Προς το περιεχόμενο

winbank

acid18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε δεν θα την δεις ποτέ, και εγώ κάτι αντίστοιχο ρωτούσα εδώ και δεν έλαβα ποτέ απάντηση.

η λύση τώρα πια είναι. Προφανώς αναφέρεσαι γενικά σε αγορές που γίνονται μέσω χρεωστικών καρτών (ΟΧΙ πιστωτικές, ΟΧΙ προπληρωμένες)

μέσω winbank ΔΕΝ παρέχετε η δυνατότητα έλεγχου των τελευταίων κινήσεων στις χρεωστικές κάρτες. Ωστόσο μπορείς μέσω winbank να ενεργοποιήσεις την ειδοποίηση συναλλαγών και έτσι με το που γίνει οποιαδήποτε κίνηση με την χρεωστική σου θα έρχεται το αντίστοιχο email με όλες τις λεπτομέρειες τις συναλλαγής, διαφορετικά θα πρέπει να επισκεφτείς κάποιο ATM.

• Moderators
Δημοσ.

φίλε δεν θα την δεις ποτέ, και εγώ κάτι αντίστοιχο ρωτούσα εδώ και δεν έλαβα ποτέ απάντηση.

η λύση τώρα πια είναι. Προφανώς αναφέρεσαι γενικά σε αγορές που γίνονται μέσω χρεωστικών καρτών (ΟΧΙ πιστωτικές, ΟΧΙ προπληρωμένες)

μέσω winbank ΔΕΝ παρέχετε η δυνατότητα έλεγχου των τελευταίων κινήσεων στις χρεωστικές κάρτες.

huh?

Τι εννοείς; Εγώ όλες τις κινήσεις της χρεωστικής μου τις βλέπω στο winbank.

• Like 2
Δημοσ.

huh?

Τι εννοείς; Εγώ όλες τις κινήσεις της χρεωστικής μου τις βλέπω στο winbank.

εγώ γιατί δεν μπορώ να τις δω?

σου είναι εύκολα να βγάλεις ένα screenshot? 

ναι όντως, στο μενού των τραπεζικών λογαριασμών.

• Moderators
Δημοσ.

εγώ γιατί δεν μπορώ να τις δω?

σου είναι εύκολα να βγάλεις ένα screenshot? 

Περίμενε, μήπως εννοείς ότι δεν μπορείς να δεις τις πιο πρόσφατες κινήσεις;

Αν εννοείς αυτό, τότε είναι λογικό, όταν κάνεις αγορές με την χρεωστική σου κάρτα. Τα λεφτά αρχικά δεσμεύονται και η κίνηση εμφανίζεται όταν αποδεσμευτούν 3-4-5 μέρες μετά. Γι' αυτό πολλές φορές βλέπεις το λογιστικό διαθέσιμο υπόλοιπο να διαφέρει από το πραγματικό διαθέσιμο υπόλοιπο.

Άλλο πράγμα όμως το «δεν εμφανίζεται ποτέ η κίνηση» όπως είπες, κι άλλο να εμφανίζεται ετεροχρονισμένα.

Δημοσ.

Πρόσφατα σύνδεσα και εγω μια χρεωστική της πειραιως στο παυπαλ, λοιπόν τζίφος!! οι συναλλαγές πουθενά, απο 17 και ακομα περιμένω.

Στην προπληρωμένη που ειχα, με το κλικ έβλεπα και την συναλλαγή

Δημοσ.

Πρόσφατα σύνδεσα και εγω μια χρεωστική της πειραιως στο παυπαλ, λοιπόν τζίφος!! οι συναλλαγές πουθενά, απο 17 και ακομα περιμένω.

Στην προπληρωμένη που ειχα, με το κλικ έβλεπα και την συναλλαγή

για κάνε έναν έλεγχο στους τραπεζικούς λογαριασμούς σου. Δηλαδή βάλτο να ψάξει συναλλαγές 3 μηνών.

εγώ τόσο καιρό τις έψαχνα στις κίνησης (όπως υπάρχει κίνησης πιστωτικών, κίνησης προπληρωμένων)

στην υποενότητα των χρεωστικών καρτών δεν υπάρχει επιλογή κινήσεων. Τις εμφανίζει στον τραπεζικό λογαριασμό.

Δημοσ.

Βρε οπου και να ψαξεις δεν θα βρεις τίποτα, τους πηρα και τηλεφωνο.

Απο το μονο που μπορείς να βγαλεις συμπέρασμα ειναι το "Διαθέσιμο Υπόλοιπο" τουλάχιστον απο εκει ξέρεις ποσα εχεις ακομα για αγορές, για τα υπόλοιπα πας στο παυπαλ και τελος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...