*nenya* Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Τι σπουδασες ως τα 19 ;;; Τη ζωή και τα τσίπουρα όπως φαίνεται.
chaosmaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αφού ρε μλκς ψωφάτε για τρολ γιατί δεν ανοίγετε ένα thread και να τρολαρεστε μεταξύ σας. Θα γίνει και sticky 1
Antwni Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αφού ρε μλκς ψωφάτε για τρολ γιατί δεν ανοίγετε ένα thread και να τρολαρεστε μεταξύ σας. Θα γίνει και sticky Απαγορεύτε από τους κανόνες του φορουμ το τρολλινγκ
bilakos10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 εδώ και 2 χρονια όταν πίνω μιση μπούρα πονάει το στομάχι μου και δεν κάνω κεφάλι δεν ξέρω γιατί πείτε την δίκια σας εμπειρία αν θέλετε κιόλας Μήπως εννοούσες πούρα με φλέβες και έβαλες κατά λάθος ένα "μ" μπροστά;
paularas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ζω για αυτα τα topic Sent from my iPhone using Insomnia 2
N3k21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 off topic παράπονο: Σκάει το τρόλι με φωτογραφία σε φάση jailbait, ρωτάει για μπούρες, παίρνει μάνι μάνι 3 likes. Κι εγώ που γράφω σεντόνια στο όνομα της ποιότητας συζήτησης παίρνω τ' @@ μου... Μ' αρέσει που περιμένω να βρω και δουλειά σ' αυτή τη χώρα. 3
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 off topic παράπονο: Σκάει το τρόλι με φωτογραφία σε φάση jailbait, ρωτάει για μπούρες, παίρνει μάνι μάνι 3 likes. Κι εγώ που γράφω σεντόνια στο όνομα της ποιότητας συζήτησης παίρνω τ' @@ μου... Μ' αρέσει που περιμένω να βρω και δουλειά σ' αυτή τη χώρα. Που πας με αυτή τη φωτο... 5
spirit)earth)aflame Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 απλά έχουμε χαμηλά στάνταρντς πχοιότητος
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα σε όλους 22/02/95 είμαι γεννημένη οποιος μπορεί ας με βοηθήσει σε 11 μέρες έχω γενέθλια γίνομαι 19 και δεν έχω πάει ποτε στη ζωή μου σε club/bar λόγο σπουδών και έτσι φάση ξέρω θα με κοροϊδέψετε αλλα αυτή είναι η αλήθεια θέλω έτσι να μάθω μερικά πράματα για τι νυχτερινή ζωή θα βγω με 4 φιλαράκια τόσα αντέχει η τσέπη μου. θέλω να μου πείτε ποια bar είναι ανοιχτά στην θεσσαλονίκη στο κέντρο απογευματινές ώρες 19:00 20:00??? (αν γίνετε φτηνά μαγαζιά) να έχουν και αγόρια και κορίτσια. επίσης ποσο κοστίζει 1 σφηνάκι το λιγότερο έως το περισσότερο??? τι σφηνάκι να διαλέξω θα πω τον σερβιτόρο καλησπέρα ένα σφηνάκι τι ωμος? πιο σε κάνει κεφάλι? πιο εύκολα (η τιμές πάνε ανάλογα τι σφηνάκι η είναι ίδιες??) τιμές ποτων ξέρετε? παλιά έπινα συνεχεια ρετσίνες και έκανα κεφάλι τώρα εδώ και 2 χρονια όταν πίνω μιση μπούρα πονάει το στομάχι μου και δεν κάνω κεφάλι δεν ξέρω γιατί πείτε την δίκια σας εμπειρία αν θέλετε κιόλας Και γιατί δεν πάτε για ρετσίνες που έχεις και εμπειρία??
*nenya* Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Θέλει νέες εμπειρίες το κορίτσι μωρέ. 2
N3k21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Που πας με αυτή τη φωτο... απλά έχουμε χαμηλά στάνταρντς πχοιότητος Πλάκα κάνω ρε, μη μου παρεξηγιέστε. Θέλει νέες εμπειρίες το κόριτσι μωρέ. Αφού δεν είναι ακόμα έτοιμη. Δε μπορεί ούτε μισή μπούρα να κουμαντάρει. Πονάει το στομάχι της λέμεεεεε. 1
giorgos147 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ξανάνοιξε το λίγο το βράδυ το topic!! Δε προλαβαίνω τώρα έχω να πάρω το κτελ για Χαλκίδα!! 1
N3k21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Χμμμ... Α ρε Google με τα εργαλεία σου. 1
slipknot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αφού ρε μλκς ψωφάτε για τρολ γιατί δεν ανοίγετε ένα thread και να τρολαρεστε μεταξύ σας. Θα γίνει και sticky Εχμ Μου μυρίζει δάκτυλος Lucifer, πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα