Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος να γινει δικτυο μεταξυ 3 υπολογιστων εκ των οποιων οι δυο εχουν windows 7 και ο τριτος ειναι macbook pro(με mac os). Ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα.

Αν γινεται θα ηθελα και οδηγιες γιατι ειμαι πολυ αρχαριος στον χωρο των δικτυων.

Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Βασικά αν παίρνουν όλα τα μηχανήματα αυτόματες IP από το ADSL router τότε έχεις έτοιμο το δίκτυο.

Για να μεταφέρεις αρχεία μπορείς να στίσεις samba σε κάποιο από τα windows pc ή στον mac.

Δημοσ.

πως μπορω να ελεγξω αν παιρνουν αυτοματη ip απο το royter? και επιπλεον θα μπορω να δουλευω απο το μακ καποιο προγραμμα των windows αν βαλω στο mac parallels με windows?

και λιγη βοηθεια για το samba.. τι εννοεις? 

σορρυ αλλα ειμαι ασχετος...

Δημοσ.

Αν έχεις internet σε όλα τα μηχανήματα τότε παίρνουν αυτόματα.

Λογικά ναι με το parallels δεν θα έχεις πρόβλημα αν και δεν το έχω δοκιμάσει.

Με την εγκατάσταση samba θα μπορείς να ανταλλάσσεις αρχεία μεταξύ όλων των υπολογιστών.

Δες Link.png Site: εδώ

Δημοσ.

μεσω του samba θα εχω και την δυνατοτητα τα τυπωνω κιολας? δηλαδη να βλεπω το τοπικο εκτυπωτη των αλλων υπολογιστων?

Δημοσ.

επειδη χρειαζομαι και τα δυο...κοινως θελω να χρησιμοποιουν και οι 3 ενα προγραμμα για να διαμοιραζονται αυτοματα τα αρχεια (δεν γινεται με cloud το δοκιμασα) και επιπλεον ολοι να μπορουν να τυπωνουν στο κεντρικο πολυμηχανημα.....
απο αυτα που λες παραπανω νομιζω οτι χρειαζομαι και samba και κοινοχρηστο τον εκτυπωτη. Σωστα?

Δημοσ.

νομιζω οτι χρειαζομαι και samba και κοινοχρηστο τον εκτυπωτη. Σωστα?

Σωστά.

Οδηγίες για το πως θα το κάνεις υπάρχουν χιλιάδες ακόμα και videos στο youtube.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...