Προς το περιεχόμενο

(Ultrabook) acer s3 i3-3217u 499€


Chrisl7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την σύγκριση πρέπει να την κάνεις με 13αρια ultrabook γιατι στα ultrabook size matters κατα την γνώμη μου.

Απο 13αρια λοιπόν ο ανταγωνισμός εντός συνόρων παίζει ΕΔΩ .

Ακόμη και αν πάμε σε 14άρια παίζει ΕΔΩ

Αν πάλι δεν ενδιαφέρει σε κάποιον το μέγεθος σαφώς η επιλογή του HP είναι ανώτερη σ αυτό δε χωράει συζήτηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ούτε καν σκέφτηκα να κοιτάξω μέγεθος... μόνο τιμή. Έχεις δίκιο πάντως για κάποιον που ψάχνει για ultrabook σίγουρα ο παράγοντας μέγεθος παίζει ρόλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(edit: δεν είχα δει τα σχόλια των παιδιών απο πάνω, το αφήνω anyway)

 

το S3 είναι "κανονικό" ultrabook  13", 1.36kg

to Envy "σπρώχνει" τον ορισμό.. ένα ελαφρύ 15"άρι είναι (2.15kg)

 

ενδιαφέρουσα τιμή και το Envy πάντως, για κάποιον που δεν τον πολυνοιάζει η ultra φορητότητα

 

πάντως, ultrabook και ξερό ψωμί

έχω το Asus Zenbook απο περσινή προσφορά, και δεν ξαναγυρίζω σε κανονικά φορητά,

ούτε να με πληρώνανε.. καναπές, πολυθρόνα, μπαλκόνι.. τουαλέτα (!) χωρίς να το πολυσκεφτείς.

Μπαταρία;  5+ ώρες
έχει κι ενα Macbook Air η σύζυγος, και από τότε δεν έχει στεριώσει tablet στο σπίτι

(κι εχουν περάσει 5", 7", και 2 10"αρια)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή ενδιαφερομαι για τη συγκεκριμενη προσφορα, το οτι ειναι acer ειναι μηπως αποτρεπτικος παραγοντας για αγορα ή μηπως το συγκεκριμενο δεν εχει τα προβληματα των παλιων acer?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πριν κάνα χρόνο είχα πάρει στο Aspire S3, με τον i5 βέβαια, από skroutzoμάγαζο. Ο λόγος που είχα καταλήξει σε αυτό και όχι σε κάποιο άλλο μοντέλο ήταν βασικά ότι ήθελα ένα ultrabook γιατί είχα ζήσει με βαρύ φορητό και έκτοτε είπα ότι ελαφρύτερο και μικρότερο μπορώ με τα λεφτά που διαθέτω. 

 

Τώρα σχετικά με τον φορητό, η αλήθεια είναι πως δεν τον χρησιμοποιώ συνεχώς γιατί την μέρα μου την περνάω κυρίως στον σταθερό, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος και δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. 

 

Στα θετικά του θα έλεγα:

 

+ μέγεθος: πανεύκολο στη μεταφορά 

 

+ πληκτρολόγιο: αν και γενικά είχα δει κάποια αρνητικά σχόλια, εμένα μου άρεσε και με βόλεψε και συγκριτικά με τον τότε ανταγωνισμό το θεώρησα πολύ καλύτερο. Στα υπόλοιπα που είχα δει το καπάκι είχε τρύπα σε όλο τον χώρο που καταλάμβανε το πληκτρολόγιο και το κενό ανάμεσα στα πλήκτρα το καλύπτανε με λάστιχο, με αποτέλεσμα όταν πληκτρολογούσες να ένιωθες να μπαίνει μέσα ολόκληρος ο φορητός. Εδώ το καπάκι είναι ολόκληρο και οι τρύπες για τα πλήκτρα είναι πάνω σε αυτό.

 

+ touchpad: η αλήθεια είναι πως δεν έχω εμπειρία από άλλο multitouchpad σε windows μηχάνημα, αλλά αυτό του acer μου φαίνεται πολύ καλό με καλές αποκρίσεις και σε συνδυασμό με win8 και τα multi gestures που υποστηρίζονται μπορώ με σιγουριά να πω πως όταν χρησιμοποιώ τον φορητό προτιμάω το touchpad από το mouse.

 

Στα αρνητικά:

 

- μπαταρία: Προσωπικά, σε γενικές γραμμές με καλύπτει η μπαταρία (θα ήθελα παραπάνω, βέβαια), αλλά κάποιους μπορεί να τους φανεί λίγη. Με τη medium δική μου χρήση 2-3 ώρες, μου έχει τύχει και 2 ώρες μόνο, αλλά αν παίξεις με διάφορες παραμέτρους θυμάμαι σε reviews sites το είχανε βγάλει με ανοιχτό wifi και surfing στο 4ωρο.

 

- οθόνη: Εδώ τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ πολύ καλύτερα. Η φωτεινότητα της δεν είναι ιδιαίτερα καλή, το κάλυμμα στην οθόνη είναι glossy οπότε σε εξωτερικούς χώρους τα πράγματα είναι δύσκολα, ενώ τέλος οι γωνίες θέασης της απογοητευτικές. Από εκεί και πέρα τα χρώματα της προσωπικά μου άρεσαν. 

 

- θόρυβος: Αρκετές φορές το έχω πιάσει σε διάφορα tasks να γκαζώνει το ανεμιστηράκι και να βγάζει θόρυβο. Δεν είναι σε τρομερά επίπεδα, αλλά υπάρχει.

 

- ηχεία: Άλλος ένας τομέας που θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα. Η ποιότητα ήχου δεν εντυπωσιάζει, είναι σε ανεκτά επίπεδα, αλλά η ένταση έχει θέμα, αν είσαι ας πούμε σαλόνι και παίζει η τηλεόραση τα ακουστικά είναι μονόδρομος. Έξω ούτε για αστείο...

 

Συνολικά, δε μπορώ να κάνω συγκρίσεις με άλλα μηχανήματα γιατί δεν ήμουν σε θέση να τα δοκιμάσω στις ίδιες συνθήκες, τα όσα είπα είναι σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια και τι θα ήθελα να είναι καλύτερο.

 

Προσωπικά, όπως είπα και στην αρχή είμαι ευχαριστημένος με τον φορητό γιατί τον είχα αγοράσει με βασικό κριτήριο το μέγεθος και με κάλυπτε περισσότερο από τον τότε ανταγωνισμό.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...