Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη μου ειχε μπλοκαριστει το προηγούμενο hotmail που ειχα και δεν μπορουσα να κανω ανακτηση κωδικου, εφτιαξα ενα gmail, to gmail μου δινει την δυνατοτητα ανακτησης και συνδεσης με παλιο mail, εδωσα λοιπον το username του παλιου hotmail μπας και γινει ανακτηση και δω τα μυνηματα, κατι κουφα ομως spam και κατι άλλα με εκαναν να ψάξω   την ασφάλεια του νεου gmail.

Στο μενου της ασφάλειας μου δειχνει αυτο που φαίνεται στη συννημενη φωτο, μου βγάζει Ελλαδα Αθήνα και Γαλατσι Αθηνα, και μου δινει και ip απο το Γαλατσι, τι δουλεια εχει το Γαλατσι στο mail μου, η ειναι ο παροχος της google εκει και δεν το ξερω εγω 

post-106565-0-13954200-1392627191_thumb.png

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.

επειδη μου ειχε μπλοκαριστει το προηγούμενο hotmail που ειχα και δεν μπορουσα να κανω ανακτηση κωδικου, εφτιαξα ενα gmail, to gmail μου δινει την δυνατοτητα ανακτησης και συνδεσης με παλιο mail, εδωσα λοιπον το username του παλιου hotmail μπας και γινει ανακτηση και δω τα μυνηματα, 

Το email ανακτησης στο gmail ειναι για να ανακτησεις το λογαριασμο σου σε περιπτωση προβληματος. Δεν ειναι για να ανακτησεις δεδομενα απο τριτους λογαριασμους που δεν εχεις προσβαση

κατι κουφα ομως spam και κατι άλλα με εκαναν να cajv την ασφάλεια του νεου gmail.

δεν καταλαβα τιποτα. εξηγησε το καλυτερα

Στο μενου της ασφάλειας μου δειχνει αυτο που φαίνεται στη συννημενη φωτο, 

Δεν φαινεται καμια εικονα. Ξεχασες να την ανεβασεις

μου βγάζει Ελλαδα Αθήνα και Γαλατσι Αθηνα, και μου δινει και ip απο το Γαλατσι, τι δουλεια εχει το Γαλατσι στο mail μου, η ειναι ο παροχος της google εκει και δεν το ξερω εγω 

ειναι το geolocation για την ip του isp σου. Εκεί ειναι ενας απο τους server της εταιρείας που σου δίνει internet

Δημοσ.

Κάνε πάλι edit την εικόνα και σβήσε το κινητό σου, εκτός αν δεν σε νοιάζει. 

Πήρες απαντηση για το Γαλάτσι ή θες διευκρινήσεις; Το geolocation δεν εχει μεγάλη ακρίβεια. Π.χ. οτιδήποτε εντός Αθήνας είναι σχεδόν σωστό ακόμα κι αν εισαι σε διάφορες περιοχες.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάνε πάλι edit την εικόνα και σβήσε το κινητό σου, εκτός αν δεν σε νοιάζει. 

Πήρες απαντηση για το Γαλάτσι ή θες διευκρινήσεις; Το geolocation δεν εχει μεγάλη ακρίβεια. Π.χ. οτιδήποτε εντός Αθήνας είναι σχεδόν σωστό ακόμα κι αν εισαι σε διάφορες περιοχες.

Ειμαι απο θηβα, δεν ειμαι απο αθηνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...