xristos47 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας . Χρησιμοποιω ενα pc στη δουλεια εδω και αρκετο καιρο.Τον τελευταιο μηνα αρχισε να καθυστερει παρα πολυ στο ανοιγμα ,συγκεκριμενα οταν ψαχνει να δειν τον σκληρο πριν ανοιξουν τα windows.Προς το παρον μπορει να αργει αλλα ανοιγει κανονικα και κανω τη δουλεια μου. Θ α ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το τι μπορω να κανω για να το διορθωσω πριν γινει κατι χειροτερο. Σας ευχαριστω!
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Κατέβασε αρχικά το hdsentinel και δες στην πρώτη καρτέλα σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος 1
Avatar21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας . Χρησιμοποιω ενα pc στη δουλεια εδω και αρκετο καιρο.Τον τελευταιο μηνα αρχισε να καθυστερει παρα πολυ στο ανοιγμα ,συγκεκριμενα οταν ψαχνει να δειν τον σκληρο πριν ανοιξουν τα windows.Προς το παρον μπορει να αργει αλλα ανοιγει κανονικα και κανω τη δουλεια μου. Θ α ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το τι μπορω να κανω για να το διορθωσω πριν γινει κατι χειροτερο. Σας ευχαριστω! Ότι είπε ο SPANK και μετά msconfig και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πας προγράμματα εκκίνησης και θα ξετικάρεις ότι δεν χρειάζεται.
xristos47 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα δοκιμασα με το hdsentinel και μου λεει οτι ολα ειναι οκ. Οσο για το msconfig νομιζω δεν χρειαζεται γιατι το προβλημα μου ειναι στη αρχη οταν κανει αναγνωριση των δισκων και οχι αφου ανοιξει το pc.
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Στην πρώτη καρτέλα η performance και health του δίσκου βγάζει ? αυτο μας ενδιαφέρει. Πες λιγο και απο τι αποτελείται ο υπολογιστής Επίσης κανε ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes και superantispyware
xristos47 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Στην πρωτη καρτελα ολα γραφουν κατασταση αριστη.. Το pc εχει επεξεργαστη intel® core i3 2100 cpu 3 giga ram nvidia geforce gt 520 και εχω κουμπωσει πανω 2 οθονες ,2 εκτυπωτες kai barcode scanner
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 χμμμ για ρίξε και ενα scan με αυτα που σου ειπα παραπάνω μηπως στρώσουν λιγο τα windows
christap Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης για να λες ότι ψάχνει τον σκληρό υπάρχει η πιθανότητα να έχει αλλάξει η διάταξη από τα bios από που θα bootάρει πρώτα.. Βεβαιωσου ότι είναι ο σκληρός δίσκος πρώτος και όχι πχ το USB. Επίσης για να λες ότι ψάχνει τον σκληρό υπάρχει η πιθανότητα να έχει αλλάξει η διάταξη από τα bios από που θα bootάρει πρώτα.. Βεβαιωσου ότι είναι ο σκληρός δίσκος πρώτος και όχι πχ το USB.
WalkerSW Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Αν έχεις DVD αποσυνδεσε το και ξαναδοκίμασε.
xristos47 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Τελικα το προβλημα λυθηκε με μια σαρωση με το malware bytes. Ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα