stavros34 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 εχω ενα HP 3500 microtower και μολις εγκατεστησα τα 7αρια και ολα καλα με τους οδηγους τους κατεβασα και εγκατεστησα κανοινικα και μαζι και τους οδηγους της καρτας ηχοθ που ειναι onboard. ολα καλα με την εγκατασταση αλλα συνεχιζει να εχει ενα κοκκινο χ στο εικονιδιο της φωνης. μολις παταω για να ανοιξω την ενταση δηλ μια φορα επανψ στο εικονιδιο μου βγαζει εντοπισμο σφαλματων και μετα αυτο: Η περιφερειακή συσκευή δεν φαίνεται να είναι συνδεδεμένη. Ελέγξτε τη σύνδεση. Προχωρήστε στο επόμενο βήμα για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. τι να κανω ; τι φταιει; δυστυχως δεν εχω ηχεια για να δω αν δουλευει αλλα γιατι να το βγαζει ετσι?
Tenshi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα αν είναι απενεργοποιημένη η κάρτα ήχου απο το Bios
stavros34 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Είναι ενεργοποιημενη και στις ιδιότητες του συστήματος όλα είναι καλά. Δεν έχει ούτε χ πουθενά ούτε θαυμαστικό.
iwanna.nti Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 εχω ενα HP 3500 microtower και μολις εγκατεστησα τα 7αρια και ολα καλα με τους οδηγους τους κατεβασα και εγκατεστησα κανοινικα και μαζι και τους οδηγους της καρτας ηχοθ που ειναι onboard. ολα καλα με την εγκατασταση αλλα συνεχιζει να εχει ενα κοκκινο χ στο εικονιδιο της φωνης. μολις παταω για να ανοιξω την ενταση δηλ μια φορα επανψ στο εικονιδιο μου βγαζει εντοπισμο σφαλματων και μετα αυτο: Η περιφερειακή συσκευή δεν φαίνεται να είναι συνδεδεμένη. Ελέγξτε τη σύνδεση. Προχωρήστε στο επόμενο βήμα για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. τι να κανω ; τι φταιει; δυστυχως δεν εχω ηχεια για να δω αν δουλευει αλλα γιατι να το βγαζει ετσι? καλησπερα! εχω ακριβως το ιδιο προβλημα,μηπως το ελυσες?
stavros34 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 αλλαξα τα ηχειακια και λυθηκε. Ηταν προβλημα hardware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα