bluesattack Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Συνδεσα το λαπτοπ ασυρματα και ειμαι στο σημειο noob , οπου δηλαδη ειναι ολα default. Δωστε μου τα φωτα σας, ενα λινκ, εναν οδηγο για την στοιχειωδη εστω ασφαλεια.Δεν λεω πειτε μου γιατι ειμαι σιγουρος οτι καπου θα υπαρχει και δεν εψαξα καλα, αλλα αν επιμενετε κιολας...
astrea966 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 τι ακριβως θες να μαθεις?οταν λες ολα default τι εννοεις?στο ρουτερ?στο λαπτοπ?μερικες πληροφοριες παραπανω δεν θα εβλαπταν
SPANK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του router σου στο wifi στην ασφάλεια, να επιλέξεις wpa2 και βάλε εναν πολύπλοκο κωδικό
bluesattack Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του router σου στο wifi στην ασφάλεια, να επιλέξεις wpa2 και βάλε εναν πολύπλοκο κωδικό Δηλαδη μονο αυτο ?
arc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 πολύπλοκος = μεγαλύτερο απο 9 χαρακτήρες και σίγουρα να περιεχει γράμμα και σύμβολο. Αν μπορείς κάνε το 12 κι ας εχει επαναλαμβανομενο μωτιβο (π.χ. MyR9u@MyR9u@ ) Επισης αν εχει επιλογή wps (που βαζεις pin) απενεργοποιήσε το τελειως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα