gigisoni Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ρε φιλε δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. 1. Η τράπεζα θα τραβηξει τα χρήματα που θα καταβάλει ο ενοικιαστής ως ενοικιο στον ιδιοκτητη για πιθανες οφειλες του ιδιοκτητη προς την εφορια κτλ. Για αυτό τον λογο μαλλον ο ιδιοκτήτης θέλει τα χρηματα μαυρα. 2. Προφανως δεν θα αφησει τα πράγματα στο δρομο. Σχημα λογου ειναι. Hello! 3. Εγκαταλειπω την προσπάθεια. Αλλωστε την κοπελα ηθελα να βοηθησω με την αποψη μου και οχι να μπλέξω σε αντιπαραθεση με εσενα για πράγματα που οποιος εχει κοινη λογικη και βασικες ικανότητες κατανόησης κειμένου καταλαβαινει αμεσως. Το 1 πράγματι δεν το κατάλαβα πως το εννοείς. Παρόλ'αυτά ο ενοικιαστής, έστω και χωρίς συμβόλαιο, μπορεί να απαιτήσει μια τυπική απόδειξη από τον ιδιοκτήτη. Ένα μπλοκάκι από το βιβλιοπωλείο θα αγοράσει, ουλτε θεωρημένο ούτε τίποτα. Για το 2 εσύ είπες για πεταμένα πράγματα στο δρόμο, όχι εγώ. Αλλά και απλώς τις κλειδαριές να έχει αλλάξει, φωνάζει κλειδαρά και μπαίνει μέσα ξανά. Και καλύτερα την αστυνομία ειδοποιεί για την διάρρηξη και μετά θα τον γαμήσει δικαστικά. Αν βάλεις άτομο μέσα στο σπίτι, συμβόλαιο ή όχι, όταν δεν θέλει να φύγει, θα αγανακτήσεις να το διώξεις. Αν από την άλλη κάνεις την μαλακία και μπεις σε ξένο σπίτι (γιατί σπίτι που μένει άλλος δεν ειπναι δικό σου παρά μόνο όταν θα ξανααδειάσει), την έβαψες αν και όταν σε πάει δικαστικά. 3. Και εμείς να βοηθήσουμε θέλουμε, αλλά όταν ποστάρουν ανακρίβειες του στυλ "είναι παράνομη η ενοικίαση χωρίς συμβόλαιο" πρέπει να γίνουν διευκρινίσεις.
gpgalanis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 ΟΚ. Τουλάχιστον νομιζω ότι συγκλίνουν οι απόψεις μας. 1
afps Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Σε μειονεκτική θεση ειναι ο ιδιοκτήτης οχι εσυ, το μονο μειονέκτημα για σενα ειναι οτι σε βγάζει εξω με το ζορι οτι ωρα θελει Καλο λοιπον και για τους δυο ειναι να κάνετε ενα συμβόλαιο με χαμηλο ενοίκιο, πχ 50-60 ευρω οπότε καλύπτεσαι και εσυ και αυτός Του το πρότεινα σήμερα για την ακρίβεια το απαίτησα αλλιώς δεν μπαίνω στο σπίτι του είπα.Μου είπε ότι θα ρωτήσει τον λογιστή του και θα μου απαντήσει! Μπορεί να δηλώσει ότι ποσό θέλει ε δεν υπάρχει θέμα;
gigisoni Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Του το πρότεινα σήμερα για την ακρίβεια το απαίτησα αλλιώς δεν μπαίνω στο σπίτι του είπα.Μου είπε ότι θα ρωτήσει τον λογιστή του και θα μου απαντήσει! Μπορεί να δηλώσει ότι ποσό θέλει ε δεν υπάρχει θέμα;Αν είναι βλάκας και αυτός και ο λογιστής που θα μιλήσει.Γιατί από την στιγμή που θα έχεις στο χέρι σου συμβόλαιο με πχ 50 ευρώ τον μήνα, αντί τα 200 της προφορικής σας συμφωνίας μπορείς να τον μαμήσεις και για τρία χρόνια να του πληρώνεις 50 τον μήνα και δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα για να σε διώξει. (Το ίδιο ισχύει και για συμβόλαιο με μεγαλύτερο ποσό αυτού που έχετε συμφωνήσει, μόνο που στην προκειμένη εσύ θα βγεις χαμένη). 1
afps Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας. Κάθε άποψη είναι αποδεχτή και χρήσιμη.
Backpacker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Του το πρότεινα σήμερα για την ακρίβεια το απαίτησα αλλιώς δεν μπαίνω στο σπίτι του είπα.Μου είπε ότι θα ρωτήσει τον λογιστή του και θα μου απαντήσει! Μπορεί να δηλώσει ότι ποσό θέλει ε δεν υπάρχει θέμα; Τι είναι καλυμμένοι και οι 2 λέτε ρε παιδιά..έτσι ο ιδιοκτήτης είναι τελείως ξεκρέμαστος..τα συμβόλαια έχουν ελάχιστο ισχύ 3 ή 4 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο...αν βάλετε στο συμβόλαιο 50-60 ευρώ που λέτε ποιος εγγυάται ότι εσύ μετά από χ διάστημα δεν θα του δίνεις απλά αυτά τα 50-60 ευρώ και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα γιατί με το συμβόλαιο εσύ θα είσαι καλυμένος από παντού και θα είσαι σαν να έχεις πιάσει το παπα απτά αρ...δια!
afps Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αν είναι βλάκας και αυτός και ο λογιστής που θα μιλήσει. Γιατί από την στιγμή που θα έχεις στο χέρι σου συμβόλαιο με πχ 50 ευρώ τον μήνα, αντί τα 200 της προφορικής σας συμφωνίας μπορείς να τον μαμήσεις και για τρία χρόνια να του πληρώνεις 50 τον μήνα και δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα για να σε διώξει. (Το ίδιο ισχύει και για συμβόλαιο με μεγαλύτερο ποσό αυτού που έχετε συμφωνήσει, μόνο που στην προκειμένη εσύ θα βγεις χαμέν Προφανώς και είναι βλάκας αφού δεν θέλει συμβόλαιο. Καλά εγώ δεν παίζει να μην του τα δίνω τα χρήματα γιατί παραείμαι καλή-χαζή και όντως κατανοώ το γεγονός ότι ο άλλος για να βγάλει σπίτι του έχει βγει η πίστη στη δουλειά. Το θέμα είναι να συμφωνήσει αν όχι πάμε για άλλα.
gigisoni Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Τι είναι καλυμμένοι και οι 2 λέτε ρε παιδιά..έτσι ο ιδιοκτήτης είναι τελείως ξεκρέμαστος..τα συμβόλαια έχουν ελάχιστο ισχύ 3 ή 4 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο...αν βάλετε στο συμβόλαιο 50-60 ευρώ που λέτε ποιος εγγυάται ότι εσύ μετά από χ διάστημα δεν θα του δίνεις απλά αυτά τα 50-60 ευρώ και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα γιατί με το συμβόλαιο εσύ θα είσαι καλυμένος από παντού και θα είσαι σαν να έχεις πιάσει το παπα απτά αρ...δια! Τρία το ελάχιστο. Παρακαλώ έστω μια φορά στη ζωή μου να βρω ένα τέτοιο κορόιδο, αλλά που τέτοια τύχη....ειλικρινά απορώ πού τους βρίσκουν οι άλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα