KinigosPsixon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα άλλαξα τον σκληρό δίσκο στο λαπτοπ και μου εμφανίζει αυτό οταν παω να ξεκινήσω το φορματ. Check cable connection..! PXE-E63: Error while initializing the NICPXE-M0F: Exiting Intel PXE ROM.NO BOOTABLE DEVICE--INSERT BOOT DISK AND PRESS ANY KEY Δεδομένα: ο σκληρός φαίνεται στα BIOS το usb φαίνεται στα BIOS το usb κάνει boot κανονικα σε αλλο πισι και ξεκινάει η διαδικασία του φορματ. Αυτα. (όλο κουλά μου συμβαίνουν σήμερα )
parlar Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μπες στα BIOS και δοκίμασε να αλλάξεις το boot priority.Βαλε πρώτο τον σκληρό δίσκο.
KinigosPsixon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 το εχω κάνει κι αυτο τπτ παλι.
Ziant Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Ποιο laptop έχεις ? Ποιο δίσκο αγόρασες / έβαλες ?
KinigosPsixon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 emachine e525 το λαπτοπ wd2500 B evs ο σκληρος
Ziant Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά τα laptop έχουν ένα θέμα εκκίνησης από usb, αλλά εσύ έχεις αλλάξει και δίσκο… Έχεις τον παλιό δίσκο να δεις αν ξεκινήσει η εγκατάσταση ? Κάνε ένα low-level format τον καινούργιο δίσκο σε ένα pc… Δες από τα κουμπιά “f”, ποιο “f” πχ f10, σου δίνει επιλογή από πού θα μπουτάρεις…
KinigosPsixon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ο παλιος μας αφησε χρονους αλλα ξεκινουσε η εγκατάσταση γιατι το στικακι ειχε ξαναχρησιμοποιηθεί . το f12 ειναι αλλα δεν κανει κάτι.
Ziant Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δες κάποιο άλλο “f”… Από bios κάνε ένα “load default”, και επέλεξε πάλι να ξεκινήσει από usb… EDIT... Κάνε save.. Κάνε ένα low-level format τον καινούργιο δίσκο σε ένα pc…
parlar Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να είναι ο καινούργιος δίσκος ελαττωματικός, οποτε θα πας για αντικατασταση.Στο λέω γιατί μου έχει τύχει κάτι τέτοιο.
KinigosPsixon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 αφου τον βλεπει ομως στα bios οποτε δεν νομιζω να εχει προβλημα αλλα και να είχε δεν θα έπρεπε να ξεκινάει η εγκατάσταση και όταν φτάνει στο σημείο που διαλέγεις που να εγκατασταθούν να μην έχει επιλογή?
SPANK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Στις συσκευές που κανουν boot ασε μονο τον δίσκο και το cdrom η το usb ανάλογα απο που θα κανεις boot , ολα τα αλλα οτι και να εχει κανε τα disable. Επίσης ψάξε για μια επιλογή που λεει που θα βλέπει τον δίσκο το bios σαν ide η ahci , ide να το βάλεις και ξανα δοκίμασε μετα
KinigosPsixon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Στις συσκευές που κανουν boot ασε μονο τον δίσκο και το cdrom η το usb ανάλογα απο που θα κανεις boot , ολα τα αλλα οτι και να εχει κανε τα disable. Επίσης ψάξε για μια επιλογή που λεει που θα βλέπει τον δίσκο το bios σαν ide η ahci , ide να το βάλεις και ξανα δοκίμασε μετα ¨οταν το βάζω σε IDE δεν βγάζει κανένα σφάλμα απλα κολάει σε μαύρη οθόνη με μία παύλα. δεν θα έπρεπε ακομα και χωρίς σκληρό να ξεκινάει η εγκατάσταση (γιατι το δοκίμασα και πάλι κολλάει στην ίδια οθόνη)
SPANK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά μηπως εχει θέμα το δισκάκι που προσπαθείς να κανεις εγκατάσταση ? δοκίμασε καποιο αλλο παντα με ενσωματωμένα sp3
KinigosPsixon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 απο usb προσπαθώ και αναφέρω πιο πάνω οτι έχει ξαναγίνει εγκατάσταση και το δοκιμάσα και σε άλλο υπολογιστεί(εκτιμώ πολύ την βοήθεια σου και στα δύο μου θέματα, ολα τα κουφά μαζεμένα με έτυχαν) μπορεί καποιος να μου επιβεβαιώσει οτι η εγκατάσταση απο usb ξεκινάει ακομα και να δεν υπάρχει δίσκος? μπορει παρόλο που τον βλέπει να είναι ελαττωματικός ?
KinigosPsixon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 λοιπόν έβαλα τον δίσκ σε σταθερό υπολογιστή και τον βλέπει κανονικά μέσα απο τα παράθυρα. τον έκανα φορματ κλπ τον ξαναέβαλα στο λαπτοπ αλλα μια απο τα ίδια στα βιος τον βλέπει όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου λέει no bootable devie---insert boot disk and press enter. εχω δοκιμάσει με d k usb tpt και με τα δυο το cd δεν το βλεπει για κάποιο λόγo στο bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα