Zimbroghie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα στο λάπτοπ. Κάθε φορά που τον χρησιμοποιώ, κυρίως για χρήση του vlc που βλέπω σειρές, ξαφνικά κολλάει βγάζει μπλε ή μαύρη οθόνη και ακούγεται παγωμένος ο ήχος. Δοκίμασα διάφορα πράγματα, όπως διόρθωμα dll error, ανασυγκρότηση δίσκου και άλλα τέτοια αλλά τίποτα. Τι μπορεί να είναι και περίπου πόσο θα πάει το μαλλί;
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αρχικά κανε uninstall τους drivers της κάρτας γραφικών μετα ενα καθάρισμα των υπολειμάτων των driver με το DDU και ξανα πέρνα τους drivers , αν υπάρχουν και καινούργιοι ακομα καλύτερα.
Zimbroghie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πώς μπορώ να δω ποιοι είναι οι κατάλληλοι; Το λάπτοπ είναι ένα hp pavilion dv6 5-6 ετών
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Nvidia GeForce GT 650M απο οτι βλέπω εχει , http://asia.cnet.com/product/hp-pavilion-dv6-core-i7-3720qm-processor-2-6ghz-8gb-ram_specs-45929959.htm Η μπορεις να κατεβάσεις το gpuz και να δεις τι κάρτα εχει
Demon Lord Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Κοίταξε επίσης και θερμοκρασίες καθώς και τη χρήση της cpu την ώρα του κολλήματος. Σε ένα vaio της κοπέλας μου είχαμε το ίδιο πρόβλημα κάθε φορά που έτρεχε chrome και έβλεπε κάτι πχ. you tube κλπ. και έφταιγε αυτό που προανέφερα. Τσέκαρε το αν μπορείς αφού κάνεις πρώτα αυτά που σου'πε ο spank
Zimbroghie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αυτά που μου είπε ο SPANK φαίνεται πως έχουν αποτέλεσμα, προς το παρόν τουλάχιστον!!!! Άμα ξαναγίνει θα κοιτάξω αυτό που μου είπες Demon Lord!!! Ευχαριστώ μάγκες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα