john_dinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά, παρότι έχω μεγάλο budget για κινητό σκέφτομαι να παω σε κινεζικη επιλογή. Προτείνετε καποια high end και απο που μπορώ να αγοράσω και τι παιζει με μεταφορικά και τέτοια. Μου αρεσει το vivo xplay3s αλλα δεν έχω ιδέα αν έχει κυκλοφορήσει
KinigosPsixon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 απο τι εχω δει χωρις να ξερω και πολλά οι περισσότεροι λένε καλά λογια για το xiamomi Mi3 αλλα περίμενε να σου πούν οι πιο ειδικοί . καλό θα ήταν να γράψεις την ερώτηση σου εδώ http://www.insomnia.gr/topic/491265-megathread-no-name-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%B5%CF%82-tablets-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-smartphones/
stamatinho Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το μπατζετ θα μας το πεις? Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
stratos_21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Xiaomi Mi3, ZTE Nubia Z5s, Oppo N1(η περίμενε το find 7 γιατί το N1 δεν ξέρω αν σου αρέσει εμφανισιακά ),Lenovo K900. Εγώ αν είχα μεγάλο μπάτζετ η θα πήγαινα στο Mi3 η θα περίμενα το oppo λόγω after-sales,είναι πολλά τα λεφτά και είναι πολύ καλύτερα 2ετης εγγύηση και να μιλάς με Ευρώπη... Sent from my HongMi using Insomnia
stamatinho Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Οπως σου ειπαν και οι προλαλησαντες αν θες να διαθεσεις μπατζετ μεγαλο για κινεζικο κινητο θα πας σε η ναυαρχιδα oppo η xiaomi που εχουν με διαφορα καλυτερα specs απο τις υπολοιπες κινεζικες ναυαρχιδες π.χ το vibe x της lenovo με τον mediatek. Μιας και δεν ανεφερες το μπατζετ,αν ειναι πανω απο 400 ευρω νομιζω ειναι πατατα να μη πας σε ενα ευρωπαικο G2 η Nexus 5. 1
john_dinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το μπατζετ θα μας το πεις? Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Το παρέλειψα αυτο, για note 3 πήγαινα αλλα αφου βλεπω οτι οι κινεζιες βαρανε ετα αυτια, κοιταω προς τα κει, οποτε το bugdet ειναι απο 400+, πιο κατω βέβαια δν με χαλάει. Πιο πολυ απο ολα μ εντυπωσιασε το vivo λογω 2κ οθονης, αλλα και το ινδικο νομιζω gionee elife 7 λογω κάμερας
sakis450 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 to vivo xplay 3s φαινεται πολυ καλη συσκευη και μου αρεσει και το miui που εχει τον ΜΑΡΤΙΟ θα κυκλοφορησει το εχω δει σε reviews αλλα θα ειναι σε τιμη υψηλη λογικα οπως και το oppo 7 αφου θα ειναι οι ναυαρχιδες ασε που ειναι η ιδια εταιρια απο πισω η BBK.
stratos_21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μην σκασεις τοσα σε κινεζικο,και στο λεει καποιος που τα εχει σε εκτιμηση,και τα παρακολουθει σχεδον καθημερινα... Οπως σου ειπαν,αν ειναι να δωσεις 400 πανε σε LG G2 και εισαι κομπλε.Αν τελικα αποφασισεις να τα δωσεις σε κινεζικο(σιγουρα δεν θα το μετανοιωσεις απο specs-ποιοτητα,στο λεω μονο λογω υποστηριξης μετα),εγω σου επαναλαμβανω να τα δωσεις σε καποιον που μπορει να σε εξυπηρετησει αν κατσει η στραβη,η οποια δεν αφορα μονο θεμα εγγυησης,αλλα και μια μ@#@ που θα σου κατσει(πχ να πεσει και να σου σπασει η οθονη).Καλως η κακως λοιπον η μονη που το παρεχει αυτο τωρα(ελπιζω να μπουν και αλλες) ειναι η Oppo με το ευρωπαικο καταστημα,την 2ετη εγγυηση,και τα πληρωμενα απο εκεινους εξοδα αποστολων με DHL.Αυτο σημαινει οτι το κινητο σου δεν θα το στερηθεις πανω απο 15 μερες αν γινει η στραβη και η επικοινωνια σου θα ειναι αμεση.Ναι,και γω θα γουσταρα το Mi3,η το Meizu MX3 που ξεχασα να αναφερω πριν,και θα ηθελα να εχω δυνατοτητα επιλογης,ομως ακομη δεν εχουμε κατι τετοιο,που σημαινει οτι θα πρεπει να στηριχτεις στον καθε Κινεζο εμπορο,ο οποιος ασχετως αν ειναι αξιοπιστος η οχι,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα σου βγαλει το λαδι. Just my opinion...
stamatinho Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το παρέλειψα αυτο, για note 3 πήγαινα αλλα αφου βλεπω οτι οι κινεζιες βαρανε ετα αυτια, κοιταω προς τα κει, οποτε το bugdet ειναι απο 400+, πιο κατω βέβαια δν με χαλάει. Πιο πολυ απο ολα μ εντυπωσιασε το vivo λογω 2κ οθονης, αλλα και το ινδικο νομιζω gionee elife 7 λογω κάμερας Tην εγγυηση την σκεφτεσαι καθολου η μπα....?
fraris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Mε 250 ευρω φερνεις το Zopo 998 ... το ειχα στα χερια μου και το δουλεψα παραλληλα με το Note 3 που εχω...Δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο το Note 3 εκτος της cam.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Υπάρχει καποιο αξιόπιστο eshop (οχι ελλαδα) που μπορώ να παραγγείλω το Xiaomi Mi3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα