Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα. Έχω ένα pc εδώ και κάνα 5 μηνώ το οποιο το έφτιαξα για normal gaming χρήση και τίποτα παραπάνω. 

Τα στατιστικά του είναι 

Intel Celeron g1620 

Nvidia 9800 GTX

3GB of ram

Gigabyte h61-s2pv

Corsair CX 430 

Seagate μπαρακούντα 1TB

Γενικά λειτουργεί πόλη καλά χωρίς κανένα θεματάκι. το μονο που αν τύχη εν ώρα λειτουργίας και το κουνήσω λίγο σβήνει (το δοκίμασα αφού το διαπίστωσα και με απαλά χαστουκάκια). Αφού το ξανανοίξω δεν bootarei ούτε στο βίος και angkazome να βγάλω το τροφοδοτικό από την μπρίζα και να το ξαναβάλω. Ανοίγει κανονικά χωρίς κανένα θέμα. Καμια ιδέα ?

Δημοσ.

Μα δεν είναι μονο όταν κουνήσω το pc αλλα οιουδήποτε είδος χτυπήματος το κάνει και σβήνει. Από καρεκλα με ροδάκια (είναι διπλα) χαλαρό χτύπημα από πάνω και κούνημα. Υποψιάζομαι το τροφοδοτικό και εγώ για κάποιο λόγο.

Δημοσ.

Λοιπόν για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Έβγαλα τα πάντα από το pc (gpu hdd usb etc) έβαλα μέχρι και άλλο τροφοδοτικό. Φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι στην MB. και στο θέφη βίος που είμαι με το που κάνω λίγο το pc πέρα δώθε κολλάει το βίος και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Από ότι μπορώ να καταλάβω και από τα λίγα που ξέρω μπορεί να είναι τραυματισμένο το socket τις MB εσείς τι λέτε ?

Δημοσ.

Στην Motherboard εχεις βάλει αποστάτες ανάμεσα στο κουτί ε (αυτα τα χρυσά ποδαράκια) ?

Ετσι που το περιγράφεις παντως για motherboard παει

Αν το εχεις σε κανα πολύμπριζο πανω κτλπ βαλτο απευθείας στην πρίζα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

το pc  δεν εχει ρευματα κοντα. φυσικά και εχω βάλει τα ποδαρακια και η MB ξεχασα να αναφέρω οτι μου την εχουνε αλάξει αλλη μια φορά εχωντας το ιδιο προβλημα. 

Δημοσ.

Άργησες λιγο να απαντήσεις αλλα δεν πηράζει :P , μετα απο 2 μήνες στο κάνει ακομα ?

Δες μηπως κουνιέται η δεν ειναι στηριγμένη καλά η κάρτα γραφικών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...