Giorgos860 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα σας , μολις προσφατα αγόραασα την συγκεκριμενη καρτα (εκανα νεο build εξ αρχης) και το συστημα μου ειναι το εξης : Sapphire toxic R9 2gb AMD FX 8350 4.00ghz Gigabite 990XA-UD3 Corsair Vengeance 2x8 gb Dual channel Corsair RM750W (modular) Το PC το εστησα μόνος. Συνδεσα την καρτα με τα 2 6pin καλωδια για να την τροφοδοτουν αλλα κατα την εκκινηση του pc παρατηρω οτι οι ανεμηστηρες της σταματουν για 1sec και μετα ξαναξεκινουν και ολα λειτουργουν ΟΚ. αυτο το παρατηρω και με τον επεξεργαστη (βεβαια η ψηκτρα του δεν σταματαει τελειως αλλα τα rpm φαινονται να χαμηλωνουν.. )δεν ξερω, δεν μου φαινεται φυσιολογικο και αποφάσισα να ποσταρω στο φορουμ για help.. εχει καποιος καμια ιδεα? Κατι ασχετο ,η ψυκτρα του cpu ειναι κακη, διοτι κανει παρα πολυ θορυβο και οι στροφες τις γινονται αισθητες με το αυτι με το παραμικρο ερεθισμα που θα δωσουμε στο cpu.Οσον αφορα τις θερμοκρασιες ο fx8350 σε idle εχει 27c και με το παραμικρο παιζει μεχρι και στους 35c.Η θερμ. ανεβοκατεβαινει γρηγορα κ με τρομαζει.. Δεν ειμαι τεχνικος, εχω μια μικρη εμπειρια στο θεμα και γιαυτο χρειαζομαι τhν βοηθεια σας.. Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για τυχον ορθογραφικα!
SPANK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Κοιτα λογικό ειναι για τον επεξεργαστή και για την κάρτα γραφικών οταν το σύστημα ζητάει παραπάνο φορτίο / δύναμη οι ανεμιστήρες να πηγαίνουν στιγμιαία πολυ ποιο γρήγορα αφου χρειάζεται καλύτερη ψύξη εκεινη την στιγμή , και οταν δεν κανεις τιποτα ή κανεις εργασίες που δεν απαιτούν μεγάλη ισχή να πηγαίνουν ποιο αργά. Δες ολες τις θερμοκρασίες του συστήματος ποσο ειναι σε idle και ποσο σε ful (δηλαδή οταν παίζεις καποιο παιχνίδι) , τωρα αν το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή κανει θόρυβο και ειναι καπως παλιό αν δεν βοηθήσει το καθάρισμα του απο σκόνη ισως χρειάζεται αλλαγή.
WalkerSW Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Τπτ δεν έχει το συστημα σου .. ολα αυτα που περιγράφεις φυσιολογικά ειναι.... Αμα θελεις να γλυτώσεις απο τον θορυβο αλλαξε καποια στιγμή μια ψυκτρα... 1
Giorgos860 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Σας ευχαριστω παιδες για την απαντηση! Κατι τελευταιο, ειναι φυσιολογικο δλδ οταν παταω το Start -> αναβουν ολα οκ (περναει 1 δευτερολεπτο)-> τα fan της καρτας σταματανε τελιως (και μετα απο ενα δευτερο) -> ξαναναβουν και λειτουργουν ολα φυσιολογικα, ? αν ξερετε πειτε μου ενα οκ να ηρεμησω (ολα τα αλλα ανεμιστηρακια δοθλευουν κομπλε εντωμεταξυ οταν συμβαινει αυτο γμτ) τελικα αδικα στεναχωρεθηκα στο 1:55 οταν πατησει το κουμπι συμβαινει το ιδιο με μενα. συγνωμη παιδια !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα