giorgolavos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 αγορασα ενα samsung galaxy s3 mini απο την ομονοια και εχει μεσα προεγκατεστημενες καποιες εφαρμογες που δεν χρειαζονται στην ελλαδα. Ξερει κανεις πως μπορω να τις απεγκαταστησω χωρις να το rootαρω; με factory reset δεν γινεται.
eSATA Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2058944 Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις Hide τις εφαρμογές για να μην φαίνονται στον Drawer. Δεν ξέρω αν έχει τέτοια επιλογή ο stock Launcher του S3, αλλά μπορείς να βάλεις κάποιον που υποστηρίζει αυτή την επιλογή.
giorgolavos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 απλα δεν θελω να το κανω root χωρις να εχει δουλεψει 2-3 βδομαδες για να δω αν θα βγαλει καποιο προβλημα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2058944Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις Hide τις εφαρμογές για να μην φαίνονται στον Drawer. Δεν ξέρω αν έχει τέτοια επιλογή ο stock Launcher του S3, αλλά μπορείς να βάλεις κάποιον που υποστηρίζει αυτή την επιλογή. Δεν με νοιαζει που φαινονται, με νοιαζει βασικα που οταν ανοιγει το κινητο εχει το σημα (μαλλον) της εταιρειας που το ειχε κανει εισαγωγη στην Πολωνια (μαλλον) και που μια απο αυτες τις εφαρμογες τρεχει συνεχεια
eSATA Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Με το link που σου έδωσα μπορείς να τις βγάλεις.
giorgolavos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 αποφασισα να το αφησω ως εχει, ουτως ή αλλως δωρο για την αδερφη μου ειναι. Ας μαθει πρωτα να χρησιμοποιει το android και μετα θα του περασω αλλη rom.
gtctsiamp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Είχα και εγώ το ίδιο θέμα καθώς ήθελα να αφαιρέσω τα σχετικά της Cosmote και η λύση είναι Site: αυτή Πολύ γρήγορα και εύκολα.
giorgolavos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Είχα και εγώ το ίδιο θέμα καθώς ήθελα να αφαιρέσω τα σχετικά της Cosmote και η λύση είναι Site: αυτή Πολύ γρήγορα και εύκολα. εμενα δεν εχει unbranded rom για το μοντελο
giorgolavos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Το GT-i8190 δεν πήρες? GT-i8190N αλλά θα το αφησω ετσι. Θα του αλλαξω ρομ μετα το 6μηνο
gtctsiamp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μπήκα και είδα ότι έχει αρκετές unbranded για το μοντέλο σου, όπως γερμανική και γαλλική. Οπότε είσαι ΟΚ.
giorgolavos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μπήκα και είδα ότι έχει αρκετές unbranded για το μοντέλο σου, όπως γερμανική και γαλλική. Οπότε είσαι ΟΚ. Φιλε ευχαριστω, τις ειδα αλλα οπως εγραψα και παραπανω θα το αφησω ετσι τουλαχιστον για τους πρωτους μηνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα