Προς το περιεχόμενο

Η Google στέλνει τα ρομπότ της στα εργοστάσια της Foxconn


zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα κατασκευαστικά ρομπότ είναι πολύ ευκολότερα απο τα "γενικής χρήσης". Άσε που έχουν και μεγάλο περιθώριο κέρδους. Μια χαρά αρχή είναι για τη google.

 

Πέρα απο την πλάκα για skynet κλπ περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τι θα δούμε τα επόμενα χρόνια απο τη google στον τομέα της ρομποτικής. Έχει τα καλύτερα μυαλά, πάρα πολλά λεφτά και η αγορά είναι πρακτικά κενή αυτή τη στιγμή. Ιδανικές συνθήκες δηλαδή για πραγματική καινοτομία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε να βγουνε τα ρομποτ να κανουν τα παντα και εμεις να αραζουμε

Κανονικά έτσι θα έπρεπε αλλά...

 

Τελικά η επόμενη μάχη θα είναι μεταξύ ανθρώπων και μηχανών...

... μάλλον η μάχη θα είναι μεταξύ των ανθρώπων στους οποίους ανήκουν οι μηχανές και στους ανθρώπους που θα πεινάνε γιατί οι πρώτοι δε βάζουν μηχανές στις γραμμές παραγωγής για να δουλεύει ο άνθρωπος λιγότερο, αλλά για να τσεπώνουν περισσότερα κέρδη οι ίδιοι κοκ...

Αλλά ας μην το πιάσουμε εδώ τώρα αυτό γιατί είναι μεγάααααλο το θέμα και ξεφεύγουμε από την τεχνολογική σκοπιά...

Επεξ/σία από GiorgosT
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα χασει κανενας ανθρωπος την δουλεια του...θα μπορουμε να δουλευουμε μερικοι στο γουγκεμαρκετ αλλοι στο γουγλεμαναβικο αλλοι στο γοογλεπλοιο. Θα μπορουμε επισης να περνουμε το γουγλεκινητο μας και ενα γοογλετορομποσκυλο και να κανουμε την βολτα μας στην Γουγλια λιγο πιο πανω απο τον Αγιο Γουγλη .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτός και αν έχεις άλλη πηγή το άρθρο λέει το αντίθετο, πρώτα εξαγόρασε τις εταιρείες ρομποτικής και μετά πήγε στη Foxconn.

 

Η Google δε παράγει προϊόντα; όλες οι εταιρείες μετά απο εξαγορές το ίδιο κάνουν: πέρνουν τη τεχνογνωσία/πατέντες και το ερευνητικό προσωπικό και το προσαρμόζουν στη μητρική. Επίσης να σου θυμίσω οτι η Google πρωτοπορεί στη διαχείριση πληροφορίας (map reduce, custom filesystem, οι γλώσσες Go και Sawzall, δικό της πρόγραμμα για διαχείριση server farming και πολλά άλλα).

 

Δε στέκει το οτι δε "παράγει", εξαγοράζει για να γλυτώσει χρόνια έρευνας και βελτιστοποιεί, επίσης είναι η 2η εταιρεία που αγόρασε το 1ο -αν και αμφιλεγόμενο- κβαντικό υπολογιστή της d-wave, μετά τη lockhead martin, για να καταλάβεις πόσο προνοεί για το μέλλον ;)

Εσένα σου φαίνεται λογικό να αγοράσει πρώτα τις εταιρείες ρομποτικής και μετά να ψάχνει που θα τα βάλει τα ρομπότ ; Μ΄αρέσει που θέλεις και πηγή γι αυτό . Αυτές οι συμφωνίες δεν φαίνονται ούτε γράφονται ... ;)

 

Επίσης για το ότι δεν παράγει η Google , εγώ το λέω μεταφορικά και εσύ το παίρνεις κυριολεκτικά και συμφωνώ για το ότι  εξαγοράζει για να γλυτώσει χρόνια έρευνας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Τελικά η επόμενη μάχη θα είναι μεταξύ ανθρώπων και μηχανών...

Όσο δεν σταματάς αυτά τα posts οι πιθανότητες αυξάνονται...

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τις μηχανές και τα ρομπότ περιμέναμε για να ξεσηκωθούμε;

 

Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που σαν ρομποτάκια, υποδουλώνονται και ψηφίζουν τρόμπες για να τούς έχουν εξασφαλισμένη μια θέση στο γρανάζι (πέστο και Δημόσιο). Και αυτό δουλεύει και συνεχίζεται με ρομποτική νομοτέλεια για δεκαετίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...