Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα η αληθεια ειναι σε εμας που ασχολουμαστε και πλεον το εχουμε και σαν χομπυ... τα μοντ ειναι μονοδρομος για απολαυση

ψαξου ομως σε αρκετες σελιδες και παρε αυτο που σε γεμιζει και δεν θα χασεις

προσωπικη μου γνωμη και ΜΟΝΟ: υγρα ατμισης αγοραζω απο Ελλαδα και οχι Κινα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξιφία, κινεζιά με κινεζιά διαφέρει, ε; ....

....Επίσης, γιατί ημίμετρο; 

λιγο πολυ,στην κινα κατασκευαζονται,κ λογω της μικρης εμπειριας που υπαρχει αυτου του τροπου καπνισματος,ειμαι αρκετα επιφυλακτικος ως προς τις ουσιες,κ τις επιδρασεις που εχει στο αναπνευστικο.

αφενος το κλασσικο τσιγαρο λιγο πολυ το ξερεις τι σου κανει,συνηθως θα φτασεις μεχρι μια ηλικια κ θα βηχεις κ θα σαι με τα σωληνακια.αν δε τη παθεις νωριτερα.με αλλα λογια ΧΑΠ κ καρκινος.χωριστα το υποβαθμισμενο αναπνευστικο ως τοτε που για μενα ειναι ο κυριοτερος λογος να κοψει κανεις το τσιγαρο.κ αφετερου οι καπνοβιομηχανιες το ξερουν το χαρμανι που σου φτιαχνουν,κ γιαυτο θελουν να σε κρατησουν "υγιη" για να τις ταιζεις εν δυναμει.

το λεω ημιμετρο λοιπον γιατι δε ξερεις τι θα σου κανει,κ αφου λοιπον ευαισθητοποιησαι οσον αφορα τις επιπτωσεις του καπνισματος στο σωμα σου,κοφτο το ρημαδι,κ τερμα.μη χρυσωνουμε το χαπι με ατμισματα κ υποκρισιες.

ο πνευμονας δε φτιαχτηκε για να τρομπαρει καταλοιπα καυσης κ ατμους αγνωστου πατρος.ειναι το εργαλειο για να ζουμε τη ζωη,κ καλα θα κανουμε να του φερομαστε οπως του αξιζει.

ΥΓ.καπνιζα 10 χρονια.

Δημοσ.

Καλησπερα,δεν ξερω αν αγορασες.Προσωπικα ελαβα σημερα το delirium της kanger,απο το μεσημερακι που μου το εφερε ο  κουριερ δεν εχω βαλει τσιγαρο στο στομα(1 πακετο τη μερα prince).Πολυ καλη επιλογη το συγκεκριμενο και πολυ απλο στη χρηση του,και εγω ασχετος ειμαι αλλα μιλησα με παιδια απο το e-kapnisma.gr και

εμαθα 2-3 πραγματα.

Παντως αν παρεις κατευθειαν mod και εχεις paypal για παραγγελια απο Κινα παρε αυτο http://www.fasttech.com/products/0/10004594/1370201-innokin-itaste-svd-variable-voltage-wattage-mod

Eγω το ψηνω για τον αλλο μηνα η τον παρ'αλλο θα δουμε,προς το παρων εχω πολυ καλες εντυπωσεις με το απλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...