nickolas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Έχω ένα linksys WAG200G και το πρόβλημά μου είναι ότι έχω αναξιόπιστα γρήγορο wifi. Το δωμάτιό μου απέχει 15 μέτρα και 2 τοίχους από το Wifi (που είναι στο σαλόνι ενώ το δωμάτιό μου στο τέλος του διαδρόμου) Άλλες φορές όλα είναι καλά και χτυπάω και 1ΜΒ/s αλλά συχνά έχω χαμηλές ταχύτητες (που βελτιώνονται αν πάω δίπλα στο router άρα είναι θέμα wifi) Έχω κάνει τα κλασσικά, δηλαδή προσανατολισμό κεραίας και να αλλάξω κανάλια αλλά το πρόβλημα επανεμφανίζεται... Θα διορθωθεί με κάποιο καλύτερο ασύρματο router? Tί προτείνετε?
jim_p Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Για τα σκαμπανευασματα στην ταχυτητα δεν φταιει το ρουτερ, ειναι η φυση του ασυρματου τετοια που δεν μπορει να δωσει σταθερη ταχυτητα απο μια αποσταση και μετα. Για αρχη δοκιμασε να βαλεις το ρουτερ σου ψηλα, μακρια απο τοιχους και γωνιες. Εχω το ιδιο ρουτερ και απλα μετακινοντας το πανω στο γραφειο, απο κατω που ηταν, εκανε τη διαφορα.
SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το βασικό πρόβλημα ειναι οι τοίχοι που εχεις ενδιάμεσα και οτι εισαι μακριά γενικά οποτε και " παίζει " το wifi , ισως με καποιο αλλο router με ποιο ησχυρό wifi να ειναι καλύτερα , αλλα νομιζω με μια usb συσκευή οπως αυτη http://www.ebay.com/itm/Alfa-AWUSO36NH-High-Gain-USB-Wireless-G-N-Long-Rang-WiFi-Network-Adapter-/131019847087?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item1e816435af θα το λύσεις πρόβλημα
rfc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ετσι οπως το ακουω μαλλον αλλο καναλι χρειαζεσαι. δοκιμασε τα χαμηλα 1, 3, 6, ισως και μια κεραια ~9db σε βοηθησει παραπανω.
bilakos10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Κατέβασε το inSSIDer και δες σε ποια κανάλια εκπέμπουν τα άλλα routers. Επέλεξε κανάλι στο οποίο να μην εκπέμπει κανένα/λίγα routers
rfc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Με τη διαφορα οτι θελει να εχει 4 καναλια διαφορα.... αστα βραστα δλδ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα