Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πάτας εκει που λες δεν φαίνεται να κανει κατι αλλα κανει ενα quick format , τεσπα βάλε τα windows και μετα drivers για τα πάντα (οχι τους drivers των windows) και βλέπουμε

Δημοσ.

Πολυ πιθανό μιας και ειχες αναφέρει οτι υπήρχε καποιο πρόβλημα στο spin up του δίσκου , τέλειωσε ολες τις διαδικασίες να ειναι κομπλέ το pc και πες τι γίνεται

Δημοσ.

Ξαναεκανα εγκατασταση τα εφταρια,εκανε ενα quick format λιγων δεπτερολεπτων και ολοκληρωσε κανονικα..εβαλα τους drivers..μεχρι εδω ολα οκ σε ταχυτητα..μολις ξεκινησα να εγκαταστησω το dlink παραδειγμα,παει σαν "κοτα"...

Δημοσ.

Κατσε παει σαν κότα τι ενοείς δηλαδη οτι κανει 10 λεπτά να το κανει install ?

Στο internet πως παει οταν ανοίγεις σελίδα η παίζεις καποιο παιχνίδι ?

Δημοσ.

Κατσε παει σαν κότα τι ενοείς δηλαδη οτι κανει 10 λεπτά να το κανει install ?

Στο internet πως παει οταν ανοίγεις σελίδα η παίζεις καποιο παιχνίδι ?

Καλησπέρα παιδιά....φίλε SPANK ναι αυτό εννοώ...10 λεπτά και βάλε....τελικά είμαι σίγουρος ότι είναι πρόβλημα του σκληρού (μετά από δύο fresh install του λειτουργικού) η συμπεριφορά του είναι σχεδόν η ίδια και αυτό σε συνδυασμό με το πρόβλημα στο spin up του δίσκου που έβγαλε το HDSENTINEL με κάνει ακόμα πιο σίγουρο.. Προχωρήσαμε σε αγορά νέου δίσκου (toshiba 500GB sata ) και θα τον αντικαταστήσω...

Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια...

Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια με το thread αυτό? Να ζητήσω στους διαχειριστές να το κλειδώσουν ή κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Ωραία πέρνα τον καινούργιο δίσκο και πες αν ειναι κομπλέ τώρα.

Edit: Όχι δεν χρειάζεται κλείδωμα γιατι μπορει να εχει καποιος φίλος παρόμοια απορία με την δικιά σου η να βρήκε καποια λύση μεσω του θέματος σε δικό του πρόβλημα

Δημοσ.

Ωραία πέρνα τον καινούργιο δίσκο και πες αν ειναι κομπλέ τώρα.

Edit: Όχι δεν χρειάζεται κλείδωμα γιατι μπορει να εχει καποιος φίλος παρόμοια απορία με την δικιά σου η να βρήκε καποια λύση μεσω του θέματος σε δικό του πρόβλημα

ok....θα σας ενημερώσω..

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά....Όλα οκ με τον καινούργιο δίσκο τελικά..όλα φαίνονται να είναι back to normal......Άρα μπορούμε να πούμε συμπερασματικά ότι το hdsentinel κάνει καλά την δουλειά του και πρέπει να ελέγχουμε όλες τις παραμέτρους στα τεστ που κάνει και όχι μόνο το γενικό health του δίσκου....Και ο κινητήρας του είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και δεν αρκεί απλά να τον γυρίζει...Μου κάνει πάντως εντύπωση ότι το επίσημο πρόγραμμα της WD για την δοκιμή του δίσκου ΔΕΝ έβγαλε τίποτα!! Φοβερό ε?

Δημοσ.

Δεν το εχω χρησιμοποιήσει το επίσημο tool ποτε , αλλα μηπως απλα σου λεει αν το δίσκος ειναι για αντικατάσταση η οχι μονο , ενοω σου δίνει γενικα λεπτομέρειες για τον δίσκο σε τι κατάσταση ειναι κτλπ ?

Δημοσ.

Δεν το εχω χρησιμοποιήσει το επίσημο tool ποτε , αλλα μηπως απλα σου λεει αν το δίσκος ειναι για αντικατάσταση η οχι μονο , ενοω σου δίνει γενικα λεπτομέρειες για τον δίσκο σε τι κατάσταση ειναι κτλπ ?

χμμμ..νομίζω έχεις δίκιο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...