stefa_1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα, Πιστευω πως αντιμετωπιζω προβλημα με διαταραχη ελλειματικης προσοχης και θα ηθελα να επισκεφθω εναν ψυχιατρο για να μου γραψει καποια συνταγη. Επειδη δεν εχω λεφτα και ειμαι ανασφαλιστος, σκεφτηκα να επισκεφτω το Κ.Ψ.Υ της περιοχης μου. Μπορει καποιος να με κατατοπισει σχετικα με το τι πρεπει να ζητησω οταν θα παω εκει (θα πρεπει δηλαδη να κλεισω καποιο ραντεβου ή απλα παω και ζηταω να δω ψυχιατρο), ποσο κοστιζει η επισκεψη (για ανασφαλιστο αλλα και ασφαλισμενο) κτλ ? Ευχαριστω...
Wheysted Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 δυστηχως φιλε μου τα Ritalin/Adderall/Concerta δεν υπαρχουν στο ελλαδισταν οποτε τσαμπα ο χρονος σου, ,μπορεις βεβαια να παραγγειλεις απο εξωτερικο αλλα ειναι πανακριβα, οποτε κοιτας σε εναλλακτικες λυσεις τυπου πολλους καφεδες, βιταμινες και γυμναστικη.
stefa_1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνα με τον Γαληνο, το concerta υπαρχει, νομιζω και το Ritalin.
parasaser Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 μια πτώση με αλεξίπτωτο και όλα λύνονται. ούτε καφέδες, ούτε χάπια. 1
IsolatedParania Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 μια πτώση με αλεξίπτωτο και όλα λύνονται. ούτε καφέδες, ούτε χάπια. Πέρα από την πλάκα. Σωστός ο τύπος. 1
stefa_1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το 4G στο allou fun μετραει ?? Παντως για να μην βγαινουμε εκτος θεματος, γνωριζει καποιος το κοστος της επισκεψης για ανασφαλιστο ? Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2014 από stefa_1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα