Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά

θέλω να ρωτήσω κάτι ιδιότροπο μπας και έχει κάποιος εμπειρία επί του θέματος

Θέλω να στείλω χρήματα σε λογαριασμό εκτός ΕΕ(αυστραλια συγκεκριμένα) χωρίς όμως να μάθει ο παραλήπτης ότι είναι από μένα

Προστατεύομαι από το τραπεζικό απόρρητο άμα στείλω με έμβασμα?Δηλαδή αν ο άλλος ρωτήσει την τράπεζα θα του πει ή δεν θα του πει?

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσει, φαίνεται ποιος είναι ο εντολέας ενός εμβάσματος. Το τραπεζικό απόρρητο αφορά τους τρίτους και όχι τα 2 μέρη μιας συναλλαγής.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσει, φαίνεται ποιος είναι ο εντολέας ενός εμβάσματος. Το τραπεζικό απόρρητο αφορά τους τρίτους και όχι τα 2 μέρη μιας συναλλαγής.

Σίγουρο αυτό?Θυμάμαι άλλο περιστατικό όπου για να κάνω online αγορά με έμβασμα , ο παραλήπτης ήθελε να γράψω το όνομα μου σε ένα από τα πεδία στο χαρτί που σου δίνουν που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να δει ποιος το στειλε.

Αν όχι αυτό, τότε υπάρχει άλλος τρόπος να στείλω τα χρήματα ανώνυμα?

Δημοσ.

Εξαρτάται την τράπεζα, αλλά ακόμα κι αν αφήσεις την αιτιολογία κενή (αυτό το πεδίο εννοείς μάλλον και συνηθίζεται να γράφεις το όνομα εκεί για ευκολία του παραλήπτη), αρκεί ένα τηλ στην τράπεζα και θα του πουν από που ήρθε το έμβασμα.

Ανώνυμο τρόπο για τραπεζικό έμβασμα δεν ξέρω.

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλό. Μια τράπεζα πρέπει να μπορεί να αποδείξει σε έναν μελλοντικό έλεγχο, ποιός έστειλε τι πού. Γι αυτό ως επι το πλείστον μπορείς να κάνεις έμβασμα ΜΟΝΟ αν έχεις λογαριασμό σε μια τράπεζα.

Δημοσ.

Απλά ρωτώ γιατί  σε ένα παλιότερο thread εδώ πάλι είχαν στείλει σε ένα παιδί χρήματα και δεν ήξερε ποιος ήταν.

http://www.insomnia.gr/topic/197919-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85/

Τί παίζει τελικά?

Δημοσ.

τα λεφτα δεν θα μαθει ο παραληπτης απο ποιον μπηκαν ΜΟΝΟ εαν τα εχεις στο χερι και πας να τα βαλεις στην τραπεζα στον λογαριασμο του .Εαν γινει μεταφορα με λογαριασμους κτλ φαινονται τα παντα.

Δημοσ.

Μα όλες οι τράπεζες πια ζητάνε να έχεις λογαριασμό.Θα δοκιμάσω και την alpha bank γιατί είχα στείλει από αυτήν πέρσι τέτοια εποχή πάλι και κατά 95% δεν πρέπει να ζήτησε λογαριασμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...