Johny Q Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, όπως λέει ο τίτλος θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι για να απαλλαγώ από τα ενοχλητικά τηλεφωνήματά τους. Για όποιον δεν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, να εξηγήσω: Τόσο οι εισπρακτικές, όσο και οι παραπάνω εταιρίες καλούν σχεδόν πάντα με απόκρυψη και πάντα 3 με 4 το μεσημέρι. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να σταματήσει αυτή η κατάσταση; Ευχαριστώ
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 για ποιον λόγο απαντάς τηλεφωνα με αποκρυψη; 1
Iphone.expertGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, όπως λέει ο τίτλος θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι για να απαλλαγώ από τα ενοχλητικά τηλεφωνήματά τους. Για όποιον δεν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, να εξηγήσω: Τόσο οι εισπρακτικές, όσο και οι παραπάνω εταιρίες καλούν σχεδόν πάντα με απόκρυψη και πάντα 3 με 4 το μεσημέρι. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να σταματήσει αυτή η κατάσταση; Ευχαριστώ Με το που δεις να σε καλουν παλι,με καποιον τροπο ηχογραφησε την κληση,ενημερωσε τον υπαλληλο,ρωτα τον τον ονομα του,και πες του οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ απο τον νομο να καλουν με αποκρυψη και αν ξαναενοχληθεις θα προχωρησεις νομικα.
Πιγκάλ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να σταματήσει αυτή η κατάσταση; Να πληρώσεις. 10
Johny Q Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Οκ και σε περίπτωση που δεν καλούν με απόκρυψη; Το ενοχλητικό της υπόθεσης είναι ότι με παίρνουν μες στο μεσημέρι. ACR Anonymous Call Rejection Αυτό είναι κάποια υπηρεσία παρόχου;
kage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 οκ μετα θα σε παιρνουν απο κανονικο... και? πες θελω να δωσω χ ποσο σε χ δοσεις και να γυρισει σε καρτα αν υπαρχει ακομη αν δεν μπορεις να πληρωσεις τα παραπανω αστο οπως ειναι η μια ή η αλλη ειναι..
Pa0ki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Πες τη γνωστή ατάκα Ή απλώς στείλε τους στο διάολο 7
Skylined Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό είναι κάποια υπηρεσία παρόχου;Κάποια smart έχουν μέσα στις ρυθμίσεις αυτόματη απόρριψη αριθμών που σε καλούν με απόκρυψη και blacklist όπου προσθέτεις όποιον αριθμό δε θέλεις να σ' ενοχλεί. Επίσης υπάρχουν και ανάλογα apps, custom roms κ.α. 2
NikosKallithea Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Οκ και σε περίπτωση που δεν καλούν με απόκρυψη; Το ενοχλητικό της υπόθεσης είναι ότι με παίρνουν μες στο μεσημέρι. Αυτό είναι κάποια υπηρεσία παρόχου; Ναι, ειναι υπηρεσία για τα σταθερα, τα κινητα δεν χρειάζονται κατι το κανουν μονα τους 1
Cossutius. Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 1. Άλλαξε τηλεφωνικό αριθμό και κάντον απόρρητο. Πληρωνεις ένα πολύ μικρό ποσό. 2. Την επόμενη φορά που θα σου τηλεφωνήσουν απάντησέ τους οτι "θα πάω αύριο το πρωί να πληρώσω" με ευδιάθετο τόνο και παρακάλεσέ τους να μην τηλεφωνουν μεσημέρι διότι υπάρχει μωρό. Εαν η απάντησή τους δε σε ικανοποιήσει, ενημέρωσέ τους, πως τηλεφωνουν εν ωρα κοινής ησυχίας. 3. Αν δεν αλλάξουν τροπάριο, την επομενη φορά που θα τηλεφωνήσουν ακολούθησε το εξης μοτίβο. -Παρακαλώ? -Ναι τηλεφωνουμε απ την εισπρακτι.... -Σας ενημερώνω οτι η ώρα κλήσης σας καταγράφεται απο τον τηλεφωνικό μου πάροχο και θα χρησιμοποιηθεί νομικά εαν δεν αλλάξετε την ώρα κλήσης. Ευχαριστώ.
DhZou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν απαγορεύεται να σε καλούν το μεσημέρι και δεν απαγορεύεται να σε καλούν με απόκρυψη (που αμφιβάλλω ότι το κάνουν). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους πεις ότι θα πας να πληρώσεις το λογαριασμό σου και να πας να πληρώσεις. Έτσι θα απαλλαγείς σίγουρα. Αν δεν έχεις να πληρώσεις μπορείς τουλάχιστον να είσαι ευγενικός. Δεν σου φταίει σε κάτι ο υπάλληλος που κάνει αυτή την κωλοδουλειά για ψίχουλα για να μπορεί να πληρώνει κι αυτός τους δικούς του λογαριασμούς ώστε να τον βρίζεις ή να τον απειλείς. 3
Johny Q Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 (που αμφιβάλλω ότι το κάνουν). Δεν σου φταίει σε κάτι ο υπάλληλος που κάνει αυτή την κωλοδουλειά για ψίχουλα για να μπορεί να πληρώνει κι αυτός τους δικούς του λογαριασμούς ώστε να τον βρίζεις ή να τον απειλείς. άνετα το πιο άστοχο σχόλιο. δεν έχει κ πολύ σημασία αν αμφιβάλλεις, εκτός αν νομίζεις ότι άνοιξα το θέμα για να τρολάρω. επίσης δεν νομίζω ότι γράφω κάπου πως πλάκωσα στα καντήλια τον υπάλληλο. τεσπά, ας κλειδωθεί γιατί επικεντρώνεστε στον λόγο που με καλούν και όχι στην ώρα(που είναι και το πραγματικό πρόβλημα) ευχαριστώ και παρακάλεσέ τους να μην τηλεφωνουν μεσημέρι διότι υπάρχει μωρό. Εαν η απάντησή τους δε σε ικανοποιήσει, ενημέρωσέ τους, πως τηλεφωνουν εν ωρα κοινής ησυχίας. 3. Αν δεν αλλάξουν τροπάριο, την επομενη φορά που θα τηλεφωνήσουν ακολούθησε το εξης μοτίβο. -Παρακαλώ? -Ναι τηλεφωνουμε απ την εισπρακτι.... -Σας ενημερώνω οτι η ώρα κλήσης σας καταγράφεται απο τον τηλεφωνικό μου πάροχο και θα χρησιμοποιηθεί νομικά εαν δεν αλλάξετε την ώρα κλήσης. Ευχαριστώ. Άντε να δούμε..
stamatinho Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Να πληρωσεις του λενε καποιοι. Σωπα ρε μεγαλε δε το ξερε. Γατονια ειστε μερικοι. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 5
*nenya* Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, όπως λέει ο τίτλος θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι για να απαλλαγώ από τα ενοχλητικά τηλεφωνήματά τους. Για όποιον δεν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, να εξηγήσω: Τόσο οι εισπρακτικές, όσο και οι παραπάνω εταιρίες καλούν σχεδόν πάντα με απόκρυψη και πάντα 3 με 4 το μεσημέρι. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να σταματήσει αυτή η κατάσταση; Ευχαριστώ Δοκίμασες να τους πεις να μην σε ξαναπάρουν τέτοια ώρα που είναι κοινής ησυχίας; Αν σου πούν 'μα...' και δεν ξερωγώ τί, τότε ζήτα να μιλήσεις με τον υπεύθυνό τους και τόνισέ του ότι 3/4 το μεσημέρι είναι ώρα κοινής ησυχίας. Επίσης, μου κάνει εντύπωση που λες ότι σε παίρνουν με απόκρυψη. Εμένα η cosmote βλέπω ότι μου τηλεφωνεί από αριθμούς κινητών τηλεφώνων της εταιρείας τους. Οπότε απλά έχω μπλοκάρει αυτά τα τηλέφωνα μέσω ενός application (call blocker).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα