dimis1333 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 θα ηθελα να ρωτησω αν η πωλησεις στο ebay τελικα ειναι παρανομες η οχι στην ελλαδα γιατι πολλα εχω ακουσει αλλα τιποτα σιγουρο...! Αν ειναι παρανομες στη ελλαδα σε σχεση με τα χρηματα που λαμβανεις και σχετικα με το αν χρειαζεται να εχεις καποιο ειδος φορολογικης ενημερωσεις στο κρατος ως διαδυκτιακο καταστημα..! Γενικα καθε πληροφορια σχετικη με το θεμα !!
Zapee995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Εξαρταται τι θες να πουλησεις...Αν μιλαμε για PC ή κινητα πχ δε παιζει θεμα..Για μεγαλα ποσα και για πραγματα τα οποια φορολογουνται τοτε ναι, πρεπει να ασχοληθεις παραπανω.
dimis1333 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ξερετε που ακιβως θα μπορουσαν να με ενημερωσουν αξιοπιστα για αυτο το θεμα? γιατι ρωτησα εναν οικονομολογο αλλα δν γνωριζε ακριβως τι ισχυει..! καποιος που να μπορει να μας πει πια τι επιτρεπεται ?
Kromax Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 εχω πουλησει διαφορα σε ebay δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα ολα μετριας προς χαμηλης αξιας.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Θέλω να ξεκινήσω να πουλάω στο ebay, αλλά πρέπει να φτιάξω ένα λογαριασμό "seller" . Δεν έχω ιδέα για το πως λειτουργεί το ebay, μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
loukarinis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 εχω πουλησει διαφορα σε ebay δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα ολα μετριας προς χαμηλης αξιας. το θέμα είναι να μη στο πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα