Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται ωραίο πάντως το κινητό...Δεν έχω ιδέα όμως τι παίζει με τις εφαρμογές Android, και τι υποστηρίζει και γενικά αν μπορώ να περνάω "cracked" apps! (Είμαι εντελώς άσχετος με android, μόνο με ios έχω ασχοληθεί πολύ) :D

Ω ναιναι μιά χαρά έχω περάσει "διάφορα" apps :P

Έχω και ένα 4S (μαζί με το παλιό ΒΒ κινητό πρίν πάω στο Ζ10) οπότε και εγώ τώρα μαθαίνω το μουφομάρκετ της γοογλε :P

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά με 200 ευρω παίρνει κανείς επώνυμο κινητό πολύ καλό και με την εγγυηση του και με τα όλα του....γιατί να μπλέξεις με κινέζικα για να έχουν λίγο καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και χωρίς εγγυηση ουσιαστικα.....ασε που δεν μπορεις να το δεις πριν το αγοράσεις ενα με τα άλλα πας σε ενα καταστημα και παιζεις λίγο μαζί του πριν το αγοράσεις

Δημοσ.

Ω ναιναι μιά χαρά έχω περάσει "διάφορα" apps :P

Έχω και ένα 4S (μαζί με το παλιό ΒΒ κινητό πρίν πάω στο Ζ10) οπότε και εγώ τώρα μαθαίνω το μουφομάρκετ της γοογλε :P

Θα το σκεφτώ σοβαρά το Z10...να ξεφορτωθώ πρώτα το lumia που έχω, και το ξανακοιτώ! Αν σε προτιμήσω, μπορεί να σε πρήξω με κανα 2-3 ερωτήσεις πιο μετα :P

Παιδιά με 200 ευρω παίρνει κανείς επώνυμο κινητό πολύ καλό και με την εγγυηση του και με τα όλα του....γιατί να μπλέξεις με κινέζικα για να έχουν λίγο καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και χωρίς εγγυηση ουσιαστικα.....ασε που δεν μπορεις να το δεις πριν το αγοράσεις ενα με τα άλλα πας σε ενα καταστημα και παιζεις λίγο μαζί του πριν το αγοράσεις

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, και για αυτό άλλωστε θέλω κάτι επώνυμο, που σίγουρα το έχω πιάσει στα χέρια μου πιο πριν! Αν έχεις κάτι να μου προτείνεις, είμαι όλος αυτιά :D

Δημοσ.

S3 στα 245 με μεταφορικά από Ελλάδα εγγύηση κ έκλεισες.

S2 στα 175 επίσης.

Δύο καταπληκτικά κινητά με πολύ χαμηλό sar

Αποστολή από το Skate με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

2 κινητά παλιά τα οποία δεν θα πάρουν και καινούργιο λογισμικό. Υπάρχει μια τεράστια πληθώρα επιλογών απο low έως high range χρημάτων να πάρει κάποιος σε nokia/lg. Δεν λέω ότι η samsung είναι τελείως χάλια ή κάτι τέτοιο αλλά ζητάει πολλά για αυτά που δίνει . 

Δημοσ.

Moto g απο amazon,και πηγαινε καπου στην Ελλαδα καπου και "πιασ'το" για να εισαι σιγουρος.

Αλλιως LG L9 II απο σκρουτζ.

Αυτα αν θες android και ταυτοχρονα δεν θες να βριζεις το android.

Δημοσ.

<p>2 κινητά παλιά τα οποία δεν θα πάρουν και καινούργιο λογισμικό. Υπάρχει μια τεράστια πληθώρα επιλογών απο low έως high range χρημάτων να πάρει κάποιος σε nokia/lg. Δεν λέω ότι η samsung είναι τελείως χάλια ή κάτι τέτοιο αλλά ζητάει πολλά για αυτά που δίνει . </p>

To s4 mini τοτε που θα πάρει και κιτ κατ.

Μπες στον κόπο να δεις χαρακτηριστικά στο s3 το πιο σταθερό της σειράς και με το χέρι στη καρδιά κάνε μια σύγκριση με την LG.

Αποστολή από το Skate με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το μόνο + που βρήκα στο S4 mini ήταν η κάμερα του. Το επεξεργάστηκα αρκετή ώρα. Για κανένα λόγο δε θα έδινα 300+ ευρώ μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω samsung (είναι και τελείως ψεύτικο σαν κατασκευή). Σε everyday use δεν έχει καμια διαφορά με το Moto G , συν το ότι λόγω 4.4.2 το G μου φαίνεται αρκετά  πιο smooth..

Δημοσ.

Γενικά λίγο τα samsung που τα είδα από κοντά (μοντέλα μεταξύ 200 - 250), μου φάνηκαν πολύ φθηνή κατασκευή (γυαλιστερό ευτελές πλαστικό)! Ίσως να είναι και ιδέα μου...

Και παραπάνω λεφτά για ένα κινητό που σε ένα 6μηνο θα είναι παλιό, δεν δίνω! Προτιμώ να τα αλλάζω κάθε χρόνο καλύτερα :P

Το Moto G, μου φαίνεται πιο εντάξει, αν εξαιρέσουμε την κάμερα του :P

δεν συγκρίνετε η καμερα του με το lumia 925 που έχω. 925 >>>>> s4 mini.

Το 925 που λες, δεν σε ενοχλεί που δεν μπορείς να βάλεις "εύκολα :devil:"  apps???
Γιατί αυτός είναι ο λόγος που δίνω το lumia 800 μου..

• Like 1
Δημοσ.

Θα το σκεφτώ σοβαρά το Z10...να ξεφορτωθώ πρώτα το lumia που έχω, και το ξανακοιτώ! Αν σε προτιμήσω, μπορεί να σε πρήξω με κανα 2-3 ερωτήσεις πιο μετα :P

Χαχα φυσικά άμα χρειαστείς κάτι πες μου!

Δημοσ.

demoup

Devil appls?

χάθηκε το emoticon :P Cracked apps, με απλά λόγια εννοώ! Με την έννοια ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο Jailbreak για τα WP7 και WP8. Οπότε δεν μπορείς να χαρείς το κινητό όπως ένα Android ή ένα IOS...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...