Pn1k21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Kαλησπερα σας παιδια δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος. Ταξιδευω συχνα ειμαι ναυτικος και η εποικοινωνια ειναι το παν για μενα, συνήθως οταν το καραβι φτανει σε καποιο λιμανι, με το λαπτοπ μου και μονο βρίσκω καποια σκόρπια δυκτια(Μερικά και FREE Hostpots) αλλα και μερικα κλειδωμένα, αυτο που θα ηθελα να μου πείτε επειδή δεν ξερω και πολα πολα γιαυτο και μπηκα στο φορουμ σας να παρω πληροφοριες, ειναι οτι θελω μια καρτα δυκτιου σαν αυτην πχ. που να ποιανει μεγαλες αποστασεις και να μπορω να την βρω σε καποιο καταστημα στην ελλαδα η skroutz ,bestprice κτλπ εκτως ebay γιατι δεν γνωριζω να παραγγελνω απο εκει, Περιμενω παιδια για τα νεα σας, ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! Πανος...
Captain Nemo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ρίξε καμιά ματιά εδω δεν ξέρω ισχύ http://www.skroutz.gr/s/3377172/Kinamax-TS-9900.html
Pn1k21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 To τσεκαρα αφτο φιλος λενε ποιανει μεχρη και 5 χιλιομετρα σε εξωτερικο χωρο, μηπως υπαρχει κανενα ποιο μικρο σε μεγεθος που να αλλαζει και η κεραια του οπως το ALFA;
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον το ebay είναι μονόδρομος.βαλε καποιο φιλο να στην παραγγειλει.και όχι για τιν Kinamax κτλ.ειναι 5800mw χωρις κανενα απολυτως νοημα.ότι εσυ εχεις τοση δυναμη να στειλεις μακρυα πχ 5 Km δεν σημαινει ότι η άλλη πλευρα είναι ικανη να στειλει και αυτή στα 5 km .και η επικοινωνια είναι αμφιδρομη.οποτε η Alfa με κατευθυντικο Panelακι είναι μια χαρα αγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα