Th4nos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανείς πρόβλημα με IBAN της τράπεζας Πειραιώς?Δεν αναγνωρίζει η paypal to iban.Λέει ότι είναι λάθος ή ότι δεν υπάρχει.Το iban είναι σωστό γιατί το τσεκαρα και τηλεφωνικά με την τράπεζα αλλά και από κοντά. Κι εκτος απο αυτό σήμερα έβγαλα και μία προπληρωμένη στην πειραιώς,την έβαλα στην paypal,έκανε κανονικά έλεγχο,δηλαδή τράβηξε 1,5 ευρώ,έβαλα τον 4ψηφιο της συναλλαγής και όλα καλά.Μολις πάω να κανω withdraw και μου ζητάει το iban,πάλι το βγάζει λάθος.Γιατί?Φταίει η πειραιώς?Φταίει η paypal ή έκανα εγώ κάποιο λάθος? Ευχαριστω πολύ
l3ft3r1s Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το βάζεις με το GR μπροστα, χωρίς κενα παυλες κτλ?
Th4nos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το βάζεις με το GR μπροστα, χωρίς κενα παυλες κτλ? Καλησπέρα.Όλα κανονικά... Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα της paypal?Γιατί η τράπεζα κάτι τετοιο μου ειπε.Αλλά πως γίνεται να κάνει συναλλαγή η paypal (1,5e) και μετά να μην μπορεί να αναγνωρίσει το iban?
l3ft3r1s Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις πρόσθεσα εναν τρεχούμενο της Πειραιώς και τον πήρε κατευθείαν. Κάνε το copy paste αυτό που βάζεις στο δεύτερο πεδίο Site: αυτής της σελίδας. Αν βγάζει πως ειναι σωστός, ίσως όντως είναι πρόβλημα του paypal. Η διαδικασία της κάρτας ειναι εντελώς ανεξάρτητη από αυτή του λογαριασμού, αν και η αλήθεια ειναι πως οι περισσότεροι κολάνε στην κάρτα
Th4nos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Aυτά τα έχω δοκιμάσει όλα.Βλέπω σε πολλά φόρουμ ότι όταν είναι να κάνουν add bank,τους ζητάει ονομα τράπεζας,περιοχη και όλα.Σε εμένα όταν θέλω να κάνω add bank μου βγάζει ΜΟΝΟ GREECE και το μόνο που πρέπει να συμπληρώσω είναι το iban.Ε οταν βαζω το iban το βγαζει λάθος!!!!Εκεί είναι το πρόβλημα.....Μαλλον έχω κανει καποιο λάθος? Μιλάω για withdraw
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα.Όλα κανονικά... Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα της paypal?Γιατί η τράπεζα κάτι τετοιο μου ειπε.Αλλά πως γίνεται να κάνει συναλλαγή η paypal (1,5e) και μετά να μην μπορεί να αναγνωρίσει το iban? Αυτα τα δυο πως κολλάνε? Ποσα ψηφια εχει το iban που βαζεις?
Th4nos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αυτα τα δυο πως κολλάνε? Ποσα ψηφια εχει το iban που βαζεις? Τι εννοείς πως κολλάνε?Δεν τραβάει απο τον λογαριασμό 1,5ε η paypal για να επιβεβαιώση ότι σου ανήκει η κάρτα και μόλις βάλεις τον 4ψηφιο κωδικό της κίνησης σου τα επιστρέφει? Το iban εχει 27 μαζί με το GR
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Τι εννοείς πως κολλάνε?Δεν τραβάει απο τον λογαριασμό 1,5ε η paypal για να επιβεβαιώση ότι σου ανήκει η κάρτα και μόλις βάλεις τον 4ψηφιο κωδικό της κίνησης σου τα επιστρέφει? Το iban εχει 27 μαζί με το GR Οχι η προπληρωμενη δεν τραβάει απο τον λογαριασμό σου, τραβάει απο αυτα που της εχεις φόρτιση, αρα προπληρωμένη καρτα και τραπεζικός λογαριασμός δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους, οποτε η παρακάτω απορία πρεπει να σου λύθηκε Αλλά πως γίνεται να κάνει συναλλαγή η paypal (1,5e) και μετά να μην μπορεί να αναγνωρίσει το iban? Το iban πράγματι εχει 27 ψηφία, κοίτα λοιπόν μήπως εχεις κανει λάθος πληκτρολόγηση, Κάνε copy past οπως ειπε και ο @l3ft3r1s
Th4nos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Οχι η προπληρωμενη δεν τραβάει απο τον λογαριασμό σου, τραβάει απο αυτα που της εχεις φόρτιση, αρα προπληρωμένη καρτα και τραπεζικός λογαριασμός δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους, οποτε η παρακάτω απορία πρεπει να σου λύθηκε Το iban πράγματι εχει 27 ψηφία, κοίτα λοιπόν μήπως εχεις κανει λάθος πληκτρολόγηση, Κάνε copy past οπως ειπε και ο @l3ft3r1s Το έχω βάλει αρκετές φορές οπότε δεν είναι αθτό το πρόβλημα.Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να το βάζεις λάθος.Αντε 1 αντε 5...αλλα 100 φορές λάθος αποκλειεται. Οσον αφορά το 1,5 έκανα 2 κάρτες.Μία αυτή που είχα και σήμερα μία προπληρωμένη που έβγαλα και την έβαλα κύρια.Πίστευα με την προπληρωμένη θα βρεθεί άκρη αλλά τίποτα....
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το έχω βάλει αρκετές φορές οπότε δεν είναι αθτό το πρόβλημα.Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να το βάζεις λάθος.Αντε 1 αντε 5...αλλα 100 φορές λάθος αποκλειεται. Οσον αφορά το 1,5 έκανα 2 κάρτες.Μία αυτή που είχα και σήμερα μία προπληρωμένη που έβγαλα και την έβαλα κύρια.Πίστευα με την προπληρωμένη θα βρεθεί άκρη αλλά τίποτα.... Πάρε ενα δεδομένο "ΤΟ PAYPAL ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ" (Δεν είναι ειρωνικό) Οπότε ψαξε τι κανεις λαθος και δεν μπορείς να τον προσθέσεις, πχ ειναι ενεργός ο τραπεζικός λογαριασμός, μήπως ειναι λογαριασμός απο καποια τραπεζα που ενσωματώθηκε και εχει πρόβλημα (λεω εγω τωρα, υποθέσεις!!!) ..και κατι αλλο γιατι βλεπω οτι τα εχεις μπερδέψει Κι εκτος απο αυτό σήμερα έβγαλα και μία προπληρωμένη στην πειραιώς,την έβαλα στην paypal,έκανε κανονικά έλεγχο,δηλαδή τράβηξε 1,5 ευρώ,έβαλα τον 4ψηφιο της συναλλαγής και όλα καλά.Μολις πάω να κανω withdraw και μου ζητάει το iban,πάλι το βγάζει λάθος.Γιατί?Φταίει η πειραιώς?Φταίει η paypal ή έκανα εγώ κάποιο λάθος? Συνδέεις την κάρτα και πας να κανεις withdraw, αυτο γίνετε μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό για αυτο το παυπαλ σου βγάζει μήνυμα, η προπληρωμένες ειναι μόνο για αγορές 1.Η κάρτα που έβαλες καμια σχεση δεν εχει με τον τραπεζικό λογαριασμό σου, ειναι μονο για αγορες 2. Για να παρεις χρήματα απο το παυπαλ πρεπει να κανεις add ενα τραπεζικο λογαριασμό
Th4nos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πάρε ενα δεδομένο "ΤΟ PAYPAL ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ" (Δεν είναι ειρωνικό) Οπότε ψαξε τι κανεις λαθος και δεν μπορείς να τον προσθέσεις, πχ ειναι ενεργός ο τραπεζικός λογαριασμός, μήπως ειναι λογαριασμός απο καποια τραπεζα που ενσωματώθηκε και εχει πρόβλημα (λεω εγω τωρα, υποθέσεις!!!) ..και κατι αλλο γιατι βλεπω οτι τα εχεις μπερδέψει 1.Η κάρτα που έβαλες καμια σχεση δεν εχει με τον τραπεζικό λογαριασμό σου, ειναι μονο για αγορες 2. Για να παρεις χρήματα απο το παυπαλ πρεπει να κανεις add ενα τραπεζικο λογαριασμό Μη στεναχωριέσαι δε το παίρνω σαν ειρωνικό κι εγώ το πιστεύω...!!! Αυτό ακριβώς λέω.Για το 2... ¨Οτι όταν πατάω withdraw και ΑDD BANK μου βγάζει μόνο να βαλω το iban..E το βάζω κι είναι λάθος...Κατάλαβες?Δε μου βγάζει τίποτα αλλα... Η τράπεζα είναι πειραιως κι εγώ έχω κάρτα της μαρφίν..Μου δωσανε στοιχεία απλά σε χαρτί λες και είμαστε σαν σκονάκι στο σχολείο.Δηλαδή έχω ακόμη καρτα μαρφ΄ιν που πλεον έχει γινει πειραιώς..!!! Δηλαδή όσοι μου είπαν βγάλε προπληρωμένη για να τραβήξεις τα χρήματα,είναι λάθος?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδή όσοι μου είπαν βγάλε προπληρωμένη για να τραβήξεις τα χρήματα,είναι λάθος? Ακριβως αυτο. Λοιπόν για πάρτη σου εκανα add κάποιους λογαριασμούς και ειναι αυτο που σου ειπα πιο πάνω, πρεπει ο λογαριασμός σου να μην ειναι απο την ιδια την τράπεζα αλλα απο κάποια αλλη που ενσωματώθηκε
Th4nos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ακριβως αυτο. Λοιπόν για πάρτη σου εκανα add κάποιους λογαριασμούς και ειναι αυτο που σου ειπα πιο πάνω, πρεπει ο λογαριασμός σου να μην ειναι απο την ιδια την τράπεζα αλλα απο κάποια αλλη που ενσωματώθηκε Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα...Τι εννοείς που ενσωματώθηκε?Είναι αυτό που σου είπα για τη μαρφίν??? Δηλαδή παρόλο που μου επιβεβαιώνουν το iban τηλεφωνικά απο την τράπεζα αλλά και από κοντά,δεν ισχύει?Είναι λάθος? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλά έχω 5 μέρες παιδεύομαι και δε μπορώ να βρω άκρη.... Μου είπαν οτι η προπληρωμένη είναι συνδεμένη με τον λογαριασμό ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ...γινεται αυτό ή μπαρούφες μου είπανε?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα...Τι εννοείς που ενσωματώθηκε?Είναι αυτό που σου είπα για τη μαρφίν??? Δηλαδή παρόλο που μου επιβεβαιώνουν το iban τηλεφωνικά απο την τράπεζα αλλά και από κοντά,δεν ισχύει?Είναι λάθος? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλά έχω 5 μέρες παιδεύομαι και δε μπορώ να βρω άκρη.... Μου είπαν οτι η προπληρωμένη είναι συνδεμένη με τον λογαριασμό ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ...γινεται αυτό ή μπαρούφες μου είπανε? Ναι αυτο, Της πειραιως το μπαχαλο!!! Πρέπει να ειναι λογαριασμός που ανοιξε στην πειραιως(original) και οχι λογαριασμός απο αλλη τράπεζα που εγινε πειραιως Φιλακια
Th4nos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αυτο, Της πειραιως το μπαχαλο!!! Πρέπει να ειναι λογαριασμός που ανοιξε στην πειραιως(original) και οχι λογαριασμός απο αλλη τράπεζα που εγινε πειραιως Φιλακια Μάλιστα... Άρα η paypal περιμένει ΙΒΑΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ...!!! αυτό δε μου λες?Περιμένει ΙΒΑΝ τράπεζας που δεν υπάρχει αλλά υπήρχε πριν την συγχώνευση.Ετσι δεν είναι? Κι όσοι ειναι εντάξει με πειραιώς Ή έιχαν απο πριν λογαριασμό πειραιώς Ή απλά χρησιμοποιούν κάρτες μόνο για αγορές οπότε δε τους νοιάζει να προσθέσουν bank account.Σωστα????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα