Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω αν η πωλησεις στο ebay τελικα ειναι παρανομες η οχι στην ελλαδα γιατι πολλα εχω ακουσει αλλα τιποτα σιγουρο...! Αν ειναι παρανομες στη ελλαδα σε σχεση με τα χρηματα που λαμβανεις και σχετικα με το  αν χρειαζεται να εχεις καποιο ειδος φορολογικης ενημερωσεις στο κρατος ως διαδυκτιακο καταστημα..! Γενικα καθε πληροφορια σχετικη με το θεμα !!

Δημοσ.

Εξαρταται τι θες να πουλησεις...Αν μιλαμε για PC ή κινητα πχ δε παιζει θεμα..Για μεγαλα ποσα και για πραγματα τα οποια φορολογουνται τοτε ναι, πρεπει να ασχοληθεις παραπανω.

Δημοσ.

ξερετε που ακιβως θα μπορουσαν να με ενημερωσουν αξιοπιστα για αυτο το θεμα? γιατι ρωτησα εναν οικονομολογο αλλα δν γνωριζε ακριβως τι ισχυει..! καποιος που να μπορει να μας πει πια τι επιτρεπεται ?

Δημοσ.

εχω πουλησει διαφορα σε ebay δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα ολα μετριας προς χαμηλης αξιας.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θέλω να ξεκινήσω να πουλάω στο ebay, αλλά πρέπει να φτιάξω ένα λογαριασμό "seller" . Δεν έχω ιδέα για το πως λειτουργεί το ebay, μπορεί να βοηθήσει κάποιος; 

Δημοσ.

εχω πουλησει διαφορα σε ebay δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα ολα μετριας προς χαμηλης αξιας.

το θέμα είναι να μη στο πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...