Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,πώς μπορεί κάποιος να γράψει κασέτες από CD ή PC? Έψαξα στο google αλλά δε βρήκα κάτι γι αυτό,παρά μόνο για το αντίστροφο, δηλαδή από κασέτα σε cd/pc.Είμαι παντελώς άσχετη,οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ :)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

χρειαζεσαι κασσετοφωνο με line-in ή στη χειρότερη mic in (αν εχει line in θες καλωδιο rca σε mini jack, αν έχει mic in θες καρφί σε καρφί -μπορει και ανταπτορα αν η υποδοχη ειναι για χοντρο βυσμα)

συνδέεις την εξοδο για τα ηχεία του pc στο line in και ηχογραφεις στην κασέτα

αν βάλεις φοτο του κασετοφωνου που εχεις και λεπτομερειες για το τι θεσ να κανεις μπορουμε να βοηθησουμε παραπανω (οσοι ειμαστε καποιας ηλικιας.......γκουχ γκουχ......)

Δημοσ.

Εγω χρησημοποιησα το παλιο μου στερεοφωνικο το οποιο εχει audio out.Μετα το συνδεσα στο audio in της καρτας ηχου με αυτο το καλωδιο και με το μαμα προγραμμα της creative εκανα δουλεια.Ετσι εβαζα στο στερεοφωνικο την κασσετα να παιζει η καρτα τα εκανε mp3.

Επισης απο εκει που θα παιζεις τις κασσετες δεν ξερω εαν θα κανει δουλεια η εξοδος των ακουστικων.Δηλαδη σε περιπτωση που δεν εχεις audio out δοκιμασε απο εκει.

Δημοσ.

Αν έχεις κασετόφωνο, συνδέεις την έξοδο ήχου του pc με την είσοδο mic του κασετοφώνου και αντιγράφεις. Αν δε το κασετόφωνο έχει και cd player (όπως τα περισσότερα από το 95' ως τον αφανισμό τους) είναι ακόμα πιο εύκολο. 

Δημοσ.

Kαταρχάς,ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις!

Αν έχεις κασετόφωνο, συνδέεις την έξοδο ήχου του pc με την είσοδο mic του κασετοφώνου και αντιγράφεις. Αν δε το κασετόφωνο έχει και cd player (όπως τα περισσότερα από το 95' ως τον αφανισμό τους) είναι ακόμα πιο εύκολο. 

Nαι,το κασετοφωνο που εχω έχει και cd player.Επειδή βρίσκεται στην αποθήκη τώρα,θα το ανεβάσω αύριο να δω σε τι κατάσταση είναι(ελπίζω να λειτουργεί!!) και θα βάλω και φωτογραφία του.

Δεν ξέρω τρόπο, αλλά που θα βρεις και που θα παίξεις τις κασέτες?!

Για το κασετόφωνο του αυτοκινήτου τις θέλω.

Εγω χρησημοποιησα το παλιο μου στερεοφωνικο το οποιο εχει audio out.Μετα το συνδεσα στο audio in της καρτας ηχου με αυτο το καλωδιο και με το μαμα προγραμμα της creative εκανα δουλεια.Ετσι εβαζα στο στερεοφωνικο την κασσετα να παιζει η καρτα τα εκανε mp3.

Επισης απο εκει που θα παιζεις τις κασσετες δεν ξερω εαν θα κανει δουλεια η εξοδος των ακουστικων.Δηλαδη σε περιπτωση που δεν εχεις audio out δοκιμασε απο εκει.''

nemesiskp,πώς λέγεται το συγκεκριμένο καλώδιο? Για να ξέρω πώς να το ζητήσω από το κατάλληλο κατάστημα. ''  3.5mm stereo jack to 2 RCA ''?

Δημοσ.

nemesiskp,πώς λέγεται το συγκεκριμένο καλώδιο? Για να ξέρω πώς να το ζητήσω από το κατάλληλο κατάστημα. ''  3.5mm stereo jack to 2 RCA ''?

Ναι οπως το πες.Αλλα εαν συνδεσεις ενα μικρο ας πουμε φορητο κασετοφωνακι που δεν εχει audio out αλλα εχει μονο εξοδο για ακουστικα,τοτε θες ενα 3.5jack σε ενα 3.5jack παλι.Βεβαια σε αυτην την περιπτωση που θα δωσεις απο θυρα ακουστικων ουσιαστικα,δεν νομιζω να εχεις και την καλυτερη ποιοτητα.

Δημοσ.

Ωπα μπερδευτηκα.Εγω καταλαβα οτι θες να μετατρεψεις κασσετες ΣΕ mp3.Εαν καταλαβα καλα συνεχιζω,εαν οχι αγνοησε οτι βλακια εγραψα παραπανω. :P

Δημοσ.

Από το να πάρεις καλώδια και να κάθεσαι να γράφεις κασέτες (αλήθεια πουλάνε καινούργιες άδειες ή έχεις?) έχεις σκεφτεί να πάρεις κάτι τέτοιο και να ακούς απευθείας τα mp3 σου? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.660826&sid=1

Nαι,πουλάνε καινούργιες άδειες,τις έχω αγοράσει ήδη.Από τις κριτικές που διάβασα δεν μου γέμισε το μάτι το συγκεκριμένο μαραφέτι.Προτιμώς τις κασέτες (έτσι για to cult της υπόθεσης :P ) ,αλλά εάν δε βρω άκρη με αυτές,θα την ξανασκεφτώ αυτή τη λύση.Θενξ.

Ωπα μπερδευτηκα.Εγω καταλαβα οτι θες να μετατρεψεις κασσετες ΣΕ mp3.Εαν καταλαβα καλα συνεχιζω,εαν οχι αγνοησε οτι βλακια εγραψα παραπανω. :P

Όχι,το αντίστροφο λέω.Θέλω να γράψω μουσική από cd /pc σε κασέτα.Mάλλον,δεν είσαι παιδί των 90's. :P

Δημοσ.

Δεν εννοούσα το συγκεκριμένο, απλά για να καταλάβεις σε τι αναφέρομαι. Ένας φίλος μου είχε κάτι παρόμοιο και έπαιζε μια χαρά. (επαρχία όμως, δεν ξέρω αν δεν έχει ελεύθερες συχνότητες αν υπάρχει πρόβλημα). Γενικά πάντως, αν επιμένεις στις κασέτες και αφού έχεις κασετόφωνο με cd, ο καλύτερος τρόπος είναι χωρίς να μεσολαβεί υπολογιστής να γράφεις από το cd στην κασέτα ή αν έχεις mp3 να γράφεις σαν audio cd στον υπολογιστή και μετά πάλι με εγγραφή από cd σε κασέτα με το στερεοφωνικό που έχεις.

Δημοσ.

Δεν εννοούσα το συγκεκριμένο, απλά για να καταλάβεις σε τι αναφέρομαι. Ένας φίλος μου είχε κάτι παρόμοιο και έπαιζε μια χαρά. (επαρχία όμως, δεν ξέρω αν δεν έχει ελεύθερες συχνότητες αν υπάρχει πρόβλημα). Γενικά πάντως, αν επιμένεις στις κασέτες και αφού έχεις κασετόφωνο με cd, ο καλύτερος τρόπος είναι χωρίς να μεσολαβεί υπολογιστής να γράφεις από το cd στην κασέτα ή αν έχεις mp3 να γράφεις σαν audio cd στον υπολογιστή και μετά πάλι με εγγραφή από cd σε κασέτα με το στερεοφωνικό που έχεις.

Θα το έχω υπόψιν για εναλλακτική λύση όπως και αυτό που πρότεινε ο hamerZ.Eυχαριστώ και πάλι! Δε περίμενα ότι θα λάβω τόσο πολλές απαντήσεις και μάλιστα τόσο σύντομα :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...