Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Z2. Το Sirius αποκαλύπτεται σε 12λεπτο video


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Sony Mobile αναμένεται να ανακοινώσει στο Mobile World Congress τη νέα της ναυαρχίδα, που έχει την κωδική ονομασία “Sirius” και αναμένεται να κυκλοφορήσει επισήμως ως Sony Xperia Z2 (D6503).

Το “Sirius” βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 SoC, με συχνότητα λειτουργίας 2.3GHz, το οποίο συνοδεύεται από 3GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται μέσω microSD έως και κατά 64GB.

 

Η εμπρόσθια κάμερα έχει αισθητήρα ανάλυσης 2.1 Megapixels και προσφέρει δυνατότητα λήψης video ανάλυσης 1080p ενώ η οπίσθια κάμερα έχει αισθητήρα 20.7 Megapixels –όμοιος αισθητήρα με των Xperia Z1, Z1 Compact- ωστόσο ανάμεσα στις νέες δυνατότητες του είναι η λήψη video 1080p στα 60fps, η λήψη video ανάλυσης 4K καθώς και οι φωτογραφίες σε 15.5 Megapixels ανάλυση με κάδρο 16:9.

 

Φυσικά είναι εξοπλισμένο με WiFi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC, WiFi hotspot ενώ επιπλέον είναι αδιάβροχο, όπως και ο προκάτοχός του. Η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 5.2 ίντσες (Triluminos, X-Reality) και θα υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του, είναι τα δύο ηχεία στην πρόσοψη, ένα στο πάνω μέρος της οθόνης και ένα στο κάτω.

 

Το λογισμικό βασίζεται στο Android 4.4.2 KitKat ενώ ανάμεσα στις νέες λειτουργίες βρίσκουμε το Glove Mode για την οθόνη, το Smart call handling (σηκώνετε απλώς το τηλέφωνο στο αυτί σας για να απαντήσετε σε μία κλήση, χωρίς να αγγίξετε την οθόνη του κινητού), το OneTouch setup για την εύκολη σύνδεση συσκευών με το smartphone της Sony (Bluetooth, Screen Mirroring, Xperia Link, Media Server), το Simple Home που απλοποιεί την πλοήγηση και μεγιστοποιεί τα εικονίδια στη home screen (μοιάζει με Car Mode), το Tap το Wake Up που ουσιαστικά λειτουργεί όπως η Glance screen στα κινητά της Nokia ή το KnockOn στις νέες συσκευές της LG (ξύπνημα με διπλό tap) κ.ά.

 

Όπως αναφέραμε, η Sony Mobile θα ανακοινώσει το Xperia Z2 -αν είναι αυτή η επίσημη ονομασία του κινητού- στο MWC, και το Insomnia θα είναι εκεί για να καλύψει το γεγονός.

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αξίζει.. Θα δώσω 749 αντί για 450 (Z2 έναντι Z1) για να παρω 1 γίγα ραμ παραπανω και 0.2 ίντσες στην οθόνη.

Μιλαμε τωρα για ενα κινητο το οποίο βρίσκεται στην αγορά 3 μηνες. Εχει ξεφύγει η ΣΟΝΥ.

Ειναι να απορεις με κάποιες εταιρίες

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sony σε ευχαριστώ, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο με το Z1 που πήρα πριν 5 μήνες. Πρώτη φορά μία εταιρία κάνει αναβάθμιση και οι "παλιοί" χρήστες δε νιώθουν άσχημα... Άρα για κανένα 6μηνο ακόμα θα έχω το Λίγο λιγότερο κορυφαίο κινητό!

 

Αν έκανα 2,5 χρόνια να αλλάξω το Samsung Galaxy S2 μου φαίνεται ότι τώρα θα μου πάρει περισσότερο για να αλλαξω στο Z58 μετά από 3 χρίνια και χωρίς φοβερές αναβαμίσεις.

 

Τουλάχιστον στο Z3 να φτιάξει λίγο την κάμερα και να βάλει 32bg on board, γιατί κατά τ'άλλα το κινητό θα κάνει καιρό να δείξει την ηλικία του

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπότε πήρε το Z1, το beefαρε στη RAM και την οθόνη (εντάξει, 0,2" είναι 0,2" και από τις 4,3" στις 4,7" είναι 0,4", μη μας ξεγελάει ότι είναι δεκαδικός...), του έβαλε την τελευταία έκοδση Android και της φόρτωσε και μερικά χαρακτηριστικά που έχουν οι ανταγωνιστικές ναυαρχίδες.

 

Δεν διαφέρει πλέον ουσιαστικά πουθενά με το Note III, ή το G Pro 2.

 

Ουάου.

 

Το πραγματικό νέο θα ήταν να βγάλει και ένα Z2 Compact. Please?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά η είδηση λέει Αναμενεται. όχι ανακοινώθηκε. Προσωπικά πιστευω ότι αποκλείεται αυτά τα χαρακτηριστικά να τα ονομάσουν z2. Z1 GRAND ή κάτι παρόμοιο, μου είναι πιο λόγικο. Ερώτηση. κράτησαν τις ίδιες διαστάσεις και μίκρυναν το bezel?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...