NikosKallithea Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης για να σας προλάβω, οταν πατε στην τράπεζα μην πειτε "βαζω το ιβαν στο παυπαλ κλπ" γιατί δεν θα βγάλετε ακρη, πείτε τους οτι κάποιος προσπαθεί να σας στείλει χρήματα στο συγκεκριμένο ιβαν και η συναλλαγή απορρίπτεται
Hasekura Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 σόρρυ που κάνω hijack το thread αλλά ρε παιδιά αντιμετωπίζω το ίδιο σχεδόν πρόβλημα. Εγώ είχα λογαριασμό της εθνικής στο paypal και πριν μερικές βδομάδες το σύστημα της paypal μου το αφαίρεσε γιατί λέει άλλαξε η SEPA (single euro payment κατι) και όταν έγινε update το ΙΒΑΝ του λογαριασμού μου ήταν λάθος. Οκ λέω. Πήρα την εθνική και μου παν ότι όχι το IBAN σας είναι σωστό. Μετά στο paypal τους έστειλα mail αλλά πάλι μου είπανε ότι δεν φταίνε. Μετά δοκίμασα με πειραιώς. Τα ίδια. Μετά με Άλφα. Πάλι τα ίδια. Δεν δέχεται κανένα IBAN και ενώ πουλάω κάθε τόσο πράματα στο ebay δεν μπορώ να τραβήξω τα λεφτά μου... Τι έγινε ξαφνικά;
arisdj77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 'Εχω το ίδιο πρόβλημα με το φίλο απο πάνω. Έχω paypal balance και δεν μπορώ να συνδέσω λογαριασμό να τα τραβήξω μου λέει συνεχώς οτι you cannot a bank account at this time. Παίζει τιποτα με capital controls?
Smerone Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγω εβαλα 2 αριθμους iban και τπτ.εφτιαξα λογαριασμο στο paypal μετα τα capital control.ξερει κανεις κατι;τι παιζει;
adion56 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μην το ψάχνετε άδικα παιδιά. Εχουν γράψει κανονικά τις φτηνιάρικες, πλέον, τράπεζές μας οι ξένοι τραπεζικοί κολοσσοί όπως η paypal. Εκτός του ότι παρουσιάζει σαν λάθος το iban των ελληνικών τραπεζών, δείτε τι γράφει πλέον η paypal όταν πας να της βάλεις χρήματα μέσω του iban της οποιασδήποτε τράπεζάς μας (όπου στην ουσία μας δηλώνει ότι δεν μας έχει ανάγκη κ μπορούμε να της αδειάσουμε την γωνιά): Add money instantly to your PayPal account.On December 18th, 2015 PayPal Instant Top Up service in Greece will no longer be provided by TrustPay. Should you decide you do not wish to use PayPal anymore you can close your account immediately without incurring any additional charges by following these steps: Log into your PayPal account at www.paypal.com Click Profile near the top of the page Select My Settings In the “Account Type” section, click “Close account” and follow the instructions Προσωπικά ψάχνω με άλλο τρόπο να κινηθώ: Να βρω το iban της ίδιας της paypal (που το είχα κ το έχασα- αρχίζει από DE) και να βάλω εκεί, αν επιτρέπεται, λεφτά από τον λογαριασμό της τράπεζάς μου κ όχι μέσω της πιστωτικής μου.
l3ft3r1s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Η paypal έχει πολλούς iban, και τους μοιράζει για να αποφύγει συνωνυμίες. Αν είχες δηλώσει δικό σου iban στην paypal προ capital control, μπορείς να πας Top up --> Add Money (takes a few days) (και όχι instantly) και να σου δώσει από εκεί τον iban που πρέπει να τα στείλεις. Μην στείλεις σε iban που έχεις κρατήσει από παλιότερα... Αν είχες κάνει αυτή τη διαδικασία πολύ πιθανόν να είναι ο ίδιος, αλλά αν δε σου δίνει iban από το μενού που σου λέω, μη στείλεις στα τυφλά χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα