Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. Θέλω να πάρω ενα ηλεκτρονικό τσιγάρο στην μάνα μου μπάς και κόψει το κάπνισμα.

Κάνει 10-15 τσιγάρα slim την ημέρα οπότε φαντάζομαι θα βολευτεί και με κατι μικρό.

Οποίος μπορεί να μου προτείνει και να ποσταρει links θα ήμουν ευγνώμων.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν δε το κάνει μόνη της, δε πρόκειται να πιάσει. Εκτός και αν σου είπε εκείνη να ψάξεις.

Εγώ απλά ενημέρωσα μη χαλάσεις το χαρτζιλίκι σου άδικα.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τη βάλεις να το ψάξει μόνη της για το ηλεκτρονικό και να διαβάσει διάφορα Threads στο e-kapnisma.gr μήπως και...

:-)

• Like 2
Δημοσ.

αντι το ημιμετρο του ηλεκτρονικου,κ της πληθωρας κινεζιων που κυκλοφορουν με οτι συνεπαγεται αυτο,θα σου προτεινα να διαβασεις λιγο για να την ενημερωσεις πως να το κοψει τελειως. http://skeftomai.gr/kapnisma/

το καπνισμα οντας πρωην καπνιστης,εινια μια συνηθεια κυριως κοινωνικη,που σε παγιδευει με τα χρονια μεσα της,απλα επειδη το κανουν ολοι κ δικαιολογεισαι/επιβαλλεται να το κανεις κ συ,ενω στο καπακι μπαινει κ η εξαρτηση απο τη νικοτινη.(μικρη μερικων ημερων).

δωστης ενα σκοπο κ ενα στοχο για να το κοψει.υγεια,εγγονια,ποιοτητα ζωης,οξυνση γευσεων,κ κυριως σωματικες αντοχες.

στη τελικη εξηγησε το λογικα.να ρουφαμε σταχτες κ καπνους απο φλεγομενα σωληνακια χαρτιου εν ετει 2014?ντροπη..κατι παει στραβα.

Δημοσ.

να διαβασω ενα βιβλιο που λεει οτι η νικοτινη ειναι καρκινογονα?

για διαβαστε διαφορες μελετες... με ανακριβειες δεν μπορω να πειστω

Δημοσ.

lol που το λέει αυτό;

Ξιφία, κινεζιά με κινεζιά διαφέρει, ε; Αν ψωνίζεις από ελληνικά καταστήματα και εμπόρους, και από γνωστά/επιλεγμένα του εξωτερικού δεν θα έχεις απολύτως κανένα θέμα, άντε κανένα προβληματάκι εδώ και εκεί το οποίο λύνεται αμέσως με μια αλλαγή. Τώρα αν πας να αγοράσεις eVic και ProVari με €50 από καμιά fasttech ή κοιτάξεις να τσιγκουνευτείς σε no-name μπαταρίες για μοντάκια ε μάλλον πας γυρεύοντας.

Επίσης, γιατί ημίμετρο; Το η.τ. αποτελεί απλά έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος και βάσει αυτού έχει βοηθήσει αρκετούς να κόψουν το κάπνισμα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Δεν είναι NRT και δεν διαφημίζεται ως NRT (ορθώς, για πολλούς και διάφορους λόγους). Και ντάξει, δεν έχουν όλοι την αντοχή να ξεπεράσουν τόσο εύκολα έναν από τους χειρότερους εθισμούς, από βιολογικής και ψυχολογικής άποψης. 

leftis95, ρίξε μια ματιά σε reviews αυτής της κατηγορίας: http://e-kapnisma.gr/index.php/board,60.0.html

Δημοσ.

εδω το λεει... για το ηλεκτρονικο τσιγαρο

"Η κοινή λογική λέει ότι με λιγότερα βλαπτικά συστατικά θα υπάρχει λιγότερη 

βλάβη. Βέβαια η εξαιρετικά δηλητηριώδης και καρκινογόνος νικοτίνη 
παραμένει..."

απορω πως γραφουν βιβλιο για το τσιγαρο και κατ επεκταση για την  νικοτινη χωρις να ξερουν τι ειναι η νικοτινη!!!
Δημοσ.

Απ'όσο θυμάμαι, υπάρχουν ενδείξεις ότι η νικοτίνη μπορεί (υπό κάποιες προϋποθέσεις) να προκαλέσει καρκίνο σε ποντίκια και σε κύτταρα, όχι όμως στον άνθρωπο. Φαντάζομαι επίσης ότι η ποσότητα που χρειάζεται για να προκαλέσει κάποια ζημιά, θα σκοτώσει έτσι κι αλλιώς κάποιον λόγω τοξικότητας πολύ προτού κινδυνέψει από καρκίνο. 

Επίσης, αφού η νικοτίνη (σύμφωνα με το βιβλίο) είναι καρκινογόνος ουσία, τότε πρέπει να κόψουμε και τις μελιτζάνες, τις ντομάτες, τις πατάτες, το κουνουπίδι... seriously, ποιός τα γράφει αυτά ρε παιδιά;

Η νικοτίνη σε μικρές ποσότητες ούτε καρκινογόνος είναι, ούτε δηλητηριώδης. Είναι «επικίνδυνη» μόνο από την άποψη του εθισμού. Είναι σαν να λέμε πως η καφεϊνη είναι δηλητηριώδης επειδή αν πιείς πάνω από συγκεκριμένη ποσότητα θα πας αδιάβαστος. Εντάξει, δεν είπε κανείς ότι το η.τ. είναι παντελώς αθώο, αλλά ας μην ξεπερνάμε τα όρια...

Δημοσ.

γιατί το λες αυτό; Απλά θέλω πριν σκάσω λεφτά σε κάποιο starter kit να δώ περί τίνος πρόκειται.

Ειναι τόσο χειρότερα τα μιας χρήσης; Ούτε για να πάρω μια ιδέα δηλαδή;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

OYTE ΙΔΕΑ δεν θα παρεις!

τα ηλεκτρονικα τσιγαρα μιας χρησης ειναι της πλακας

η αποδοση τους σε σχεση με τα κανονικα ηλεκτρονικα τσιγαρα απεχουν ετη φωτος!

ημουν απο τους πιο φανατικους καπνιστες και εδω και 7 μηνες μονο ατμιζω χωρις να μου λειπει το τσιγαρο

πολυ σημαντικο να διαλεξει η μητερα σου μετα απο δοκιμη σε ενα μαγαζι την γευση που την γεμιζει. Λαθος επιλογη γευσης μπορει να ειναι μονοδρομος για επιστροφη στον καρκινοσωληνα που λεγεται τσιγαρο.

μην ξεχασεις να παρεις 2 μπαταριες καθοτι οσο φορτιζει η μια θα γλυκοκοιταει τα τσιγαρα, Οτι χρειαστεις ειμαι εδω

Οσο για την καρκινογονα νικοτινη ακομα γελαω! ρε κατι ανθρωποι που γραφουν και βιβλια!!!

PS. δεν θελω να διαφημισω καποιο μαγαζι να παρεις ηλεκτρονικα τσιγαρα αλλα σελιδες απο κινα με δωρεαν ταχυδρομικα και τιμες της πλακας αξιζουν να τις ριξεις ματι

• Like 1
Δημοσ.

Παντως το ξαναλεω και θα το ξαναπω. Αν δε ψηθει η μητερα σου, χαμενα χρηματα θα δωσεις και μαλιστα πολλα, αφου για ενα καλο σετακι με δυο τουλαχιστον (!!!) μπαταριες και ενα καλο ατμοποιητη και κανα υγρο, περιμενε κατοστουρα.

Ακομα θυμαμαι μικρουλης που ελεγα στη μανα μου "κοψτο μωρε, τι σου προσφερει; Καπνος ειναι". Ε, τελικα την επαθα και γω και πλεον μονο καταλαβαινω ποσο αφελης ημουν. Το ατιμο δεν κοβεται αν δε το εχεις παρει αποφαση. Ειναι δυσκολο για εναν μη καπνιστη να καταλαβει την "αξια" του τσιγαρου για εναν καπνιστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...