geotrian Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα, Αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος να γινει δικτυο μεταξυ 3 υπολογιστων εκ των οποιων οι δυο εχουν windows 7 και ο τριτος ειναι macbook pro(με mac os). Ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα. Αν γινεται θα ηθελα και οδηγιες γιατι ειμαι πολυ αρχαριος στον χωρο των δικτυων. Σας ευχαριστω πολυ.
coffeex Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά αν παίρνουν όλα τα μηχανήματα αυτόματες IP από το ADSL router τότε έχεις έτοιμο το δίκτυο. Για να μεταφέρεις αρχεία μπορείς να στίσεις samba σε κάποιο από τα windows pc ή στον mac.
geotrian Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 πως μπορω να ελεγξω αν παιρνουν αυτοματη ip απο το royter? και επιπλεον θα μπορω να δουλευω απο το μακ καποιο προγραμμα των windows αν βαλω στο mac parallels με windows?και λιγη βοηθεια για το samba.. τι εννοεις? σορρυ αλλα ειμαι ασχετος...
coffeex Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Αν έχεις internet σε όλα τα μηχανήματα τότε παίρνουν αυτόματα. Λογικά ναι με το parallels δεν θα έχεις πρόβλημα αν και δεν το έχω δοκιμάσει. Με την εγκατάσταση samba θα μπορείς να ανταλλάσσεις αρχεία μεταξύ όλων των υπολογιστών. Δες Site: εδώ
geotrian Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 μεσω του samba θα εχω και την δυνατοτητα τα τυπωνω κιολας? δηλαδη να βλεπω το τοπικο εκτυπωτη των αλλων υπολογιστων?
coffeex Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δεν χρειάζεσαι samba για αυτό απλός κάνεις τον εκτυπωτή κοινόχρηστο.
geotrian Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 επειδη χρειαζομαι και τα δυο...κοινως θελω να χρησιμοποιουν και οι 3 ενα προγραμμα για να διαμοιραζονται αυτοματα τα αρχεια (δεν γινεται με cloud το δοκιμασα) και επιπλεον ολοι να μπορουν να τυπωνουν στο κεντρικο πολυμηχανημα.....απο αυτα που λες παραπανω νομιζω οτι χρειαζομαι και samba και κοινοχρηστο τον εκτυπωτη. Σωστα?
coffeex Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 νομιζω οτι χρειαζομαι και samba και κοινοχρηστο τον εκτυπωτη. Σωστα? Σωστά. Οδηγίες για το πως θα το κάνεις υπάρχουν χιλιάδες ακόμα και videos στο youtube.
geotrian Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 οκ... ευχαριστω πολυ αν χρειαστω κατι ακομα θα επανελθω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα