ZAFIRIOSNT Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω όλο το θέμα, αλλά προσωπικά θα το πήγαινα κάπως έτσι: 1. αν το χρειαζόμουν επειγόντως θα κολούσα κανένα 50άρικο να πάρω κάτι άλλο και να ξεμπερδεύω μπάμ μπάμ, γιατί κακά τα ψέματα είναι να μην σου τύχει η όλη φάση με αποστολές service μαμουνιές και πάει λέγοντας. 2. αν άνοιγα θέμα θα ανέφερα απο ποιό κατάστημα και για τί προιόν γίνετε η όλη συζήτηση καθαρά για να δυσφημίσω κατάστημα-προιόν 3. κέντρο προστασίας καταναλωτών 4. αν έχω όρεξη πάω μια βόλτα απο εκεί με δικηγόρο.
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω όλο το θέμα, αλλά προσωπικά θα το πήγαινα κάπως έτσι: 1. αν το χρειαζόμουν επειγόντως θα κολούσα κανένα 50άρικο να πάρω κάτι άλλο και να ξεμπερδεύω μπάμ μπάμ, γιατί κακά τα ψέματα είναι να μην σου τύχει η όλη φάση με αποστολές service μαμουνιές και πάει λέγοντας. 2. αν άνοιγα θέμα θα ανέφερα απο ποιό κατάστημα και για τί προιόν γίνετε η όλη συζήτηση καθαρά για να δυσφημίσω κατάστημα-προιόν 3. κέντρο προστασίας καταναλωτών 4. αν έχω όρεξη πάω μια βόλτα απο εκεί με δικηγόρο. Ναι αλλά το θέμα είναι αν έχει γίνει κάτι παράνομο και εγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Άλλο η ατυχία να πέσεις σε ελαττωματικό προϊόν και άλλο η παρανομία. Αν είναι παράνομοι να τους δυσφημήσει και να πάει και με δικηγόρο, αν όχι μπορεί να μπλέξεις από το πουθενά.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Spoiler alert: Now this time, respect is just required to hit this bitch. Παιδιά αρπάξτε τα. Σκάστε τα. Γιατί ξέχασα να αναφέρω πως αυτή η λαϊκή προσπάθεια πήγε τεχνικά καλά. [Το Mail ήταν ενδιάμεσα μπορντέλο από επαναλήψεις, bot και υπογραφές.. άρα κόβω απαραίτητα. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΣΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ - ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΣΑΣ] Σας αναφέρω με χαρά, πως μετά από προσπάθειες με γραμμές καταναλωτών και προστασίες πελάτη ή όπως αλλιώς λέγεται (με 2 επικοινωνούσα, το ένα έδειχνε πιο κατάλληλο για αυτή τη περίπτωση και ταυτόχρονα αποφασιστικό - δεν έχω παράπονο πέρα από το ότι πίστευαν πως δεν έχω ελπίδα), φάνηκε χρήσιμη η παράλληλη κουβέντα με την ίδια τη Hercules στο τζέρμανυ, όπου μετά από 44 emails πήγαινε-έλα, συνειδητοποίησαν αυτό που έχετε συνειδητοποιήσει οι περισσότεροι, και έπαιξε το εξής.Αρχικά, μετά από προσπάθειες να καταλάβουν τι ιστορία παίζει, νομίζοντας πως ο δεύτερος εξοπλισμός που παρέλαβα ήταν ελαττωματικός.. φτάσαμε στο μόνο χάσιμο που προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί δε μπορούμε να το δούμε μαζί~, εκεί τους ξεκόλλησα λίγο με το παρακάτω (πολλά και τα email.. κατά τ' άλλα δεν έγραφα όπως γράφω στους περισσότερους εδώ μέσα - μόνον το παρακάτω, οκ) Now you lost me. You, rushing through a problem solving orgasm is likemocking the whole reason I contacted you.Why do I have to do all these? Do you even remember the issue that I hadwhen I firstly contacted you?I dont need another boxed Hercules Air+ for the probable Software issues Ihave with this one. I dont even need a CCleaner to do this stuff for me for Imbetter off leaving my registry be. I need another Air+ because this one is either REFURBISHED or USEDor OPENED.What is your final call on this as my Company? All good? I just have tokeep it and dont talk about it?The part I bought from you was broken from the very start. We all agreed onthat. I didnt change you, although MOST people advised me to do so, I justDEMAND a new controller for my actual 220€ cash. Period. Συμφώνησαν.Και μετά από προσπάθειές τους να συνεννοηθούν με τον μουσικό δράκο της Ελλάδας.. We thank you for your reply.At this moment we have contacted again the distributor and the retailer.Since the clarification of this matter with each of them can take at least a couple of weeks we have decided to start a RMA procedure for your console - to replace it ourselves so that you can start using our product as soon as possible.Please answer to this email and provide us with your complete name, your full postal address - where you want to receive the replacement unit - and a phone number where you can be reached.Once we will obtain these details we will place the order with our logistics department.We are looking forward in hearing back from you. Τώρα μπορεί ο δράκος να μην έχασε (πέρα από λίγα μπινελίκια που άκουσαν στα τελευταία-τελευταία), και ουσιαστικά να ξηγήθηκε η χώρα με γνήσιους επαγγελματίες ή επαγγελματίες αλλά..Τουλάχιστον δεν είμαι τρελή. [...] Had the unit been a new one we cannot see any reason in braking the seal of a new box just to use the packaging from the original unit to send you the replacement console. [...] Απλά το ανέφεραν σε μια φάση δηλαδή.. δεν κάθισαν καν να σκεφτούν πράγματα που υποστήριζαν με πάθος οι δικοί μας.Τους έκανα κουβέντα να μη με αφήσουν να στείλω τον εξοπλισμό μου πίσω στον δράκο, αλλά στους ΙΔΙΟΥΣ με έξοδα δικά μου.. και απάντησαν το παρακάτω: Regarding the unit that you have right now please keep it until the replacement unit reaches you. After that you can do what ever you want with it - no need to send it back to your retailer or to us. Ωστόσο επαληθεύθηκε και ο λόγος που σας τα ζάλιζα πάλι.Βγήκε λοιπόν ένας μίκτης από την ίδια τη μάνα με δική της εγγύηση κατευθείαν από το σφραγισμένο κουτάκι του, και κάτι ακόμα αξίας άλλα 220€ bonuser όπου μεταφράστηκαν σε 160€ και ένα καταχαρούμενο γκρουπ τριών δεκαεξάχρονων από το Μαρούσι που με είδαν να παίζω μπροστά τους σαν τη Τζούσυ Εμ και καλά για δοκιμαστικό (μούφα), εκ των οποίων ο ένας ήταν φυσικά ο αγοραστής. (καλύπτεται από πλήρη Εγγύηση Νάκα και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα - τα είπαμε αλλά ανησυχώ).Άρα, βγήκαν σχεδόν τα λεφτά για ένα μήνα διαμονής ακόμη στον τρισμέγιστο ΟΑΕΕ. Εγώ προσωπικά υπενθυμίζω το βασικότερο: Αν δεν ζητήσεις, δε θα σου δοθεί.Καλά είναι να βγάζουμε λαλιά καμιά φορά γιατί διαδραματίζονται κουβέντες περί όρων & τάξης και υποστηρίζουν μερικοί κάτι Vodafone και Μαρινόπουλους χωρίς να έχουνε διανοηθεί καν το πόσο μονόπλευρα είναι τα περισσότερα σκηνικά για τον καταναλωτή και λέω πάει.. μόνιμη τουρίστρια σε ξένη χώρα ή βουνά/ψωμί/ελιά.Υ.Γ: Αγόραροι δε χρειάζεται να σας ονοματίζω, χίλια ευχαριστώ για το support - όλα τελείωσαν πριν κάνα τρίμηνο, ξέχασα εντελώς το τόπικ αλλά έκανα κλείσιμο. 1
azuli Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Spoiler alert: Now this time, respect is just required to hit this bitch. * SPOILER * [Το Mail ήταν ενδιάμεσα μπορντέλο από επαναλήψεις, bot και υπογραφές.. άρα κόβω απαραίτητα. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΣΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ - ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΣΑΣ] Σας αναφέρω με χαρά, πως μετά από προσπάθειες με γραμμές καταναλωτών και προστασίες πελάτη ή όπως αλλιώς λέγεται (με 2 επικοινωνούσα, το ένα έδειχνε πιο κατάλληλο για αυτή τη περίπτωση και ταυτόχρονα αποφασιστικό - δεν έχω παράπονο πέρα από το ότι πίστευαν πως δεν έχω ελπίδα), φάνηκε χρήσιμη η παράλληλη κουβέντα με την ίδια τη Hercules στο τζέρμανυ, όπου μετά από 44 emails πήγαινε-έλα, συνειδητοποίησαν αυτό που έχετε συνειδητοποιήσει οι περισσότεροι, και έπαιξε το εξής. Αρχικά, μετά από προσπάθειες να καταλάβουν τι ιστορία παίζει, νομίζοντας πως ο δεύτερος εξοπλισμός που παρέλαβα ήταν ελαττωματικός.. φτάσαμε στο μόνο χάσιμο που προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί δε μπορούμε να το δούμε μαζί~, εκεί τους ξεκόλλησα λίγο με το παρακάτω (πολλά και τα email.. κατά τ' άλλα δεν έγραφα όπως γράφω στους περισσότερους εδώ μέσα - μόνον το παρακάτω, οκ) Now you lost me. You, rushing through a problem solving orgasm is like mocking the whole reason I contacted you. Why do I have to do all these? Do you even remember the issue that I had when I firstly contacted you? I dont need another boxed Hercules Air+ for the probable Software issues I have with this one. I dont even need a CCleaner to do this stuff for me for Im better off leaving my registry be. I need another Air+ because this one is either REFURBISHED or USED or OPENED. What is your final call on this as my Company? All good? I just have to keep it and dont talk about it? The part I bought from you was broken from the very start. We all agreed on that. I didnt change you, although MOST people advised me to do so, I just DEMAND a new controller for my actual 220€ cash. Period. Συμφώνησαν. Και μετά από προσπάθειές τους να συνεννοηθούν με τον μουσικό δράκο της Ελλάδας.. We thank you for your reply. At this moment we have contacted again the distributor and the retailer. Since the clarification of this matter with each of them can take at least a couple of weeks we have decided to start a RMA procedure for your console - to replace it ourselves so that you can start using our product as soon as possible. Please answer to this email and provide us with your complete name, your full postal address - where you want to receive the replacement unit - and a phone number where you can be reached. Once we will obtain these details we will place the order with our logistics department. We are looking forward in hearing back from you. Τώρα μπορεί ο δράκος να μην έχασε (πέρα από λίγα μπινελίκια που άκουσαν στα τελευταία-τελευταία), και ουσιαστικά να ξηγήθηκε η χώρα με γνήσιους επαγγελματίες ή επαγγελματίες αλλά ..Τουλάχιστον δεν είμαι τρελή. [...] Had the unit been a new one we cannot see any reason in braking the seal of a new box just to use the packaging from the original unit to send you the replacement console. [...] Απλά το ανέφεραν σε μια φάση δηλαδή.. δεν κάθισαν καν να σκεφτούν πράγματα που υποστήριζαν με πάθος οι δικοί μας. Τους έκανα κουβέντα να μη με αφήσουν να στείλω τον εξοπλισμό μου πίσω στον δράκο, αλλά στους ΙΔΙΟΥΣ με έξοδα δικά μου.. και απάντησαν το παρακάτω: Regarding the unit that you have right now please keep it until the replacement unit reaches you. After that you can do what ever you want with it - no need to send it back to your retailer or to us. Ωστόσο επαληθεύθηκε και ο λόγος που σας τα ζάλιζα πάλι. Βγήκε λοιπόν ένας μίκτης από την ίδια τη μάνα με δική της εγγύηση κατευθείαν από το σφραγισμένο κουτάκι του, και κάτι ακόμα αξίας άλλα 220€ bonuser όπου μεταφράστηκαν σε 160€ και ένα καταχαρούμενο γκρουπ τριών δεκαεξάχρονων από το Μαρούσι που με είδαν να παίζω μπροστά τους σαν τη Τζούσυ Εμ και καλά για δοκιμαστικό (μούφα), εκ των οποίων ο ένας ήταν φυσικά ο αγοραστής. (καλύπτεται από πλήρη Εγγύηση Νάκα και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα - τα είπαμε αλλά ανησυχώ). Άρα, βγήκαν σχεδόν τα λεφτά για ένα μήνα διαμονής ακόμη στον τρισμέγιστο ΟΑΕΕ. * SPOILER * Εγώ προσωπικά υπενθυμίζω το βασικότερο: Αν δεν ζητήσεις, δε θα σου δοθεί. Καλά είναι να βγάζουμε λαλιά καμιά φορά γιατί διαδραματίζονται κουβέντες περί όρων & τάξης και υποστηρίζουν μερικοί κάτι Vodafone και Μαρινόπουλους χωρίς να έχουνε διανοηθεί καν το πόσο μονόπλευρα είναι τα περισσότερα σκηνικά για τον καταναλωτή και λέω πάει.. μόνιμη τουρίστρια σε ξένη χώρα ή βουνά/ψωμί/ελιά. Υ.Γ: Αγόραροι δε χρειάζεται να σας ονοματίζω, χίλια ευχαριστώ για το support - όλα τελείωσαν πριν κάνα τρίμηνο, ξέχασα εντελώς το τόπικ αλλά έκανα κλείσιμο. ο επιμενων νικα,ειδικα σε αυτα τα θεματα..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα