Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δε σου αρέσουν τα σχόλιά μου κράτα την πρώτη γραμμή που σου λέω ότι επιτρέπεται να σε καλούν το μεσημέρι.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δε σου αρέσουν τα σχόλιά μου κράτα την πρώτη γραμμή που σου λέω ότι επιτρέπεται να σε καλούν το μεσημέρι.

Αυτό κράτησα. Τα υπόλοιπα ήταν περιττά.

Να είσαι καλά :)

Δημοσ.

Απλα τα πραγματα.

ΜΗ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ.

Δε προκειται τιποτα να σου κανουν,περα

οτι το δανειο σου θα ανεβει λογο τοκου.

Υ.Γ

Ειδαμε και οταν πληρωνεις κανονικα

που εχουν παρει και τηλεφωνο για να ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΝ οτι αυριο εχεις δοση.

Ναι κυριοι καλα ακουσατε να σου υπενθυμισουν!Πρωι πρωι κιολας

με το που πας δουλεια.

Οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι απο καποιες τραπεζες.Δε πανε καλα.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν απαγορεύεται να σε καλούν το μεσημέρι και δεν απαγορεύεται να σε καλούν με απόκρυψη (που αμφιβάλλω ότι το κάνουν).

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους πεις ότι θα πας να πληρώσεις το λογαριασμό σου και να πας να πληρώσεις. Έτσι θα απαλλαγείς σίγουρα. Αν δεν έχεις να πληρώσεις μπορείς τουλάχιστον να είσαι ευγενικός. Δεν σου φταίει σε κάτι ο υπάλληλος που κάνει αυτή την κωλοδουλειά για ψίχουλα για να μπορεί να πληρώνει κι αυτός τους δικούς του λογαριασμούς ώστε να τον βρίζεις ή να τον απειλείς.

Ο νόμος δεν ειναι ξεκάθαρος με τα τηλεφωνήματα. Εφόσον λοιπόν κάποιος πάει δικαστικά μια τέτοια εταιρία διότι τον παίρνει κάθε μεσημερι ώρα 16.00,-16.30, 20 φορές την ημερα, μπορει να διωχθει η εταιρία σε βαθμό πταίσματος.

Προσωπικά σε εταιρίες που με παίρνουν, για διαφημιστικους λόγους βέβαια,  στο σπίτι τέτοιες ώρες, τους ζητάω ευγενικά να με καλούν απογευματινές ώρες. Πρόσφατα βέβαια έφθασα στο αμην με την focus, η οποία έπαιρνε κάθε μέρα, μεσημέρι για 1 εβδομάδα. Όταν τους απαντουσα και δεχόμουν να συνεργαστω μου έλεγαν οτι εν τέλη δε τους κάνω ηλικιακά. Αντιλαμβάνεσθε την αγανάκτισή μου όταν με πήραν ξανά προχθές στις 10 το βράδυ ακριβως. Η ευγενέστατη κοπέλα βέβαια με διαβεβαίωσε οτι θα με βγάλει απ τη λίστα.

• Like 1
Δημοσ.

- Καλημέρα κύριε, γιατί δε έχετε πληρώσει;

-Μα, απολύθηκα και δεν έχω χρήματα.

-Ελάτε  κύριε τάδε, είναι αυτό δικαιολογία;...

Ακόμα δεν έχουμε φτάσει σ αυτό το επίπεδο. Υπερθεματίζω πάντως το "ακόμα" :P

Δημοσ.

Δεν απαγορεύεται να σε καλούν το μεσημέρι και δεν απαγορεύεται να σε καλούν με απόκρυψη (που αμφιβάλλω ότι το κάνουν).

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους πεις ότι θα πας να πληρώσεις το λογαριασμό σου και να πας να πληρώσεις. Έτσι θα απαλλαγείς σίγουρα. Αν δεν έχεις να πληρώσεις μπορείς τουλάχιστον να είσαι ευγενικός. Δεν σου φταίει σε κάτι ο υπάλληλος που κάνει αυτή την κωλοδουλειά για ψίχουλα για να μπορεί να πληρώνει κι αυτός τους δικούς του λογαριασμούς ώστε να τον βρίζεις ή να τον απειλείς.

Ο νόμος δεν ειναι ξεκάθαρος με τα τηλεφωνήματα. Εφόσον λοιπόν κάποιος πάει δικαστικά μια τέτοια εταιρία διότι τον παίρνει κάθε μεσημερι ώρα 16.00,-16.30, 20 φορές την ημερα, μπορει να διωχθει η εταιρία σε βαθμό πταίσματος.

Προσωπικά σε εταιρίες που με παίρνουν, για διαφημιστικους λόγους βέβαια,  στο σπίτι τέτοιες ώρες, τους ζητάω ευγενικά να με καλούν απογευματινές ώρες. Πρόσφατα βέβαια έφθασα στο αμην με την focus, η οποία έπαιρνε κάθε μέρα, μεσημέρι για 1 εβδομάδα. Όταν τους απαντουσα και δεχόμουν να συνεργαστω μου έλεγαν οτι εν τέλη δε τους κάνω ηλικιακά. Αντιλαμβάνεσθε την αγανάκτισή μου όταν με πήραν ξανά προχθές στις 10 το βράδυ ακριβως. Η ευγενέστατη κοπέλα βέβαια με διαβεβαίωσε οτι θα με βγάλει απ τη λίστα.

Τι εταιρια ειναι η focus ; Με επαιρναν καθημερινα για 2 εβδομαδες και ας ελεγα οτι δεν ενδιαφερομαι .
Δημοσ.

Να πληρωσεις του λενε καποιοι.

Σωπα ρε μεγαλε δε το ξερε.

Γατονια ειστε μερικοι.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

γατόνια είμαστε όσοι δε χρωστάμε  :-)

Δημοσ.

γατόνια είμαστε όσοι δε χρωστάμε  :-)

Ευχομαι να μεινεις γατονι φιλε μου και να μην εισαι "χαζος" σαν αυτους που δανειζονται για "ψιλου πηδημα".

Ελπιζω να μη χρειαστει ποτε να πρεπει να παρεις δανειο για σοβαρο λογο γιατι θα γινεις απο γατονι "χαζος"

και δε θα το πιστευεις.

Δημοσ.

Ευχομαι να μεινεις γατονι φιλε μου και να μην εισαι "χαζος" σαν αυτους που δανειζονται για "ψιλου πηδημα".

Ελπιζω να μη χρειαστει ποτε να πρεπει να παρεις δανειο για σοβαρο λογο γιατι θα γινεις απο γατονι "χαζος"

και δε θα το πιστευεις.

τελικά δεν είμαι χαζός..

Δημοσ.
εμενα μου τα χε πρηξει το καλοκαιρι η βονταφον.ειμουνα με καρτα τοτε οχι με συνδεση και με ειχε παρει ενας τυπος μια ωραια μερα να μου πει επειδη βαζω πολλες καρτες εχω επιλεγει για καπιο προγραμα.του ειπα πως αυτη την στιγμη  δε θελω να κανω συνδεση για καπιους λογους  μου πε οκ και το κλεισε

Απο κει και περα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με το ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ με καλουσαν .και η πλακα ηταν πως ηταν μια μεσημερι μια το απογευμα και η αλλη πλακα πως πηγαινα για μπανιο το μεσημερι,και με επαιρναν τοτε.Επειδη θυμομουν το νουμερο δεν το σηκωνα.Για 1 μηνα η ιδια κατασταση και απλα τους αγνοησα.

Οταν τελοσπαντων αποφασισα να κανω συνδεση με ξαναπηραν στο ασχετο, και δυστηχως το σηκωσα. και ενω ελεγα την υπαλληλο πως θα κανω συνδεση τελικα αλλα θα προτιμουσα να την εκανα απ το μαγαζι και οχι τηλεφωνικα μου τα πρηζε στη κυριολεξια και ηταν και αναγωγη

ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ @#@#@#@   ΛΕΩ ΓΩ,2 τροποι η μια αποκρυψη  black list    δηλ και το 2 ΜΗ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ και αν το σηκωσεις πες τους θα κινηθεις νομικα αν σε ξαναενοχλησουν

εδω τα πρηζε μια εταιρια στη μητερα μου να τις πουλησει ενα προιον τησ  και ενω επανελημενα τους ελεγε  στο τηλ πως δεν τους ενδιαφερει αυτοι το χαβα τους με συνεχομενα τηλεφωνηματα

Και μετα ζητανε πελατεσ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...