Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφού ρε μλκς ψωφάτε για τρολ γιατί δεν ανοίγετε ένα thread και να τρολαρεστε μεταξύ σας. Θα γίνει και sticky

Απαγορεύτε από τους κανόνες του φορουμ το τρολλινγκ :ph34r:

Δημοσ.

εδώ και 2 χρονια όταν πίνω μιση μπούρα πονάει το στομάχι μου και δεν κάνω κεφάλι δεν ξέρω γιατί πείτε την δίκια σας εμπειρία αν θέλετε κιόλας

Μήπως εννοούσες πούρα με φλέβες και έβαλες κατά λάθος ένα "μ" μπροστά;

Δημοσ.

off topic παράπονο:

Σκάει το τρόλι με φωτογραφία σε φάση jailbait, ρωτάει για μπούρες, παίρνει μάνι μάνι 3 likes.

Κι εγώ που γράφω σεντόνια στο όνομα της ποιότητας συζήτησης παίρνω τ' @@ μου...

Μ' αρέσει που περιμένω να βρω και δουλειά σ' αυτή τη χώρα. :P

• Like 3
Δημοσ.

off topic παράπονο:

Σκάει το τρόλι με φωτογραφία σε φάση jailbait, ρωτάει για μπούρες, παίρνει μάνι μάνι 3 likes.

Κι εγώ που γράφω σεντόνια στο όνομα της ποιότητας συζήτησης παίρνω τ' @@ μου...

Μ' αρέσει που περιμένω να βρω και δουλειά σ' αυτή τη χώρα. :P

Που πας με αυτή τη φωτο... :P

• Like 5
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους 22/02/95 είμαι γεννημένη οποιος μπορεί ας με βοηθήσει σε 11 μέρες έχω γενέθλια γίνομαι 19 και δεν έχω πάει ποτε στη ζωή μου σε club/bar λόγο σπουδών και έτσι φάση ξέρω θα με κοροϊδέψετε αλλα αυτή είναι η αλήθεια θέλω έτσι να μάθω μερικά πράματα για τι νυχτερινή ζωή θα βγω με 4 φιλαράκια τόσα αντέχει η τσέπη μου. :unsure: 

θέλω να μου πείτε ποια bar είναι ανοιχτά στην θεσσαλονίκη στο κέντρο απογευματινές ώρες 19:00 20:00??? (αν γίνετε φτηνά μαγαζιά) να έχουν και αγόρια και κορίτσια.

επίσης ποσο κοστίζει 1 σφηνάκι το λιγότερο έως το περισσότερο???

τι σφηνάκι να διαλέξω θα πω τον σερβιτόρο καλησπέρα ένα σφηνάκι τι ωμος? πιο σε κάνει κεφάλι? πιο εύκολα (η τιμές πάνε ανάλογα τι σφηνάκι η είναι ίδιες??) τιμές ποτων ξέρετε?

παλιά έπινα συνεχεια ρετσίνες και έκανα κεφάλι τώρα εδώ και 2 χρονια όταν πίνω μιση μπούρα πονάει το στομάχι μου και δεν κάνω κεφάλι δεν ξέρω γιατί πείτε την δίκια σας εμπειρία αν θέλετε κιόλας

Και γιατί δεν πάτε για ρετσίνες που έχεις και εμπειρία??

Δημοσ.

Που πας με αυτή τη φωτο... :P

απλά έχουμε χαμηλά στάνταρντς πχοιότητος

Πλάκα κάνω ρε, μη μου παρεξηγιέστε. :P

Θέλει νέες εμπειρίες το κόριτσι μωρέ.

Αφού δεν είναι ακόμα έτοιμη. Δε μπορεί ούτε μισή μπούρα να κουμαντάρει. Πονάει το στομάχι της λέμεεεεε.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού ρε μλκς ψωφάτε για τρολ γιατί δεν ανοίγετε ένα thread και να τρολαρεστε μεταξύ σας. Θα γίνει και sticky

Εχμ

Μου μυρίζει δάκτυλος Lucifer, πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...