Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη ειμαι ασχετος με οτι εχει να κανει με τραπεζες θελω να ρωτησω.

εβγαλα μια καρτα για να βγαζω χρηματα απο το ΑΤΜ απο την Πειραιως και μου λεει η υπαλληλος οτι αυτη ειναι και χρεωστικη. ετσι ειναι δηλαδη με αυτη μπορω να κανω και αγορες στο ιντερνετ?.

Δημοσ.

Υπάρχουν 3 ειδών κάρτες, α) η χρεωστική η οποία είναι συνδεδεμένη με τον καταθετικό σου λογαριασμο και όποτε τη χρησιμοποιείς σε κατάστημα το ποσό αφαιρείται αμέσως από το λογαριασμό σου, β) η πιστωτική, η οποία σε πιστώνει με το ποσό της αγοράς και μπορείς να το εξοφλήσεις είτε στο σύνολό του είτε σε δόσεις αλλά με αυξημένο επιτόκιο και γ) η προπληρωμένη, στην οποία βάζεις το ποσό που θέλεις για να αγοράσεις από το ίντερνετ κάτι συγκεκριμένο.

Δημοσ.

δεν ειναι πιστωτικη ουτε προπληρωμενη. αρα αυτη η καρτα που εβγαλα για να βγαζω χρηματα απο το ΑΤΜ ειναι χρεωστικη, ετσι?.

Δημοσ.

α ναι? την πηγα στο σπιτι κατευθειαν και δεν την ειδα καν!.

τωρα ειμαι στην δουλεια οταν γυρισω θα τη δω

κατω δεξια γραφει VISA!,δεν πιστευω να εβγαλα πιστωτικη!?

Δημοσ.

Όλες οι κάρτες εκδίδονται από τους διεθνείς οργανισμούς (Visa/MasterCard κλπ) με τους οποίους συνεργάζεται κάθε τράπεζα.

Δημοσ.

Άμα είναι η Visa debit της Πειραιώς, ναι μπορείς να κάνεις αγορές μέσω ίντερνετ με απευθείας χρέωση του τραπεζικού σου λογαριασμού με τον οποίο είναι συνδεδεμένη. 

Δημοσ.

Την δηλώνεις σαν visa/visa debit στο site που θέλεις και κάνεις κανονικά αγορές μέχρι το ποσό που έχει ο λογαριασμός σου, λογικά περνάει παντού. Δήλωσε τη και στο paypal και είσαι καλυμμένος για internetικές αγορές!

Δημοσ.

Απο οσο ξερω, ολες οι καρτες αναληψεως ειναι και χρεωστικες. Μπορεις να τη συνδεσεις με paypal και να κανεις αγορες απο το ιντερνετ!!

Δημοσ.

αυτη που μου την εβγαλε ειπε οτι ειναι χρεωστικη. αλλα στην καρτα δεν γραφει πουθενα debit μονο Visa κατω δεξια. 

Την εβγαλες για να κανεις καταθέσεις και αναλήψεις στον λογαριασμό σου, αρα ειναι χρεωστική και μπορεις να αγοραζεις απο το ιντερνετ με άμεση χρέωση του τραπεζικου λογαριασμου

Οι πιστωτικές απαιτουν πλεον αλλη διαδικασία και προπάντων έγκριση, δεν δίνονται ετσι απλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...