leonidasgr2003 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας, Θέλω να αγοράσω ένα samsung galaxy core 8262 dual. στα 146Ε Είδα βέβαια στο ιντερνετ ta lenovo . Βγαίνουν με 4πύρηνο επεξεργαστή μεγαλύτερη οθόνη 5" καλύτερη κάμερα 8mp + σε καλύτερη τιμή ! 130Ε Λένε πως ελληνικά βάζουν οι τεχνικοί απο το μαγαζί που το παραγγέλνεις ... (αν κανω format πανε τα ελληνικά ; ) Είναι αξιόπιστα ; Βγάζουν προβλήματα ; ευχαριστώ
parasaser Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 προχώρα άφοβα, έχεις την ποιότητα της motorola, μμ... μάλλον το αντίστροφο! ναι τα ελληνικά συνήθως μπαίνουν πριν το στείλουν, όπως και το google play, απλά βεβαιώσου ότι θα σταλεί απλό ή σαν δώρο ή διαφημιστικό ώστε να μην πληρώσεις τελωνείο.
christap Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα, για να μην ανοιξω νεο θεμα, μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας για αυτα τα δυο κινητα? Site: Lenovo s960 Site: Lenovo s939 Η αληθεια ειναι οτι το πρωτο με εχει εντυπωσιασει λογω οθονης, αναλυσης και ραμ, σκεφτομαι ομως την μπαταρια η η οποια δεν αντικαθισταται και την μη επεκτασιμοτητα μνημης, σε κατι που το δευτερο υπερισχυει... Καθε απαντηση δεκτη!
arisg90 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Η Lenovo εχει θεμα για πολλα μοντελα της στο Myphone.Δες εκει.Επισης,το etotalk εχει ακριβα μεταφορικα.Δες καλυτερα απο minideal.net και To2c.com.
christap Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ενδεικτικο εναι το καταστημα, αν και στο minideal η τιμη ηταν απλησιαστη! Εχω ψαξει και στο myphone για το συγκεκριμενο δεν αναφερονται πολλα, ειχε και εδω ενα review αλλα ελεγε οτι υπηρχε προβλημα στο software λογω εκδοσης beta οταν εγινε το βιντεο!
leonidasgr2003 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ενδεικτικο εναι το καταστημα, αν και στο minideal η τιμη ηταν απλησιαστη! Εχω ψαξει και στο myphone για το συγκεκριμενο δεν αναφερονται πολλα, ειχε και εδω ενα review αλλα ελεγε οτι υπηρχε προβλημα στο software λογω εκδοσης beta οταν εγινε το βιντεο! Eγω αγορασα samsung galaxy core dual 146Ε . Ρώτησα και μου είπαν πως δεν εχουν καθόλου καλή κάμερα ! Ναι έχουν πχ 5mp αλλα ο φακός δεν είναι καλος οποτε η ποιότητα δεν είναι ούτε 2mp ... Κατα τ'αλλα επεξεργαστές κλπ είναι οκ ... διάβασε κανα review στο gmsarena κ.α ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα