kelas7back Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 έχω ακουσι για αυτό το project και με ενδιαφέρει να το κάνω πράξει ξέρει κανίς πληροφορίες guides για το πως φτιαχνουμαι κάτι τετειο
Iphone.expertGr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το θεμα ειναι το ποσο θα κρατησει κατι τετοιο.Εγω θα προτιμουσα μια ωραια υδροψυξη.
kelas7back Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 δεν το θέλω για μόνιμα άπλα για τεστ ξέρει κανίς καπιον οικονομικό και σίγουρο τρόπο να γίνει κάτι τετειο
Iphone.expertGr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 δεν το θέλω για μόνιμα άπλα για τεστ ξέρει κανίς καπιον οικονομικό και σίγουρο τρόπο να γίνει κάτι τετειο mineral oil χρησιμοποιουνε αλλα στην ελλαδα δεν ξερω στα σιγουρα που θα βρεις τετοιο και σε τετοια ποσοτητα.
kelas7back Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 για παραφινέλαιο τι λες μου φαιναιτε πιο οικονομικό
Iphone.expertGr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 για παραφινέλαιο τι λες μου φαιναιτε πιο οικονομικόΔεν ξερω να σου εγγυηθω κατι.Σιγουρα ξερω οτι κανει αυτο που σου ειπα.Τωρα για αλλα τι να σου πω.Θεωρητικα ακομα και το ελαιολαδο κανει αφου δεν ειναι αγωγιμο αλλα δεν βαζουν...:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα