Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα ενα samsung galaxy s3 mini απο την ομονοια και εχει μεσα προεγκατεστημενες καποιες εφαρμογες που δεν χρειαζονται στην ελλαδα. Ξερει κανεις πως μπορω να τις απεγκαταστησω χωρις να το rootαρω; με factory reset δεν γινεται.

Δημοσ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2058944

Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις Hide τις εφαρμογές για να μην φαίνονται στον Drawer. Δεν ξέρω αν έχει τέτοια επιλογή ο stock Launcher του S3, αλλά μπορείς να βάλεις κάποιον που υποστηρίζει αυτή την επιλογή.

Δημοσ.

απλα δεν θελω να το κανω root χωρις να εχει δουλεψει 2-3 βδομαδες για να δω αν θα βγαλει καποιο προβλημα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2058944

Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις Hide τις εφαρμογές για να μην φαίνονται στον Drawer. Δεν ξέρω αν έχει τέτοια επιλογή ο stock Launcher του S3, αλλά μπορείς να βάλεις κάποιον που υποστηρίζει αυτή την επιλογή.

Δεν με νοιαζει που φαινονται, με νοιαζει βασικα που οταν ανοιγει το κινητο εχει το σημα (μαλλον) της εταιρειας που το ειχε κανει εισαγωγη στην Πολωνια (μαλλον) και που μια απο αυτες τις εφαρμογες τρεχει συνεχεια

Δημοσ.

αποφασισα να το αφησω ως εχει, ουτως ή αλλως δωρο για την αδερφη μου ειναι. Ας μαθει πρωτα να χρησιμοποιει το android και μετα θα του περασω αλλη rom.

Δημοσ.

Είχα και εγώ το ίδιο θέμα καθώς ήθελα να αφαιρέσω τα σχετικά της Cosmote και η λύση είναι Link.png Site: αυτή

Πολύ γρήγορα και εύκολα.

εμενα δεν εχει unbranded rom για το μοντελο

Δημοσ.

Φίλε μπήκα και είδα ότι έχει αρκετές unbranded για το μοντέλο σου, όπως γερμανική και γαλλική.

Οπότε είσαι ΟΚ.

Φιλε ευχαριστω, τις ειδα αλλα οπως εγραψα και παραπανω θα το αφησω ετσι τουλαχιστον για τους πρωτους μηνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...