pournaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Kαλά θα κάνεις να διαβάσεις μερικές σελίδες νωρίτερα. Η απορία σου έχει ήδη απαντηθεί και η κουβέντα έχει ηδη γίνει. Φανταζομαι οτι δεν έχεις προβλημα να σκοτώσεις ένα καναρίνι, να του κάνεις τεμαχισμό μπροστά στο παιδί σου εφόσον έχεις και Ύστερα να το δωσεις στη γάτα να το φάει λέγοντας σε όλους σου τους φίλους οτι το έκανες για εκπαιδευτικους λόγους. Προσωπικα οχι, διοτι ετσι μεγαλωσαμε εμεις που ειμαστε απο χωριο. Στα 10 μου περιπου ειδα πρωτη φορα τον παππου να σφαζει, να κανει και τεμαχισμο και μετα το κανουμε στη σουβλα. Δεν ειχε σε εκεινη την ηλικια σημασια αν ηταν αγριο ή ημερο, δεν το καταλαβαινα και δε με ενδιεφερε. Απο τοτε ειδα πολλες σφαγες μπροστα μου (ειδικα απο τον ενα παππου που διετελεσε ιδιοκτητης μπουτικ κρεατων). Μπορω να πω οτι μου ανεπτυξε τοσο πολυ τα βιαια μου ενστικτα, που ουτε καν για κυνηγι δεν μπου αρεσει να πηγαινω, γιατι δε θελω να κανω κακο στα καημενα τα πτηνα. Αχ ρε παππου, με κατεστρεψες... Βεβαια σκοπος του μηνυματος μου ηταν να καταλαβεις οτι τα δικαιωματα των αγριων ζωων, δεν περιοριζονται στα ζωα που εχει ενας ζωολογικος, τη στιγμη που σε απειρα σπιτια υπαρχουν πτηνα και ερπετα που καμμια σχεση δεν εχουν με τη λεξη κατοικιδιο, αλλα οπως παντα, αλλα λεει η θειά μου αλλα ακουν τα αυτια μου... 1
Cossutius. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δε διαφωνώ στον σκοπο του μυνηματος σου. Τη σχέση του με το όλο ζήτημα δε καταλαβαίνω. Σφαζεις εσυ καναρινια για εκπαιδευτικούς λόγους μπροστά στο παιδι σου και μετα τα δίνεις στις γάτες για τροφή; Δεν αναφέρομαι καν σε σκύλο η οποιοδήποτε μεγαλοσωμο ζώο. Σε ότι αφορά αρνιά, βόδια κτλ και ότι καταναλώνουμε ας μην επαναλαμβανομαστε.
pournaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δε διαφωνώ στον σκοπο του μυνηματος σου. Τη σχέση του με το όλο ζήτημα δε καταλαβαίνω. Σφαζεις εσυ καναρινια για εκπαιδευτικούς λόγους μπροστά στο παιδι σου και μετα τα δίνεις στις γάτες για τροφή; Δεν αναφέρομαι καν σε σκύλο η οποιοδήποτε μεγαλοσωμο ζώο. Δε διαφωνεις, αλλα δεν τον καταλαβαινεις. Δικαιωμα το αγριο ζωο, δεν εχει μονο κατα τη θανατωση του, αλλα και οσο ειναι ζωντανο. 10 σελιδες τωρα αναφερετε για αμοιρα αγρια ζωα που τους ελεγχουμε τις γεννησεις, που τα φυλακιζουμε κλπ. αλλα οταν προκειτε να κανουμε pet ενα απο τα παραπανω πτηνα ή ερπετα, εκει τα δικαιωματα των αγριων ζωων πανε περιπατο. 1
Cossutius. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Αν είχες διαβάσει παραπάνω τη κουβέντα υποστηρίζουμε ότι τα άγρια ζώα δεν πρέπει να αιχμάλωτιζονται ανεξάρτητα αν ο νόμος τησ ε.ε. το επιτρέπει. Ποστ 86 για να σε βοηθήσω.
pournaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Αν είχες διαβάσει παραπάνω τη κουβέντα υποστηρίζουμε ότι τα άγρια ζώα δεν πρέπει να αιχμάλωτιζονται ανεξάρτητα αν ο νόμος τησ ε.ε. το επιτρέπει. Ποστ 86 για να σε βοηθήσω. Υποστηριζετε; Ποιοι; Επειδη ισως το σκεφτεσαι εσυ, δε σημαινει οτι ολοι εχουν την ιδια σκεψη... να ρωτησουμε και τους υπολοιπους τι γνωμη εχουν για τα πτηνα-ερπετα "κατοικιδια"; Διοτι καλα ειναι να λεμε για δικαιωματα ζωων, αλλα οχι οποτε μας βολευουν να τα ξεχναμε.
mphxths Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Εγω προσωπικα ειμαι υπερ του να μην παιρνουμε τα ζωα απο το φυσικο τους περιβαλλον , ειτε ειναι αγρια , ειτε ειναι ημερα , ειτε ειναι πτηνα , ερπετα , κατσαριδες , αραχνες ή πεταλουδες... Ας τα αφησουμε να ζησουν οπως ζουνε στην φυση. Μερικα ζωα ομως ειναι οικοσιτα....δηλαδη αρεσκονται να βρισκονται παρεα με τον ανθρωπο...π.χ. σκυλοι , γατες , καθως και αλλα χρησιμοποιουνται για τροφη,δερμα,δευτερευοντα χρησεις (γουνες , γαλα κλπ) οποτε απο το να κυκλοφορουν αδεσποτα (για τα οικοσιτα αναφερομαι) μεσα στις πολεις προτιμοτερο ειναι να τα χουμε σπιτια μας ή σε καταφυγια ενω τα δευτερα σε εγκαταστασεις προς "εκμεταλλευση" ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ κατ'εμε κακως βρισκονται σπιτια μας , σε τσιρκα , σε ζωολογικους κηπους κλπ.....ειναι υποκριτικο τελειως να λεμε οτι το κανουμε για το καλο τους ή οποιαδηποτε αλλη παπατζα μπορουμε να σκεφτουμε για να δικαιολογηθουμε. Ακομα και καποια σπανια ειδη ζωων (π.χ. λευκο λιονταρι) που δεν θα επιζουσε στο φυσικο του περιβαλλον...ΑΣ ΕΙΝΑΙ...αν δεν επιζησει παει να πει οτι η φυση δεν το προοριζε να επιζησει για τους δικους της λογους ...προτιμοτερο ετσι απο το να τα ξεπαστρευουμε εμες με τον οποιον τροπο (Το λευκο λιονταρι προκυπτει απο τα "κανονικα" λιονταρια , με καποια πιθανοτητα αν οι γονεις του κουβαλουνε καποιο γονιδιο...αρα ειναι φυσικη κατασταση....οχι "φτιαχτη")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα