KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Θελουμε εναν υπολογιστη εως max την τιμη που ανεφερα οποτε να παρακαλεσω μην παει παραπανω...αναλυτικοτερα. Ποσό που διαθέτουμε : 320Χρήση υπολογιστή : χρηση γραφειουΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. μια εως το πολυ 22 ιντσων (ξεχωριστα απο τα 320 ευρω, εκεινα ειναι μονο για την μοναδα)Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΛαμιαΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? οτι συμφαιρει περισσοτερο (βολευει το eshop λογω οτι υπαρχει στην λαμια)Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? αν ολα τα κομματια αγοραστουν απο ενα καταστημα ναι να ερθει συναρμολογημενοςΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: οχι
fatals Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 333€ μαζί με ssd. Αν θεωρείς πως δεν χρειάζεσαι απλά βγάλ' τον και πέφτει η τιμή κατά 80 ευρώ. Xωρίς ssd. Με amd. 1
TheSlayer2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Η πρωτη συνθεση του fatals ειναι αρκετα καλη...και εγω κατι παρομοιο θα προτεινα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Αρχοντας fatals σας ευχαριστω παρα πολυ και τους 2 για την γνωμη και τις συνθεσεις. Και μια οθονουλα καταλληλη αν γινεται να μου προτεινετε
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ε μια οικονομικη καταλληλη για τις συνθεσεις που μου προτεινες. Το πολυ 22αρα.
TheSlayer2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ε μια οικονομικη καταλληλη για τις συνθεσεις που μου προτεινες. Το πολυ 22αρα. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157397 Πιστευω να σε καλυπτει...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ουυυ μια χαρα θα ειναι πιστευω και παλι σας ευχαριστω
fatals Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169831 Χτύπα αυτήν που είναι και ips..
TheSlayer2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ουυυ μια χαρα θα ειναι πιστευω και παλι σας ευχαριστω Τιποτα
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Παιδια κατι αλλο, επειδη η κοπελα που θα εχει το pc χρησιμοποιει photoshop για μια εταιρεια, η εταιρεια της ειπε οτι η συγκεκριμενη καρτα που εχει ο επεξεργαστης ειναι πιο πολυ για gaming και οχι για το photoshop. Ισχυει? Να βαλουμε και μια external γραγικων η οχι? (μαμακια μου που δεν το ανεφερα στην αρχη)
TheSlayer2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Συμφωνω με τον MaxPayne,περισσοτερο ο ssd βοηθαει....Αλλα αν σε παιρνει το Budget σου να βαλεις και gpu,πες μας λεφτα να σου προτεινουμε.(+αν προτιμας καποια εταιρεια κτλ.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα