Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά πείτε μου τη να κανο πριν τρεις μέρες αγόραζα ένα τηλ από δω αξίας 70ευρώ μου το έστειλε με εντικαταβολη όπως είχαμε πει και σήμερα που είδα το τηλ έχει ένα πρόβλημα δεν κρατάει μπατερια καθόλου και με κανούργια μπατερια . τον περνο τηλ τον έχει κληστο το έχω στείλει πμ τπτ τη να κάνω 

Δημοσ.
δυστηχως επεσες στη παγιδα που πεφτουν και αλλοι.δηλ σε εναν απατεωνα.για αυτο πλεον οταv αγοραζουμε κατι μεταχειρισμενο ποτε δε ζηταμε αντικαταβολη παρα να συναντηθειτε και να το ελεξεις το τηλ.

πηγαινε σε ενα μαγαζι πες τους το προβλημα να δεις τι θα σου πουν και μετα απειλησε τον με μυνηση η κανε μυνηση αν σου κανει ξανα τη παπια

απ την αλλη 70 ευρω ειναι λεφτα αλλa τουλαχιστον οτι τοσα για να στεναχωριοσουνα.και αναρωτησου αν αξιζει για 70 ευρω να μπεις σε διαδικασια μυνησης 

δυστηχως σε αυτο το σαιτ οπως και στο ebay    γινονται απατες στις αγγελιες.

Δημοσ.

απλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα.so simple.και μυνηση να κανει περα οτι θα ξοδευε τα 10 πλασια λεφτα στην πραξη δεν μπορει να αποδειξει τιποτα.ουτε καν οτι το αγορασε απο αυτον.

Δημοσ.

και εσυ θα πας στο δικαστηριο και θα πεις εχω τα πμ.και οκ πες οτι τα δεχονται πως μπορεις να αποδειξεις οτι δεν την χαλασες εσυ την μπαταρια η το κινητο?απλα δεν μπορεις.πως αποδεικνυεις οτι δεν ειχες ενα ιδιο κινητο χαλασμενο και οτι τα αλλαξες και τωρα θες να το γυρισεις πισω στον αλλον?δεν το λεω οτι το εκανες απλα σου λεω οτι δεν μπορεις να αποδειξεις χειροπιαστα καποια πραγματα εστω και αν βγαλουμε το κοστος εκτος.

• Like 1
Δημοσ.

καλά αξιολογήσεις δεν κοιτάει κανείς;

είχε 3 και καλά 

και εσυ θα πας στο δικαστηριο και θα πεις εχω τα πμ.και οκ πες οτι τα δεχονται πως μπορεις να αποδειξεις οτι δεν την χαλασες εσυ την μπαταρια η το κινητο?απλα δεν μπορεις.πως αποδεικνυεις οτι δεν ειχες ενα ιδιο κινητο χαλασμενο και οτι τα αλλαξες και τωρα θες να το γυρισεις πισω στον αλλον?δεν το λεω οτι το εκανες απλα σου λεω οτι δεν μπορεις να αποδειξεις χειροπιαστα καποια πραγματα εστω και αν βγαλουμε το κοστος εκτος.

πήρα σήμερα σε ένα μαγαζί με 20 ευρω θέλουν το άφησα τη να έκανα ας μου γίνει μαυημα γι άλλη φορά 

δυστηχως επεσες στη παγιδα που πεφτουν και αλλοι.δηλ σε εναν απατεωνα.για αυτο πλεον οταv αγοραζουμε κατι μεταχειρισμενο ποτε δε ζηταμε αντικαταβολη παρα να συναντηθειτε και να το ελεξεις το τηλ.
πηγαινε σε ενα μαγαζι πες τους το προβλημα να δεις τι θα σου πουν και μετα απειλησε τον με μυνηση η κανε μυνηση αν σου κανει ξανα τη παπια
απ την αλλη 70 ευρω ειναι λεφτα αλλa τουλαχιστον οτι τοσα για να στεναχωριοσουνα.και αναρωτησου αν αξιζει για 70 ευρω να μπεις σε διαδικασια μυνησης 
δυστηχως σε αυτο το σαιτ οπως και στο ebay    γινονται απατες στις αγγελιες.

πήρα σήμερα σε ένα μαγαζί με 20 ευρω θέλουν για το πρόβλημα που έχει το τηλ  το άφησα τη να έκανα ας μου γίνει μα8ημα γι άλλη φορά 

Δημοσ.

φιλε τι κινητο ειναι?αν ειναι android μπορει να κανει battery drain λογω λογισμικου.ρουταρε το και φλασαρε καμια αλλη ρομ μηπως διορθωθει

Δημοσ.

φιλε τι κινητο ειναι?αν ειναι android μπορει να κανει battery drain λογω λογισμικου.ρουταρε το και φλασαρε καμια αλλη ρομ μηπως διορθωθει

android θα το δοκιμάσω μια να δω 

καλα που ηταν 70 ευρω μονο γιατι αλλοι εχουν στειλει 400-500 ευρω με καταθεση σε ατομα με 0 κριτικες.

αυτό λέω και εγώ . τέλος πάντων  . παντός ευχαριστώ πολύ poulinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...