orere Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα χθες παρελαβα τον συγκεκριμενο φορητο http://www.toshiba-greece.com/laptops/satellite/satellite-l50-a/satellite-l50-a-1d5/ για γενικη χρηση ξεκινησα λοιπον να του κανω διαφορα bench και με εκπληξη ανακαλυπτω πως η cpu που θεωρητικα σε 4core full load επρεπε να τρεχει στα 3,2 εμενα κλειδωνε στα 2,5 και με temps 60βαθμους απο μια σηντομη αναζητηση στο net ανακαληψα πως η toshiba εχει κλειδωσει την cpu εκει φοβουμενη την αποδοση της ψυξης της λανσαροντας ομως ετσι τον φορητο με εναν κορυφαιο επεξεργαστη που ομως εχει υποδιεστερες επιδοσεις δεν βρηκα βεβαια καποια επιλογη ουτε στο bios ουτε στην ρυθμιση ενεργειας που να το διορθωνει αυτο ελπιζω σε καποιο bios update που να το διορθωνει μαλλον απιθανο βεβαια αλλα λεμε ως γενικη εικονα του φορητου βεβαια ειμαι ικανοποιημενος και ειδα οτι στα παιχνιδια δεν αντιμετοπιζει καποιο θεμα με την cpu καθως σε 1κ2core load δουλευει 3,4 κ 3,3 αντοιστιχα
SigmaDelta Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορείς να τον γυρίσεις πίσω στο κατάστημα και να πάρεις άλλον;
orere Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 με ποια αιτιολογια δεν εχει καποιο προβλημα γι αυτο το θεμα φταιει η toshiba που εχει κληδωσει εκει την cpu μαλλον απο bios κατι αλλο που παρατηρησα ειναι πως οταν δουλεουν ολοι οι πηρηνες σε game και οχι στο 100 δουλευει στα 3,2 δηλαδη αυτη η πτωση γινεται μονο στο cinebench και σε διαφορα αλλα stress test και ασε που οπως γραφω σαν γενικη εικονα ειμαι ικανοποιημενος
SigmaDelta Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν ανταποκρίνεται το προϊόν στα χαρακτηριστικά του,νομίζω πως έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης. Το μέγιστο πάντως boost από όσο γνωρίζω,στο δίνει σε λιγότερους πυρήνες.
Zapee995 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 με ποια αιτιολογια δεν εχει καποιο προβλημα γι αυτο το θεμα φταιει η toshiba που εχει κληδωσει εκει την cpu μαλλον απο bios κατι αλλο που παρατηρησα ειναι πως οταν δουλεουν ολοι οι πηρηνες σε game και οχι στο 100 δουλευει στα 3,2 δηλαδη αυτη η πτωση γινεται μονο στο cinebench και σε διαφορα αλλα stress test και ασε που οπως γραφω σαν γενικη εικονα ειμαι ικανοποιημενος Βαλε το λαπτοπ να τρεχει σε ultimate mode απο τη διαχειρηση ενεργειας να δεις πως θα τα παει. Στα bench εισαι σιγουρος οτι τον παει 100%?? Επισης προσπαθησε να γραφεις σε μια σειρα και να μην αλλαζεις, ειναι πιο ευκολο στην αναγνωση.
orere Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 απο την διαχειρηση ειναι ολα στο μεγιστο λεω οτι δουλευει στο 100% βαση του speed fan δεν ξερω ποσο αξιιοπιστο μπορει να ειναι αυτο Αν δεν ανταποκρίνεται το προϊόν στα χαρακτηριστικά του,νομίζω πως έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης.Το μέγιστο πάντως boost από όσο γνωρίζω,στο δίνει σε λιγότερους πυρήνες. ο 4700qm τρεχει σε turbo boost στα 3,4 οταν δουλευει ο ενας πηρηνας στα 3,3 οταν δουλεουν 2 και στα 3,2 οταν δουλεουν ολοι οπως σου ειπα ειμαι κατα γενικη εικονα ικανοποιημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα