Graffalo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα pc εδώ και κάνα 5 μηνώ το οποιο το έφτιαξα για normal gaming χρήση και τίποτα παραπάνω. Τα στατιστικά του είναι Intel Celeron g1620 Nvidia 9800 GTX 3GB of ram Gigabyte h61-s2pv Corsair CX 430 Seagate μπαρακούντα 1TB Γενικά λειτουργεί πόλη καλά χωρίς κανένα θεματάκι. το μονο που αν τύχη εν ώρα λειτουργίας και το κουνήσω λίγο σβήνει (το δοκίμασα αφού το διαπίστωσα και με απαλά χαστουκάκια). Αφού το ξανανοίξω δεν bootarei ούτε στο βίος και angkazome να βγάλω το τροφοδοτικό από την μπρίζα και να το ξαναβάλω. Ανοίγει κανονικά χωρίς κανένα θέμα. Καμια ιδέα ?
IceFrog Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 δες εαν ειναι ολα κουμπωμενα σωστα, και χωρις να κουνιουνται
Graffalo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το έχω τσεκάρει 2 φορες για το αν δεν είναι κουμπωμένο καλά κάτι αλλα όλα είναι όπως πρέπει να είναι.
IceFrog Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 και δλδ εαν κουνιθει ο πυργος κλεινει το pc? αλλαξε καλωδιο στο τροφοδοτικο
Graffalo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μα δεν είναι μονο όταν κουνήσω το pc αλλα οιουδήποτε είδος χτυπήματος το κάνει και σβήνει. Από καρεκλα με ροδάκια (είναι διπλα) χαλαρό χτύπημα από πάνω και κούνημα. Υποψιάζομαι το τροφοδοτικό και εγώ για κάποιο λόγο.
IceFrog Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ειχα και εγω κατι αναλογο και με αλλαγη καλωδιου ηταν κομπλε
Graffalo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Έβγαλα τα πάντα από το pc (gpu hdd usb etc) έβαλα μέχρι και άλλο τροφοδοτικό. Φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι στην MB. και στο θέφη βίος που είμαι με το που κάνω λίγο το pc πέρα δώθε κολλάει το βίος και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Από ότι μπορώ να καταλάβω και από τα λίγα που ξέρω μπορεί να είναι τραυματισμένο το socket τις MB εσείς τι λέτε ?
SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Στην Motherboard εχεις βάλει αποστάτες ανάμεσα στο κουτί ε (αυτα τα χρυσά ποδαράκια) ? Ετσι που το περιγράφεις παντως για motherboard παει Αν το εχεις σε κανα πολύμπριζο πανω κτλπ βαλτο απευθείας στην πρίζα
Graffalo Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 το pc δεν εχει ρευματα κοντα. φυσικά και εχω βάλει τα ποδαρακια και η MB ξεχασα να αναφέρω οτι μου την εχουνε αλάξει αλλη μια φορά εχωντας το ιδιο προβλημα.
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Άργησες λιγο να απαντήσεις αλλα δεν πηράζει , μετα απο 2 μήνες στο κάνει ακομα ? Δες μηπως κουνιέται η δεν ειναι στηριγμένη καλά η κάρτα γραφικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα