NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μάλιστα... Άρα η paypal περιμένει ΙΒΑΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ...!!! αυτό δε μου λες?Περιμένει ΙΒΑΝ τράπεζας που δεν υπάρχει αλλά υπήρχε πριν την συγχώνευση.Ετσι δεν είναι? Κι όσοι ειναι εντάξει με πειραιώς Ή έιχαν απο πριν λογαριασμό πειραιώς Ή απλά χρησιμοποιούν κάρτες μόνο για αγορές οπότε δε τους νοιάζει να προσθέσουν bank account.Σωστα???? Παλι στραβά το πηρες ΙΒΑΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ που θα το βρεις? Θελεις ΙΒΑΝ της πειραιως το οποιο να εχει ανοιχτεί στην ιδια την πειραιως Προφανώς η τράπεζα εχει κανει μ@λακια στην μεταφορά των ΙΒΑΝ απο αλλες τράπεζες
Th4nos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Παλι στραβά το πηρες ΙΒΑΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ που θα το βρεις? Θελεις ΙΒΑΝ της πειραιως το οποιο να εχει ανοιχτεί στην ιδια την πειραιως Προφανώς η τράπεζα εχει κανει μ@λακια στην μεταφορά των ΙΒΑΝ απο αλλες τράπεζες Ήταν παραδειγμα οτι η paypal περιμένει iban που συνδέεται με την κάρτα.Εννοείται ότι δε θα βρω iban της marfin... Απο την πειραιώς μου δώσανε ενα χαρτί το οποιο εχει πανω ενα iban αλλά δεν ισχυει στην paypal.Εν ολιγης λογικά η paypal διαβαζει την καρτα visa της μαρφιν (γιατι αυτη χρησιμοποιώ ακόμη) αλλά δεν δέχεται το iban γιατί στην ουσία δεν έχω λογαριασμό πειραιώς αλλά παλιό μαρφίν... Δηλαδή για να μη σε μπερδεύω.Βαζω τα 3 τελευταία ψηφία της καρτας που έχω.Μαρφιν δηλαδή.Η paypal αναγνωρίζει μια VISA όπως είναι λογικό,αλλά μόλις πας να την συνδέσεις με τραπεζικό λογαριασμό,δεν μπορεί να το κάνει γιατί πολύ απλά δεν ισχύει.Σωστά?? Δεν υπάρχει στην ουσία η κάρτα μου παρα μόνο για την ελλαδα και για τα μπαλώματα που κάνουμε!!!!! Διορθωσέ με αν κάνω λάθος
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορω ετσι, γιατι ανακατεύεις συνέχεια την καρτα με το λογαριασμό. Σου ειπα, αυτο ειναι διαφορετικό, σύνδεσες την καρτα οκ, μην την ξανα αναφέρεις, τελος αυτή.
Th4nos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορω ετσι, γιατι ανακατεύεις συνέχεια την καρτα με το λογαριασμό. Σου ειπα, αυτο ειναι διαφορετικό, σύνδεσες την καρτα οκ, μην την ξανα αναφέρεις, τελος αυτή. Ε τοτε τι πρέπει να κάνω οταν μου δίνουν το iban και η paypal δε το δέχεται?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ε τοτε τι πρέπει να κάνω οταν μου δίνουν το iban και η paypal δε το δέχεται? Άνοιξε εναν νεο λογαριασμό στην πειραιως η πήγαινε απο εκει και χτύπα τα κεφάλια τους στον τοίχο
Th4nos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Άνοιξε εναν νεο λογαριασμό στην πειραιως η πήγαινε απο εκει και χτύπα τα κεφάλια τους στον τοίχο Ε μαλλον αυτό πρέπει να κάνω Mε την προπληρωμένη που έβγαλα σημερα τι μπορώ να κάνω?
l3ft3r1s Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 @NikosKallithea, o τρεχούμενος που πρόσθεσα εγώ προέρχεται από την πρωην τρ. Κύπρου, με τον καινούριο αριθμό / iban φυσικά όπως δοθηκε κατά την μετάπτωση. Επομένως, μια χαρά δεχεται λογαριασμούς των συγχωνευμένων. Κάτι αλλο πρέπει να φταίει :/
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 @NikosKallithea, o τρεχούμενος που πρόσθεσα εγώ προέρχεται από την πρωην τρ. Κύπρου, με τον καινούριο αριθμό / iban φυσικά όπως δοθηκε κατά την μετάπτωση. Επομένως, μια χαρά δεχεται λογαριασμούς των συγχωνευμένων. Κάτι αλλο πρέπει να φταίει :/ Σε μενα δεν τον πήρε της πρώην κυπρου, ενω αντίθετα τον original τις πειραιως τον πήρε. Πιθανολογώ οπως ειπα να μην εχουν κανει καλα την δουλεια τους, εκει στην πειραιως η να μην εχουν δηλωσει ακομα ολα τα iban Τελος πάντων οπως και να εχεις το πρόβλημα ειναι της πειραιως και μονο με αυτούς θα βρείτε άκρη ...αυτα 1
Th4nos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Σε μενα δεν τον πήρε της πρώην κυπρου, ενω αντίθετα τον original τις πειραιως τον πήρε. Πιθανολογώ οπως ειπα να μην εχουν κανει καλα την δουλεια τους, εκει στην πειραιως η να μην εχουν δηλωσει ακομα ολα τα iban Τελος πάντων οπως και να εχεις το πρόβλημα ειναι της πειραιως και μονο με αυτούς θα βρείτε άκρη ...αυτα Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις....!!!Πολύτιμη η βοήθεια σου... Να είσαι καλά )))))
GiOrGoSk21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πέρα από το θέμα με τις συγχωνεύσεις που λέτε, να ρωτήσω κι εγώ κάτι που έχω ξεχάσει (μπορεί να 'ναι και μλκια η ερώτηση αλλά τέσπα)... Έχω 2 λογαριασμούς, έναν από πρώην Κύπρου κι έναν Πειραιώς "original". Με την κάρτα του λογαριασμού της πρώην Κύπρου έχω λογαριασμό στο Paypal. Αν κάποια στιγμή θελήσω withdraw (οπότε πρέπει να περάσω IBAN στο Paypal), πρέπει το IBAN να είναι αναγκαστικά αυτό του λογαριασμού της κάρτας που έχω συνδεμένη στο Paypal (δλδ στην περίπτωσή μου το ΙΒΑΝ του λογαριασμού της πρώην Κύπρου) ή μπορούμε να βάλουμε IBAN άλλου λογαριασμού (π.χ. να βάλω το IBAN του λογαριασμού της Πειραιώς "original") ;
Th4nos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πέρα από το θέμα με τις συγχωνεύσεις που λέτε, να ρωτήσω κι εγώ κάτι που έχω ξεχάσει (μπορεί να 'ναι και μλκια η ερώτηση αλλά τέσπα)... Έχω 2 λογαριασμούς, έναν από πρώην Κύπρου κι έναν Πειραιώς "original". Με την κάρτα του λογαριασμού της πρώην Κύπρου έχω λογαριασμό στο Paypal. Αν κάποια στιγμή θελήσω withdraw (οπότε πρέπει να περάσω IBAN στο Paypal), πρέπει το IBAN να είναι αναγκαστικά αυτό του λογαριασμού της κάρτας που έχω συνδεμένη στο Paypal (δλδ στην περίπτωσή μου το ΙΒΑΝ του λογαριασμού της πρώην Κύπρου) ή μπορούμε να βάλουμε IBAN άλλου λογαριασμού (π.χ. να βάλω το IBAN του λογαριασμού της Πειραιώς "original") ; Ρε φίλε γιατί δε το δοκιμάζεις να λύσεις και τη δική μου αλλά και τη δική σου απορία???Μπορείς να το κάνεις και ρωτάς όταν βλέπεις ότι στην ουσία εκεί ειναι το πρόβλημά μου?Δοκίμασε να βαλεις το iban της πρώην κύπρου.Για να το κάνεις δε χρειάζεται να κάνεις withdraw απλά να πας να κάνεις ένα add bank στο profile!!!Δοκίμασε να δεις πιάνει το iban?
DIL Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν φταιει η τραπεζα.δεν εχεις δωσει τα πραγματικα σου στοιχεια στο paypal. Αν στειλεις ενα. Mail στο paypal θα σου δωσουν τον πραγματικο λογαριασμο . Μετα θα εχεις την ευσινιδισια να βγεις και να πεις ναι εκανα λαθος?? Sent from my iPad using Insomnia
GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ρε φίλε γιατί δε το δοκιμάζεις να λύσεις και τη δική μου αλλά και τη δική σου απορία???Μπορείς να το κάνεις και ρωτάς όταν βλέπεις ότι στην ουσία εκεί ειναι το πρόβλημά μου?Δοκίμασε να βαλεις το iban της πρώην κύπρου.Για να το κάνεις δε χρειάζεται να κάνεις withdraw απλά να πας να κάνεις ένα add bank στο profile!!!Δοκίμασε να δεις πιάνει το iban? Ρε mate νομίζω ότι τα 'χεις μπερδέψει λίγο μέσα στο μυαλό σου. Άσε που ο τρόπος γραφής σου μου βγάζει λίγο άγχος, αλήθεια. Η ερώτησή μου είναι συγκεκριμένη και δεν έχει πολλή σχέση με το "πρόβλημά" σου κι αυτά που ρωτάς από την αρχή του thread. Επίσης έχω συγκεκριμένο λόγο να μην θέλω να συνδέσω προς το παρόν κάποιο bank account μου στο Paypal, αλλά ρωτάω γιατί κάποια στιγμή θα μου χρειαστεί. Αλλά άντε και το περνάω τώρα, τι συμπέρασμα θα βγάλεις αν σου πω το αποτέλεσμα; Σου είπαν πιο πάνω 2 άτομα δύο διαφορετικές εμπειρίες. Του ενός το δέχτηκε, του άλλου όχι. Δε βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα. Επαναλαμβάνω η ερώτησή μου είναι σαφής και συγκεκριμένη. Κι η απάντηση είναι: ισχύει ή το ένα ή το άλλο. Αν γνωρίζει κάποιος ας πει.
Th4nos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν φταιει η τραπεζα.δεν εχεις δωσει τα πραγματικα σου στοιχεια στο paypal. Αν στειλεις ενα. Mail στο paypal θα σου δωσουν τον πραγματικο λογαριασμο . Μετα θα εχεις την ευσινιδισια να βγεις και να πεις ναι εκανα λαθος?? Sent from my iPad using Insomnia Τα στοιχεία είναι ακριβώς όπως είναι στον λογαριασμό και στην κάρτα.,....Τέσπα,σας ευχαριστώ όλους Ρε mate νομίζω ότι τα 'χεις μπερδέψει λίγο μέσα στο μυαλό σου. Άσε που ο τρόπος γραφής σου μου βγάζει λίγο άγχος, αλήθεια. Η ερώτησή μου είναι συγκεκριμένη και δεν έχει πολλή σχέση με το "πρόβλημά" σου κι αυτά που ρωτάς από την αρχή του thread. Επίσης έχω συγκεκριμένο λόγο να μην θέλω να συνδέσω προς το παρόν κάποιο bank account μου στο Paypal, αλλά ρωτάω γιατί κάποια στιγμή θα μου χρειαστεί. Αλλά άντε και το περνάω τώρα, τι συμπέρασμα θα βγάλεις αν σου πω το αποτέλεσμα; Σου είπαν πιο πάνω 2 άτομα δύο διαφορετικές εμπειρίες. Του ενός το δέχτηκε, του άλλου όχι. Δε βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα. Επαναλαμβάνω η ερώτησή μου είναι σαφής και συγκεκριμένη. Κι η απάντηση είναι: ισχύει ή το ένα ή το άλλο. Αν γνωρίζει κάποιος ας πει. Συ γγνώμη ήμουν λίγο απότομος...έχεις δίκιο
kosmasdel Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Και μένα μου συνέβη κάτι παρόμοιο. Ήθελα να συνδέσω στο paypal λογαριασμό Πειραιώς που αντικατέστησε λογαριασμό Κύπρου (άλλαξε το IBAN) για να κάνω ένα withdraw και δεν αναγνώριζε το ΙΒΑΝ. Μάλλον επειδή ήταν καινούριο ακόμα ίσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα