mylo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 ίδρωσα που λέτε κάνοντας βόλτα με το ποδήλατο και πιάστηκε η αριστερη μεριά του σβερκου μου. κανα γιατροσόφι να περάσει ξέρουμε?
stamatinho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μπορει να ακουστει αστειο αλλα οταν το παθαινα παλια εκτος φυσικα απο counterpain εμπαινα στο μπανιο και εριχνα στο σημειο ζεστο νερο οσο αντεχω για κανα 2λεπτο συνεχεια και καπακια το γυρνουσα στο κρυο εντελως παλι για κανα 2λεπτο και εφευγα πολυ το πιασιμο.Μου το ειχε προτεινει ενας φιλος φυσικοθεραπευτης και εγω στην αρχη λεω.."τι μ%#$ς λεει" 1
bilakos10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μπορει να ακουστει αστειο αλλα οταν το παθαινα παλια εκτος φυσικα απο counterpain εμπαινα στο μπανιο και εριχνα στο σημειο ζεστο νερο οσο αντεχω για κανα 2λεπτο συνεχεια και καπακια το γυρνουσα στο κρυο εντελως παλι για κανα 2λεπτο και εφευγα πολυ το πιασιμο.Μου το ειχε προτεινει ενας φιλος φυσικοθεραπευτης και εγω στην αρχη λεω.."τι μ%#$ς λεει" Στην περίπτωση που δεν κάνουμε μπάνιο τι γίνεται; 1
Lucifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Νιφλαμόλ και μοβατέκ είναι οι δικές μου λύσεις. Το δεύτερο το χτυπάω μόνο σε καμιά ψύξη γιατί είναι σκατοφάρμακο, αλλά από το να γυρνάω το κεφάλι σαν περισκόπιο, καλύτερα.
stamatinho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Στην περίπτωση που δεν κάνουμε μπάνιο τι γίνεται; Τωρα τι προσπαθεις να πετυχεις?Πραγματικα.
Cryptic Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Στην περίπτωση που δεν κάνουμε μπάνιο τι γίνεται; Ούτε χαμάμ;
stamatinho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ούτε χαμάμ; Στη σεληνη που ειναι δεν εχουν ουτε χαμαμ.
CaptainHog Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δοκιμασε ουλτρεξ. Θα δεις διαφορα... και για να μιλησουμε σοβαρα δοκιμασε αυτο πο1υ ειπε ο lucifer
Razor_7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Στην περίπτωση που δεν κάνουμε μπάνιο τι γίνεται; Τωρα τι προσπαθεις να πετυχεις?Πραγματικα. Εξοικονόμηση χρημάτων ... 1
Johny Q Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Τωρα τι προσπαθεις να πετυχεις?Πραγματικα. don't feed the troll
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα